Merhabalar size bir şey sormak istiyorum.. Erkekler neden ayrıldıktan sonra maddiyatlarını getirecem der bitirdim bende der ama getirmez hiçbir şeyini? Normalde hiçbir şeyde gözü olmayan aldıkalrına pek değer vermeyen biri ayrılınca bütün maddiyatlarını hemen geri verecem deyipte neden hiçbir şeyi geri göndermez?
Merhabalar size bir şey sormak istiyorum.. Erkekler neden ayrıldıktan sonra maddiyatlarını getirecem der bitirdim bende der ama getirmez hiçbir şeyini? Normalde hiçbir şeyde gözü olmayan aldıkalrına pek değer vermeyen biri ayrılınca bütün maddiyatlarını hemen geri verecem deyipte neden hiçbir şeyi geri göndermez?
bir arkadaşımın eski sevgiliside dedesinden yadigar kalan fotograf makinesini geri vermemişti aklıma o geldi.arkadaşım tamir ettirsin diye vermiş ayrılmadan önce daha sonra ayrıldılar geri istedi,tamam dedi ama vermedi geri.bence bu tarz aile yadigarı olan şeyler geri istenebilir ama normal hediyelerin geri istenmesi bana saçma geliyor.sonuçta bir şeyler yaşanmış ve hatıralar var.o anda mutlu etmek için alınan hediyeler daha sonra neden geri istenir ki?şuana kadar manevi değeri olan şeyler dahil hiçbir şeyi geri istemedim bana verilen hediyesini geri isteyende olmadı.
Cunku kadinlar kadar takilmiyolar boyle seylere.. duygusal baglari olusmuyo..
Bi tanidik eski erkek arkadasindan tum aldigi gomlek ayakkabi ne varsa almisti:) istemisti geri yani..haha hepsi giyilmis yazik cocuk dolaptan cikarmis getirmis