Durumu şöyle özetleyebilirim, 6 gün sonra ygsye gireceğim, bu son birkaç günde 2 ayrı üzücü, sarsıcı olay yaşadım, moralim bozuk. Bunu dert etmemeye, sağlam durmaya çalışıyorum ama her üzüldüğümde, ağladığımda olduğu gibi bugünlerde de gözlerimin altı çöktü, çukur oldu resmen. Bir de karardı, kahverengileşti.
Sınava böyle gitmek istemiyorum. Bu göz altı çökmesini, kararmasını yok etmek için ne yapabilim?
Durumu şöyle özetleyebilirim, 6 gün sonra ygsye gireceğim, bu son birkaç günde 2 ayrı üzücü, sarsıcı olay yaşadım, moralim bozuk. Bunu dert etmemeye, sağlam durmaya çalışıyorum ama her üzüldüğümde, ağladığımda olduğu gibi bugünlerde de gözlerimin adekararltı çöktü, çukur oldu resmen. Bir de karardı, kahverengileşti.
Sınava böyle gitmek istemiyorum. Bu göz altı çökmesini, kararmasını yok etmek için ne yapabilim?
Aslında olabilir ama ben daha doğal bir yol arayışındayım. Mesela ılık çayla pamuk yardımıyla silmek veya üstünde bekletmek gibi yöntemler okudum, işe yarar mı sizce?
Benimde önceden oluyordu gerçekten stres kaynaklı oldugunu düşünüyorum bitki çayları varya özellikle papatya çayı poşet çay şeklinde onu iç sonra poşetin ılımasını bekle ve gözünde beklet bir rahatlama geliyor anında :)
Patates dilimini ilk kez duydum deneyeceğim teşekkürler.
Aynaya baktığımda kendimi sağlıklı, iyi görmek istiyorum özgüvenimi etkiliyor, hele o gün fazlasıyla iyi hissetmeye ihtiyacım var.
Benimde önceden oluyordu gerçekten stres kaynaklı oldugunu düşünüyorum bitki çayları varya özellikle papatya çayı poşet çay şeklinde onu iç sonra poşetin ılımasını bekle ve gözünde beklet bir rahatlama geliyor anında :)