- 1 Eylül 2016
- 11
- 1
- 1
- Konu Sahibi Sananeaq113
-
Neyden korktuğunuzu anlamadım ben? Hamilelikten mi korkuyorsunuz yoksa adetinizin gelmesinden mi?Kızlar lütfen yardım edin çok korkuyorum Arkadaşlar benim de bugün beyaZ akıntım ile az bir kan geldi önemli birşey varmıdırki en son ağustosunbaşın da adet gördüm yani adet günümde yaklaştı çok korkuyorumbirşey varmıdır
Benim de çok az geldi bu arada bekarım enfeksiyon kötü bişey mibendede geldi gecen gun.yarin adet gunum.kotu bisi oldugnu sanmiyorum ya enfeksiyon vardir ya hamilelik.devam ederse doktora gidersin.kanama.coksa kistte olabilr.benim cokk az di tirnak.kadardi
Beyaz akıntım ile kan geldi adet olmaktan korkmuyorum kızlık zarım da sorun yoktur demi
hiç bakmamışım kullanıcı ismine ben sen söyleyince baktım. Ne sorduğunu da anlayamadım pek amaDalga gecmek icin mi geldin. Su ismine bak ya. Kufurlu isim mi olur?? Ayrica madem hamilelik durumun yok yanlis yere konu acmissinm
enfeksiyon için doktora gitmelisin tahlil veriyorlar. kızlık zarı kısmını da sen bileceksinBeyaz akıntım ile kan geldi adet olmaktan korkmuyorum kızlık zarım da sorun yoktur demi
Afedersiniz ama kullanıcı adım szi ilgilendirmez korktuğum bir durum olduğu için cevap veren olur belki diye yazdımDalga gecmek icin mi geldin. Su ismine bak ya. Kufurlu isim mi olur?? Ayrica madem hamilelik durumun yok yanlis yere konu acmissinm
İlışkimi oldu neden korkuyosun kızlık zarına zarar gelmesinden? Kan geldi diyemi?Kızlar lütfen yardım edin çok korkuyorum Arkadaşlar benim de bugün beyaZ akıntım ile az bir kan geldi önemli birşey varmıdırki en son ağustosunbaşın da adet gördüm yani adet günümde yaklaştı çok korkuyorumbirşey varmıdır
Afedersiniz ama kullanıcı adım szi ilgilendirmez korktuğum bir durum olduğu için cevap veren olur belki diye yazdım
Rahime bakma olayı fln oluyor muenfeksiyon için doktora gitmelisin tahlil veriyorlar. kızlık zarı kısmını da sen bileceksin
İlişki olmadı hayatta yapmam öyle şey durduk yere geldi bnde çok korktum ve merak ettim birşey var mı diye beden jaybaklanıyo diye blki bilen biri vardır diye sordumİlışkimi oldu neden korkuyosun kızlık zarına zarar gelmesinden? Kan geldi diyemi?
enfeksiyon için diyorsan bakmaz, onun için idrar ya da kan tahlili alır. ama kızlık zarı için diyorsan onu bilmiyorum. Belki o kan adette olabilirRahime bakma olayı fln oluyor mu
Kanla beyaz akıntı karışık yan geliyomu adetteenfeksiyon için diyorsan bakmaz, onun için idrar ya da kan tahlili alır. ama kızlık zarı için diyorsan onu bilmiyorum. Belki o kan adette olabilir
valla olabilir, inan bilmiyorum da ama doktora git eğer kafana takılan birşey varsa çünkü herkesin bünyesi farklıdırKanla beyaz akıntı karışık yan geliyomu adette
Korkma ozmn canım ilişki olmadıysa ona bisey olmaz..ama bi kadın doğuma git icin rahatlasın..İlişki olmadı hayatta yapmam öyle şey durduk yere geldi bnde çok korktum ve merak ettim birşey var mı diye beden jaybaklanıyo diye blki bilen biri vardır diye sordum
Canim kan nasildi ince pihti gibimi?Kızlar lütfen yardım edin çok korkuyorum Arkadaşlar benim de bugün beyaZ akıntım ile az bir kan geldi önemli birşey varmıdırki en son ağustosunbaşın da adet gördüm yani adet günümde yaklaştı çok korkuyorumbirşey varmıdır
Kızlar lütfen yardım edin çok korkuyorum Arkadaşlar benim de bugün beyaZ akıntım ile az bir kan geldi önemli birşey varmıdırki en son ağustosunbaşın da adet gördüm yani adet günümde yaklaştı çok korkuyorumbirşey varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?