Neden evlendi benimle

Tabiki sormadi ama ne olduğumu biliyordu yanlış anlamayin kendimi haklı çıkarma derdindeyim değilim ben ama sanırım cok bozugum bisilerw

Belki seni zaten 65 falan sanıyodu boyun da uzun ya farketmedi ya da gözüne batmadı bu yüzden evlendi

Evlenirken 90 kilo olsan hala da 90 olsan ve esin şimdi şikayet etse neden evlendi madem dersin haklı olursun ama 25 kilo faxlan varken neden evlendi demek tuhaf değil mi sence de

• Arkadaslar esimin bana deli dumrul aşık olduğu benim.icin cok cabaladigi bir iliskinin ardından 3 yillik evliyiz boyum 172 ilk tanistigimizda 70 kiloydum hicbir zaman cok zayif olmadim.dogum ve ciddi sağlık problemlerinin ardindan su an 90 kiloyum cok uzun bir suredir surekli diyet ve bir patlama haliyle bozma duzenindeyim.esim ise kilo konusunda cok ama cok takıntılı 60 en fazla 65 olmami istiyor.devamli dile getiriyor.elimden geleni yapiyorum cabaliyorum .benim anlamadigim bu kadar zayiflik takıntısı olan biri neden benimle evlendi.beni cok sevdigini dusunuyordum o zamanda 40 bedendim yani zayif degilki neden bu kadar pesimden kostu madem.soruyorum cevapsiz.sonucta benim evlenip cocuk yapinca zayiflayacagimi dusunmedi herhalde 40 bedenken.artik bana bakislarinda ask görmüyorum evet seviyor ama hepsi bu.acaba ben onun bana olan sevgisini mi gözümde buyuttum.bilmiyorum kafam allak bullak

valal ben eşimle tanıştığımda 52 kiloydum, evlendiğimde 62 :) hamile kalmadan önce 67 :)
yani 2 yılda evlenene kadar 15 kilo aldım. (çeişitli sebepler...)
ama adam benle evlendi yani. eşinin bu takıntısının sebebi ne anlamadım.
kaşının altında gözün var olmuş bu biraz, zaten biliyormuş yani nası olduğunu. psikolojini bozma. kimse için çabalama. diyetkolik diye bi site var orası çok işe yarıyor istersen bi bak. detayları özelden yazabilirim merak edersen.

Şimdi bana kızacaksınız belki ama ben iki tarafında fiziksel ve davranış güzelliklerinin stabil kalmasından yanayım.
Tabi ki bir hastalık yada doğum olmadığı sürece. Öyle bir durum varsa dile dahi getirilmemeli...
Nasıl ki evlenmeden önce , hatta sevgiliyken Filinta gibi adamın evlendikten sonra 30 kiloalıp evde atletle dolaşmasının kadına haksızlık olduğunu düşünüyorsam, aynı şekilde kadınında kendini salması erkeğe haksızlık...
Idare etmeye, objektif düşünmeye her zaman varım fakat illede objektif düşünücez diye de romantizmin içine s.çmamak lazım.

Ha diyebilirsiniz ki bu bayan doğum yapmış ve 20 kg almış. Tüm hamilelik süresince o kg yu aldıysa, zaten 1,5 senede verir. Veremiyorsa önce dahiliyeye, sonra endokrinoloğa ve akabinde diyetisyene. Hepsi devlet hastahanelerinde var.

Ha Eşi 25 kg versin istiyormuş, o onun oküzlüğü bizi bağlamaz....

Back
X