neden güvenmiyorum

pessimistic_02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
284
0
26
Adıyaman
mrb arkadaslar eski konularımdan bilirsiniz belki hep eşimle olan cinsel sorunlarımdan bahsetmiştim,şimdide herşey aynı ama ben farklı seylere taktım,eşimi o kadar kıskanıyorum ki yok sacına jole sürme,yoksa iş yerindeki kızlarla konuşma yok neden bugün yüzün gülüyor bişey mi karıştırıyosun,suan hamileyim,iyice arttı kıskançlığım sürekli facesini kontrol etmeler,yani neden böyle oldum bilmiyorum çıldırıcam bana karsı iyi ,yani normaldede iyi ama cinsel sorunlarımız vardı,gebe olduğumdan beri daha iyi ama hep aklımda acaba beni aldatıyoda o yuzden mi iyi,yani neden böyle düşünüyorum bilmiyorum,nolur akıl verin kızlar

Bence bu kadar takılmayın hamileliğinizin keyfini çıkarın.. Bir şey varsa er yada geç ortaya çıkar zaten.. Hem eşinizide sık boğaz etmeyin durduk yere.

çok boşluktasınız, kendinize acilen meşgale bulun yoksa adamı kaçırtacaksınız. sıkboğaz etmeyin...

hamilelikten ve hormonlardandır. sen eşine bunların bu dönemde normal olduğunu söyle, bazen müdahil olmadan içine atmaya çalış. bi de bir arkadaşın dediği gibi meşguliyet edinebilirsin.

acaba beni aldatırsa ben farkına varmazsam diye korkuyorum

aldatıldığını hissedersin bence.
aldatmak kolay iş değil aslında.

birbirinizin her şeyini biliyorsanız, aranızda tel karıştırma, face şifleri sorun olmuyorsa, eşinin işi zamanlı bir iş ise, çoğu arkadaşını tanıyorsan
evde her şey senden soruluyorsa
aldatmak gerçekten zor iş

Kadınlar genelde kilo alınca kıskançlaşır.bir nevi özgüven kaybı.zaten kıskançlığın psikolojik kökeninde var kendine güvensizlik.merak etme doğumdan sonra geçer.çünkü küçük dağları ben yarattım moduna geçiyosun :)

Esten suphelenme olayi cogu kadinda vardir...heleki aldatan erkeklerin sayisi cok cok artmisken...suphe bende de olur zaman zaman ,ama abartmamak lazim..ozellikle hamileyken daha cok oluyordu ,,ama varsada er yada gec cikar ortaya...unutma,aldatma olayi pek gizli kalmaz,er yada gec erkekler yakalanirbence,,,ya icini ferah tut,takilma boyle seylere,hem oyle birseyi olsa yakalardin dimi?? Surekli takipteyim diyorsun,,suphelerinidogru cikartacak biseylef bulurdunnn,,,hamileleiginin tadini cikar....takilma ruhunu hasta edersin

esinize soyleyin cani hep sikkin olsun,gülmesin.
Sadece jole sürmemekle de olmaz, banyo falanda yapmasin.
Ya da en iyisi cam bir fanus a kapatin.

eşinin şüphe uyandıracak bir davranışı yoksa adamı sıkboğaz etme kendini de boşuna üzme canım
ayrıca aldatma durumunda emin ol anlarsın kadınlar hisseder
sen bunları düşünme hamileleğinin tadını çıkar

çoğu arkadasını tanıyorum,tel hep ortadadır,face sıfresini falan bilirim,işi zaman lı iş ama bayanların fazla olması ve sürekli dıalog içinde olması canımı sıkıyor,kadınlarda çok bakımlı,bir iki defa gittim iş yerine cok konusmadım ama daha sonra sormuslar esin nasıl hamıleliği nasıl gidiyor falan,ben bile kendimi tanıyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…