1 böle öğretilmişiz toplum olarakk yani
2 cinsellik yaşayabılmek için
3 dınımız bun emrettıgı ıcın
4 duzenlı bır aile hyatı
5 yaslanınca annemız babamız ölünce tek kalmmak ıcın
6 cocuk ıcın ınsnalık neslının devaı
.
.
.
devam eder gıder
öyle öğretılmış ki evlılk yasına gelınce eskıden 14 -15 şimdilede 20 yı gecmeyı basardı bu dudurm. sankı baba kızına verdıgı ekmegı zorla verıyor oluyor aldıgı zoruna gıdıyor . herkes evde kaldı dıye bır baskı altına alıyor . anne baba kız da bunu hıısedıyro.
bır dıgerı kalbımz var aşık oluyoruz onunla bırlıkte olamıyorsun gezemıyorsun bedenın onu ıstıyor ama yatamıyorsun . cunku kızlıgın gıder annen babn akrabalar duyar sonrası kötü. ebıde hamıle kalırısn mazallah
cocuk dogurmak ıstersın dogurman ımkansız
ekonomık durum ailenın yanında yedıgın ekmek cok gelır kardeslerının yanında bıle evlen bırı sana baksın muhabbetı ev ol muhabbetı
cok toplumsal bısey evlılk
şimdi ben öğretmenım maddı gucum ıyı kucuk bır yerde yasıyorum ama sevgılı yapamıyorum cunku mıllet ne der aman su öğretmen gezıyo derler mazallh o gezdıgınle bıde evlenmezsen bıttı yollu oluverırsın.
ee param var söle yanıma kalbımn kaynadıgı bırını alıp gezemdım.
ailem son derece anlayıslı ama bbam 27 yasına gelınce yavrum alıcı gözuyle bak etraftakılere adaylara dedı

baktı ben evlılıge yanasmıyorum
bende alıcı gözle baktım ve aşık oldum evlendım. evim oldu yuvam guzel guzel döşedik borc harc. hersey guzel gez toz cınsellık sonra alısmaya sıkılmaya ev ıslerı senı yormaya baslar
sonra eşimin annesı oglumu aldın gıttın dedı huzursuzluk cıkardı kıskandı bız egelemıyor hep senınle dıye
sonra tartısmalar aradkı saygı sevgıde kopmalar bosanmayı konusmalar
ama aynı evdesın ee hamılesın belkı cocuk dogdu onu dusunuyorsun
aradakı bu kopuslar vs ıle evlılk yurumelı çünkü ayrılsan şu öğretmen varya dul o demesınler (çünkü biizm koydekı ebe vardı ayrılmıstı kadın bızım okuldakı erkeklere slm vermıyormus bır öğretmen arkads demıstıkı suna bak bı slm bıle vermıyor dul degılmıısn be :26: kadıncagız slm versede aranıyor bu dıyebılırlerde. )
ya bu deveyı gudecen ya bu dıyardan gıdecen meselesı
bu toplum böle eğitimsiz olunca bı turlu egıtılmeyınca bu durumlar gerceklesıyor. cahıllık ılksırada unv bıle bıtırse cahılller . ve ınsnaı etkılıyorlar bende bu durumla karsılasırım dıye duunebılıy oruz
ne yazıkkı durum böle uzar gıder