Neden Gözlerimin Altı Çöküyor, Kararıyor

Seda95

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2014
15
1
6
35
Tokat
Durumu şöyle özetleyebilirim, 6 gün sonra ygsye gireceğim, bu son birkaç günde 2 ayrı üzücü, sarsıcı olay yaşadım, moralim bozuk. Bunu dert etmemeye, sağlam durmaya çalışıyorum ama her üzüldüğümde, ağladığımda olduğu gibi bugünlerde de gözlerimin altı çöktü, çukur oldu resmen. Bir de karardı, kahverengileşti.
Sınava böyle gitmek istemiyorum. Bu göz altı çökmesini, kararmasını yok etmek için ne yapabilim?

Son düzenleme:
Durumu şöyle özetleyebilirim, 6 gün sonra ygsye gireceğim, bu son birkaç günde 2 ayrı üzücü, sarsıcı olay yaşadım, moralim bozuk. Bunu dert etmemeye, sağlam durmaya çalışıyorum ama her üzüldüğümde, ağladığımda olduğu gibi bugünlerde de gözlerimin adekararltı çöktü, çukur oldu resmen. Bir de karardı, kahverengileşti.
Sınava böyle gitmek istemiyorum. Bu göz altı çökmesini, kararmasını yok etmek için ne yapabilim?

geçici çözüm yolu olarak kapatıcı kullanabilirsin.

Uykuna dikkat etmeye,bol bol su içmeye,sağlıklı beslenmeye dikkat edebilirsin.

1–2 gün düzenli uyuyamadım bu da olabilir kaynağı

Canım, çay poşetini de dene, ama özellikle patates dilimi koy beklet, faydası olacaktır.

Ama niye dert ettin ki? O sınav telaşında kim senin gözlerini fark edecek. Takma. Başarılar dilerim.

Benimde önceden oluyordu gerçekten stres kaynaklı oldugunu düşünüyorum bitki çayları varya özellikle papatya çayı poşet çay şeklinde onu iç sonra poşetin ılımasını bekle ve gözünde beklet bir rahatlama geliyor anında :)

Canım, çay poşetini de dene, ama özellikle patates dilimi koy beklet, faydası olacaktır.

Ama niye dert ettin ki? O sınav telaşında kim senin gözlerini fark edecek. Takma. Başarılar dilerim.

Patates dilimini ilk kez duydum deneyeceğim teşekkürler.
Aynaya baktığımda kendimi sağlıklı, iyi görmek istiyorum özgüvenimi etkiliyor, hele o gün fazlasıyla iyi hissetmeye ihtiyacım var.

Benimde önceden oluyordu gerçekten stres kaynaklı oldugunu düşünüyorum bitki çayları varya özellikle papatya çayı poşet çay şeklinde onu iç sonra poşetin ılımasını bekle ve gözünde beklet bir rahatlama geliyor anında :)

Bendeki de %90 stres kaynaklı sanırım, hayırlısı :)

Back
X