neden erkekler

ilgincmis.. ben evli degilim ama bu cok hosuma gitti yorumlarinizkaydirigubbakcemile3
ve bazilariniza hak verdim gercekten, anne baba cocugunu erkektir
öyle yapmasin, böyle yapmasin diye diye, simartiyorlar, ondan
sonra evlenince, erkek oooooooooh, sanki is yapmak disilerin göreviymis
gibi, bu bi yerde yaziyorda bizim mi haberimiz yok??:sm_confused:

aynen akşam geliyor salonun tam ortasına bırakıyor.bir gün inat ettim sabah kalktım o çorabı almadım bütün evi toplamama rağmen akşam gelsin görsün anlasın diye ama o ne yaptı akşam geldi diğer çorabınıda çıkarıp bana uzattı al sepete at diye.:oklava:
bu arada evliliğimin ilk senesi çalışıyordum o ilk bir sene eşim ütüsünü bile yaptırmıyordu,allah için yeri geliyor bulaşık bile yıkıyordu çok düzenliydi çok ne olduysa ben işten çıktıktan sonra oldu.şimdi çalışayım diyorum rahata alıştı sanırım çok istiyorsan part tiem bir iş bul bari diyor uyanık..
l:mymeka:

canım ya..orda gordu ve sana uzattı ....ah erkekler

benim sefgilimde çorabını top yapıp heryere koyordu sehpanın üstüne bile yasakkelime bir gün çıldırdım çamaşır sepetininin dışındaki herşeyi çöpe atıcam dedim sehpanın üstündeki çorabınıda çöpe attım sonra düzeldi çamaşır sepetine atıyor artık :)

corabını çöpe atınca kızmıyor mu

erkekler cok pıs ve cok dagınık, hanı tuglerı falan ortalıga dökuluo zaten topak topak tüğ topu oluyo hayır bıde kıyafetlerını etrafa atıp duruyorlar ne yeseler tabakalr ortada tuvalete gırınce sıfon cekmezler pıslık hepsı bı ayrı,

valla bu konuda rolleri tamamen değiştirmiş durumdayız.. ben çok pasaklıyımdır.. annem arkamsıra kıyafet çorap toplayıp durur.. çoraplarımı çikarip atarım nereye olursa.. sonra da bulamam.. kıyafetlerimin her biri bi köşededir saolsun annecağizimin bütün günü arkamda bıraktiğim pislikleri toplamakla gecer.. sevgilim de tam tersi düzen tertip manyaği biri.. bana hep kızar odanı bi daha öyle görmücem diye.. benden güzel temizlik yapar çok özenir.. beni hep bu konuda ehlileştirmeye çalısır. bak askım evlendiğimiz zaman böyle olmucak değil mi diye söz vermemi bekler =))) hayatımda böyle düzenli erkek görmedim ben maşallahhh çok güzel ev işi yapiyor.. bi keresinde beraber temizlik yaptık ben sallana sallana toz alırken bütün evi sildi. =) ilerde de bana çok yardımcı olur daha doğrusu ben ona yardımcı olmaya çalısırım =))))

Back
X