• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden erkender beni seks objesi olarak göruyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bundan neden rahatsızlık duyuyorsun ki. Genel olarak arzulanan bir kadın olduğuna göre sexsapaliten yüksek demek ki. 👍🏻 Ama çok takıyorsan dolgun dediğin vücut hatlarını ortaya çıkarmayacak kıyafetler seçersin.
bir araştırma yapmışlar. Erkeklerin aklından 7-10 sn.de bir seks geçermiş. Onları hormonları yönetiyor. ❌
Sen seçen olacaksın. Onların seni nasıl gördüğü değil, senin onları nasıl gördüğün önemli.
Cidden tek duzgun bir yorum siz yaptiniz tesekur ediyorum olgun davranis ve anlaysiniz icin . Rahatsizlik duydugum sey su, once efendi davraniyolar ama sonra niyetinin ciddi olmadigini gosteriyorlar sadece seksten oturu dusunmuyolar.. sevgilin olur anlarim.. ama iliski istemeyen veya ciddi dusunmeyen insan sadece karsi tarafi seks objesi olarak gormesi hos degil

Kendini bayan diye tanımlamış birde
Kadınların büyük çoğunluğu bunu sevmez
:ukala:
ben 13 15 yaşlarında ergen oğlan çocuğu havası alıyorum umarım ban yemem lütfen çünkü 😂
Bayanim ve 27 yasindayim Turkcem iyi degil.. bence bukadar yanlis dusunmeyin,,fake bir konu acip para mi kazaniyorum sanki bir Kazanc mi sagliyorum.. normal bir soru sorduk, sanki oyle bir soru sordum ki hayatta hic kimse yasamamis imkansiz bir soru olarak goruyorsunuz..

Bayanim ve 27 yasindayim Turkcem iyi degil.. bence bukadar yanlis dusunmeyin,,fake bir konu acip para mi kazaniyorum sanki bir Kazanc mi sagliyorum.. normal bir soru sorduk, sanki oyle bir soru sordum ki hayatta hic kimse yasamamis imkansiz bir soru olarak goruyorsunuz..
Tamam. :110:

Merhaba herkese,
Konuyu acip acmamakla biraz tereddüt ettim , bunu yazmak bıle hoş degıl kendı açımda ama yınede paylsmak ıstedım, 27 yaşında bır bayanım, bundam önce üzün senedir bır ılıskım oldu ama cınsel bırlesım yaşamadık . Onunla ıhanet yüzünden ayrıldım. Ondan sonra uzun zamandır kımseyı kalbıme almadım. Ama bazen erkekler benımle tanışmak ıstıyorlar efendı ve cıddı yaklaşıyorlar sonra bı bakıyorum o efendılıkten yana hic birsey kalmiyor direk niyetleri cinselim oluyor ( yani ciddi dusunmuyorlar) cidden anlamiyorum, neden erkende beni cinsel objesi olarak goruyorlar. Surf bazi bolgelerim dolgun oldugu icin mi beni seks objesi goruyorlar? Giyim tarzim da normal ons baksan, normal ve duzgun bir sekilde yaklasiyorum . Isedigim sadece bana degene veren bir Adam ve saygisi olan bir adam. Ama karsima cikan erkekler resmen beni seks objesi goruyorlar. Artik sogudum, kimseye guvenmiyorum ilk basta kendilerini farkli tanitiyorlar sonra niyetinin sadece ne oldugunu gosteriyorlar.. Artik supheleniyorum neden olabilir?
Türkçeyi sonradan mı öğrendiniz. Oldukça problemli. Konunuzl alakalı da şunj söyleyebilirim, düzgün insanlar hayatınıza girsin isterseniz fazlasıyla seçici olmalısınız. En ince dtaya kadar kriteri koymalısınız. Yoksa her şekilde kullanmak isterler sizi.

Böyle durumlar çoğunlukla başına geliyorsa, kıyafetlerinle kamule edebilirsin.
Vücut hatlarını örtmekten çok tavrından da belli olur.
Sınırları çizmek senin elinde.
Kamufleye falan gerek kalmaz, sen net ol.

Türkçeyi sonradan mı öğrendiniz. Oldukça problemli. Konunuzl alakalı da şunj söyleyebilirim, düzgün insanlar hayatınıza girsin isterseniz fazlasıyla seçici olmalısınız. En ince dtaya kadar kriteri koymalısınız. Yoksa her şekilde kullanmak isterler sizi.
Yorumun icin tesekur ederim
Turkcem iyi degil belki kendimi iyi ifade edemedim. Aslinda secici birisiyim, yani soyle soylim temkinli davranirim. Ilk basta deriz ya saygili olsun soyle olsun boyle olsun ilk basta bakiyorsun cidden saygili felan, ama sonra hemen niyetleri belli oluyor. Demin dedigim gibi sevgilin olur ve konu cinsellige giderse anlarim. Ama her erkegin ilk Cinsel icin yaklasmasi tuafima gidiyor.

Cidden tek duzgun bir yorum siz yaptiniz tesekur ediyorum olgun davranis ve anlaysiniz icin . Rahatsizlik duydugum sey su, once efendi davraniyolar ama sonra niyetinin ciddi olmadigini gosteriyorlar sadece seksten oturu dusunmuyolar.. sevgilin olur anlarim.. ama iliski istemeyen veya ciddi dusunmeyen insan sadece karsi tarafi seks objesi olarak gormesi hos degil
Rica ederim. Benim jenerasyonum 35-40 yaş arası erkekler taktik yapmayı zaman kaybı olarak gördükleri için daha dürüst davranıyor. Amaç cinsellikse dolandırmadan söylüyor. Evliyse yine büyük kısmı başına bela gelmesin diye baştan söylüyor.
25-30 yaş arası erkekler daha tecrübesiz olduğu için tahminimce daha oyunlar oynuyor. 20-35 yaş arasında evli olduğum için bu konuda net bir gözlemim yok.
Kıyafet seçimine dikkat edersen bir önlem almış olursun. Edelstein Edelstein dediği gibi herşeyden önce senin tavrın önemli. Sen sınırını koyarsan kimse sana istemediğin bir şekilde yaklaşamaz.

Uzun ilişkiden çıktığınızi belirtiyorsaniz onlarda ateş barut bu kız bakire değildir diyerekten yaklaşıyorlar olabilir. Aklima gelen tek sebep bu. 😬

Böyle durumlar çoğunlukla başına geliyorsa, kıyafetlerinle kamule edebilirsin.
Vücut hatlarını örtmekten çok tavrından da belli olur.
Sınırları çizmek senin elinde.
Kamufleye falan gerek kalmaz, sen net ol.
Ben zaten nettim. Dedigim gibi ilk basta efendi gozukuyorlar normal davraniyorum ama sonra konu oraya gidiyor... sevgili olsam anlarim ama her erkegin ilk cinsel icin yaklasmasi beni rahatsiz ediyor. Sonucta illeriye donuk ciddi birseyler istiyorim ama karsima cikanlar ilk basta ciddi gozukselerse laylaylom gecmek istiyor

Rica ederim. Benim jenerasyonum 35-40 yaş arası erkekler taktik yapmayı zaman kaybı olarak gördükleri için daha dürüst davranıyor. Amaç cinsellikse dolandırmadan söylüyor. Evliyse yine büyük kısmı başına bela gelmesin diye baştan söylüyor.
25-30 yaş arası erkekler daha tecrübesiz olduğu için tahminimce daha oyunlar oynuyor. 20-35 yaş arasında evli olduğum için bu konuda net bir gözlemim yok.
Kıyafet seçimine dikkat edersen bir önlem almış olursun. Edelstein Edelstein dediği gibi herşeyden önce senin tavrın önemli. Sen sınırını koyarsan kimse sana istemediğin bir şekilde yaklaşamaz.

Duzgun insanlar da var ama henuz karsiniza cikmamis demek ki.
Yapilacak tek sey secici olmak.
Sizinle bir ilgisi oldugunu sanmiyorum. Bunun icin kendinizde bir sorun aramayin. Simdiye kadar karsiniza cikan kisiler " %50 sansim var, en kotu red cevabi alirim" diye dusunenler olmus ama boyle olmayanlar da var.

Merhaba herkese,
Konuyu acip acmamakla biraz tereddüt ettim , bunu yazmak bıle hoş degıl kendı açımda ama yınede paylsmak ıstedım, 27 yaşında bır bayanım, bundam önce üzün senedir bır ılıskım oldu ama cınsel bırlesım yaşamadık . Onunla ıhanet yüzünden ayrıldım. Ondan sonra uzun zamandır kımseyı kalbıme almadım. Ama bazen erkekler benımle tanışmak ıstıyorlar efendı ve cıddı yaklaşıyorlar sonra bı bakıyorum o efendılıkten yana hic birsey kalmiyor direk niyetleri cinselim oluyor ( yani ciddi dusunmuyorlar) cidden anlamiyorum, neden erkende beni cinsel objesi olarak goruyorlar. Surf bazi bolgelerim dolgun oldugu icin mi beni seks objesi goruyorlar? Giyim tarzim da normal ons baksan, normal ve duzgun bir sekilde yaklasiyorum . Isedigim sadece bana degene veren bir Adam ve saygisi olan bir adam. Ama karsima cikan erkekler resmen beni seks objesi goruyorlar. Artik sogudum, kimseye guvenmiyorum ilk basta kendilerini farkli tanitiyorlar sonra niyetinin sadece ne oldugunu gosteriyorlar.. Artik supheleniyorum neden olabilir?
Obje kelimesini nasıl yakistirdin kendine

Mune Mune Konuyu kapatirmisiniz lutfen konu bam baska yere gitti. Burda icini dokmek icin konu aciyorsun “ cogu insanlar tavsiye yerine onyargi yapiyor “ konu fake “ diye ikamete bulunuyorlar. Hayir yani sanki imkansiz birsey yazdim, hayatta hic duymadigimiz birsey soyluyorum da konu fake diye abartiliyor. Eline ne gecicek fake konu actigim zaman sanki miljoner mi oluyorum? Belki kendimi iyi ifade edemiyorum Turkcem kotu oldugu icin. Ve bu sorunu bu dunyada tek yasiyan bayan degilim Bundan eminim. Cogu kadin genelde disarda taciz edilir sosyal medya olur disarda olur biliyorsunuz haberde cok var. Benim rahatsiz duydum sey erkekler benimle tanismak istediginde ilk kendini farkli tanitir, ama cok kisa sure icinde bakiyorsun hemen farkli boyuta getirler bende konusmayi sonlandirim. Sevgilin olur o ayri konu ama genelikle erkekler Boyle yapinca rahatsiz olur. Bende burda fikir ge tavsiye almak icin soruyorum. Ama konu boyle dalga konusu olucagini acikcasi beklemedim. Oyuzden kapansin .

Duzgun insanlar da var ama henuz karsiniza cikmamis demek ki.
Yapilacak tek sey secici olmak.
Sizinle bir ilgisi oldugunu sanmiyorum. Bunun icin kendinizde bir sorun aramayin. Simdiye kadar karsiniza cikan kisiler " %50 sansim var, en kotu red cevabi alirim" diye dusunenler olmus ama boyle olmayanlar da var.
Cok tesekur ediyorum guzel yorumunuz icin cidden. Kalbiniz guzel

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X