Kızlar birkaç gündür şu konu aklıma takıldı.Aslında direk benim için bir sorun değil bu ama gene de cevap bulmak da zorlanıyorum.Herkesin evliliğinde birtakım şeyler oluyor.Mutlu oluyor mutsuz oluyor.Evin içinde yaşananları herkes kendisi bilir.Ama neden evleniyoruz?? Yani bakıyorum da evlenince dertler çoğalıyor,sıkıntılar büyüyor.Hiç var olmayan kayınvalide,görümce gibi sorunlar çıkıyor.Evliliğin en güzel meyvesi çocuklarımız ve yuvamız ama bunun yaşanmasına izin veren dış etkenler çok az.(Buradaki konulardan ve gerçek hayatta gördüklerimden dolayı yazıyorum)
Sadece çocuk için mi evleniyoruz,aile kurmak için mi??
Evlenmeden çocuk sahibi olmayı asla düşünmedim ki aile kavramı olmayan bir ortamda çocuk bence çok yanlış bir durum.
Peki evleniyoruz yuva kuruyoruz yeni hayatımıza alışmaya çaışıyoruz,ailemiz genişliyor ama neden rahat bırakılmıyor?
Devamlı aklımız dış etkenler sebebiyle dolu mu olmak zorunda? Ya huzurumuz bozulursa diye.
Rahat evimizde annemizin dizinin dibinde nazlanmak varken şimdi koskoca sorumluluklar peşimizi bırakmıyor.
Kızlar kusura bakmayın zamanınızı aldım ama bu aralar buna aklım takılıp duruyor.Neden evleniyoruz.Çocuk sahibi olmak,aile kurmak ya da düzenin süregelişi mi?
Sadece çocuk için mi evleniyoruz,aile kurmak için mi??
Evlenmeden çocuk sahibi olmayı asla düşünmedim ki aile kavramı olmayan bir ortamda çocuk bence çok yanlış bir durum.
Peki evleniyoruz yuva kuruyoruz yeni hayatımıza alışmaya çaışıyoruz,ailemiz genişliyor ama neden rahat bırakılmıyor?
Devamlı aklımız dış etkenler sebebiyle dolu mu olmak zorunda? Ya huzurumuz bozulursa diye.
Rahat evimizde annemizin dizinin dibinde nazlanmak varken şimdi koskoca sorumluluklar peşimizi bırakmıyor.
Kızlar kusura bakmayın zamanınızı aldım ama bu aralar buna aklım takılıp duruyor.Neden evleniyoruz.Çocuk sahibi olmak,aile kurmak ya da düzenin süregelişi mi?