Neden evlilik

ölüm ne kötü , canımdı o benim...hiç keyfim yok...kafam dagılsın diye buraya giriyom...canınızı sıktıysAm özür.

Ölüm yeni bir başlangıç tanrılar yanında olsun!
Sen canını sıkma dünyada ki görevi son buldu sadece..

Bu ara bende ölüm korkusu belirdi , esasen korkmuyorum sadece gideceğim yeri bilmiyorum

Nereye gideceğin önemli değil ki gitmeden neler yapabildin o önemli olan bu .
Yapacağın tek şey mutlak kudret e teslim olmak ozaman korkular ve belirsizlikler Azad olur

Bu ara bende ölüm korkusu belirdi , esasen korkmuyorum sadece gideceğim yeri bilmiyorum

işte bilsek bilebilsek keşke! şu an sadece herseyi sorguluyorum! öldügünde son sözleri yakınlarına "ışıkları kim kapattı " demiş...geceydi vefat ettiginde...ve bir daha ışıkları açılmamasına gitti...ışıkları sönmesin!

Babaanne ve annanemin vefatına şahit oldum ... Kuş gibi uçtular !! Yüzleri ürkütücü değil masumdu .. Huzura ermiş , kurtulmuş gibi ... Çok çekmişlerdi budünyada.

Babaanne ve annanemin vefatına şahit oldum ... Kuş gibi uçtular !! Yüzleri ürkütücü değil masumdu .. Huzura ermiş , kurtulmuş gibi ... Çok çekmişlerdi budünyada.

o da gülümsüyodu sanki...mutlu gibi bir ifade vardı yüzünde...göz kapakları gülümsüyordu sanki... ruhları şad olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…