- 5 Kasım 2015
- 4.818
- 22.938
- 308
Bu bir sınav mıdır? Kader midir ? Gün geçtikçe çevreden öğrenilen hamilelik haberleri yaraya tuz basmak gibi kıskançlık mı ? Hayır neden kıskanayım arkadaşlarımı Allah onların da gönlüne göre versi kimseyi evlatsızlıkla, sağlık sıkıntılarıyla sınamasın Rabbim.. Bende ki biraz başarısızlık hissi.. Aslında hamile kalanların sayısına bakılınca ne kadar kolay ama hamile kalma sürecine bilimsel olarak bakınca o sperm yumurta buluşacak ta falan filan ne kadar zor gibi duruyor.. Ama zorlar Rabbime ne kadar kolay geliyor.. İlk defa bugün bi arkadaşımın hamilelik haberi beni sevindiremedi
aksine kendi acılarımı,kaygılarımı hatırlattı ve üzüntülere boğdu beni.. Şimdi evde olsam oturur hüngür hüngür ağlardım ne yapayım elimden bişey gelmiyor dua etmekten başka
bunları neden anlattım bilmiyorum sadece içim çok acıyor sanırım bi nebze sizlerle paylaşarak atlatmaya çalışıyorum.. Çünkü biliyorum burada benim gibi olan tanımadığım ama Gönül'lerin duyguların bir olduğu bir sürü arkadasım var.. Benim şimdilik olmuyor olsada dilerim inşallah hepinizin ama hepinizin hamilelik haberlerini sağlıklı bir şekilde alırım.. Benim olmasa da şimdilik, Rabbim ben dayansam da şimdilik, kardeşlerimin boynunu bükme Rabbim.. Ve Rabbim tek kişi dursam da secdede şimdilik, sen iki kişi tek bedende durmayı nasip et Rabbim..
(((