Neden gelmiş olabilir

Sananeaq113

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
11
1
1
Kızlar lütfen yardım edin çok korkuyorum Arkadaşlar benim de bugün beyaZ akıntım ile az bir kan geldi önemli birşey varmıdırki en son ağustosunbaşın da adet gördüm yani adet günümde yaklaştı çok korkuyorumbirşey varmıdır

bendede geldi gecen gun.yarin adet gunum.kotu bisi oldugnu sanmiyorum ya enfeksiyon vardir ya hamilelik.devam ederse doktora gidersin.kanama.coksa kistte olabilr.benim cokk az di tirnak.kadardi

Neyden korktuğunuzu anlamadım ben? Hamilelikten mi korkuyorsunuz yoksa adetinizin gelmesinden mi?

İlışkimi oldu neden korkuyosun kızlık zarına zarar gelmesinden? Kan geldi diyemi?

Yanlis yere konu acmissin kadin hastaliklarina acicaktin. Haklisin beni ilgilemdirmez ama resmen kufurlu bi isim hos olmamis. Sonucta ismini herkes goruyor
Afedersiniz ama kullanıcı adım szi ilgilendirmez korktuğum bir durum olduğu için cevap veren olur belki diye yazdım

Canim kan nasildi ince pihti gibimi?

Alttakileri okumamisim gebelik mi diye dusundum olasiligin yokmus. Evli olsan tahris diyebilirdim... Dr a gorunmek en mantiklisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…