- 3 Ekim 2010
- 11.530
- 3.932
- 448
- Konu Sahibi naneli_limon
Konunu hatırlıyorum, yazmıştım da.Başlarda diyorsun ki ne sorunu olacak herkesin evi yurdu ayrı. Ama yetmiyor değil mi? Laf edilecek, karışılacak illa bir şey bulunuyor. Hep empati kurmaya çalışıyorum, ama yok ben kimsenin etlisine sütlüsüne karışamıyorum.
Tepkisiz kalınca uğraşmıyorlar artık.
Benimki tek izin günümde laf sokma bahanesiyle çaya kahveye çağırırdı artık davet etmiyorTekrar hortlamaz ise başardım
![]()
Bende karışmam, ilgilendirmez ki? Ama herkes böyle düşünmüyor işte, elti adayım da zamanın da istemeyip pişman olup kardeşinin kayınpederinden de esinlenerek alınmasını istiyor herhalde, alınsın o da beni ilgilendirmez, kayınpederini ilgilendirir sonuçta eğer benim de herşeyimi erkek arkadaşımın babası karşılasaydı o zaman problem çok fazla olurdu diye düşünüyorum, bana alınmadı, bana yapılmadı gibisinden. Normalde hiç olmaması lazım aslında, herkeste kendi gücüyle evlenemiyor. Herkes kendisiyle sınırlı kalınmasını istese, benim elti adayım 3 tane, ilki en kadersizi o zaman, bırakın koltuğu yatak odası bile yıllar önceden oğlumuz evlenir diye alınıp hazırdaymış. O böyle konuşunca, ya xxx ne yapsın? Biri konuşacaksa önce onun konuşması lazım demiş. O yüzden saçma diyorum, mutlaka evlenen diğer üyelere göre zamana, seçime göre farklılıklar olacaktır.

Son düzenleme: