Neden geri getirmezler?

eylul2468

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
197
42
48
Merhabalar size bir şey sormak istiyorum.. Erkekler neden ayrıldıktan sonra maddiyatlarını getirecem der bitirdim bende der ama getirmez hiçbir şeyini? Normalde hiçbir şeyde gözü olmayan aldıkalrına pek değer vermeyen biri ayrılınca bütün maddiyatlarını hemen geri verecem deyipte neden hiçbir şeyi geri göndermez?

Merhaba
Maddiyat derken? Aldığınız hediyeleri geri getirme gibi bir durum mu?
Sevgilinizden mı ayrıldınız eşinizden mi?

Merhabalar size bir şey sormak istiyorum.. Erkekler neden ayrıldıktan sonra maddiyatlarını getirecem der bitirdim bende der ama getirmez hiçbir şeyini? Normalde hiçbir şeyde gözü olmayan aldıkalrına pek değer vermeyen biri ayrılınca bütün maddiyatlarını hemen geri verecem deyipte neden hiçbir şeyi geri göndermez?

Bir anlık kızgınlıkla çöpe attıkları için olabilir mi?
Maddiyat dediğiniz ne?

• Beğen
Reactions: KV_
Para mi verdin ki maddiyat derken?
Hediyeleri kastediyosan eğer getirse napicaksin ki, belki de atmıştır çöpe

tam olarak anlamadım maddiyat nedir? Hediye mi borç mu?

bir arkadaşımın eski sevgiliside dedesinden yadigar kalan fotograf makinesini geri vermemişti aklıma o geldi.arkadaşım tamir ettirsin diye vermiş ayrılmadan önce daha sonra ayrıldılar geri istedi,tamam dedi ama vermedi geri.bence bu tarz aile yadigarı olan şeyler geri istenebilir ama normal hediyelerin geri istenmesi bana saçma geliyor.sonuçta bir şeyler yaşanmış ve hatıralar var.o anda mutlu etmek için alınan hediyeler daha sonra neden geri istenir ki?o_Oşuana kadar manevi değeri olan şeyler dahil hiçbir şeyi geri istemedim bana verilen hediyesini geri isteyende olmadı.

Verilen hediyeleri geri vermek mi diyorsun?

Vermiyorsa geri ya birine vermiştir yada çok seviyordur kullanmak istiyordur hala...

Maddiyattan kastınız nedir ? Neyi geri vemiyor

Cunku kadinlar kadar takilmiyolar boyle seylere.. duygusal baglari olusmuyo..

Bi tanidik eski erkek arkadasindan tum aldigi gomlek ayakkabi ne varsa almisti:) istemisti geri yani..haha hepsi giyilmis yazik cocuk dolaptan cikarmis getirmis

Back
X