- Konu Sahibi pessimistic_02
-
Bence bu kadar takılmayın hamileliğinizin keyfini çıkarın.. Bir şey varsa er yada geç ortaya çıkar zaten.. Hem eşinizide sık boğaz etmeyin durduk yere.
mrb arkadaslar eski konularımdan bilirsiniz belki hep eşimle olan cinsel sorunlarımdan bahsetmiştim,şimdide herşey aynı ama ben farklı seylere taktım,eşimi o kadar kıskanıyorum ki yok sacına jole sürme,yoksa iş yerindeki kızlarla konuşma yok neden bugün yüzün gülüyor bişey mi karıştırıyosun,suan hamileyim,iyice arttı kıskançlığım sürekli facesini kontrol etmeler,yani neden böyle oldum bilmiyorum çıldırıcam bana karsı iyi ,yani normaldede iyi ama cinsel sorunlarımız vardı,gebe olduğumdan beri daha iyi ama hep aklımda acaba beni aldatıyoda o yuzden mi iyi,yani neden böyle düşünüyorum bilmiyorum,nolur akıl verin kızlar
sürekli şüphelerle nereye kadar ?
bilemiyorum elimde deil,
benım erkek arkadaşım kıskançlıklarıyla bezdirdi beni, haberin olsun.
bazen gerçekten boğuluyorum.
hamilelikten ve hormonlardandır. sen eşine bunların bu dönemde normal olduğunu söyle, bazen müdahil olmadan içine atmaya çalış. bi de bir arkadaşın dediği gibi meşguliyet edinebilirsin.
bişey demiyo ama sıkıldığını farkediyorum
sıkıldığını anladığın an, ara ver bence
fazla boğma adamı
acaba beni aldatırsa ben farkına varmazsam diye korkuyorum
aldatıldığını hissedersin bence.
aldatmak kolay iş değil aslında.
birbirinizin her şeyini biliyorsanız, aranızda tel karıştırma, face şifleri sorun olmuyorsa, eşinin işi zamanlı bir iş ise, çoğu arkadaşını tanıyorsan
evde her şey senden soruluyorsa
aldatmak gerçekten zor iş
esinize soyleyin cani hep sikkin olsun,gülmesin.
Sadece jole sürmemekle de olmaz, banyo falanda yapmasin.
Ya da en iyisi cam bir fanus a kapatin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?