Kızlar beni yanlış anlamayın sakın... ben ona isteyerek bu olayı söylemedim bu adam zaten ara bi hayatıma girio şuan da istemesem de o gün sadece biz nette görüştük ve o gün çok sinirliydim''ona şunu söyledim bak.. a... başımda zaten bi sürü olay var insanları laflarını kaldıramıorum genç yaşta dul kalmanın acını ancak yaşayan bilir kızlar. zaten bi sürü it kopukla uğraşıorum dedim demez olaydım. bu sefer sinir krizine girdi oda.. ama inan kızlar yapılan kasıtlı bişey değil... sadece ona bi sürü hayatıma gereksiz insan girmeye çalışuo ve çevremde ki insanlara zaten hala ayrılmadığımı eşimi hala çok sevdiğimi söylüorum. topiclerimi takip edenler bilir. kızlar 4 ay boyunca neler yaşadığımı bi allah bide ben! inanın şimdi aklım olsa ne boşanma kararı alır nede olayları bu denli yaşardım ama herşey kader kısmet... söylencek pek bişey yok... ben eşimden boşanmış bile olsam zaten kimseyle hiç bişey düşünmüorum zaten uzun bi süre ondan başkasınıda sevemem... yüreğim o kadar geniş çaplı değil... umarım kendimi anlatabildim...
konuyu acan arkadas neden kayboldu ki
Evet bende aynı şeyi sorcaktım son yorum yapanlardanım:uhm: keşke benim açtığım konuların üzerinede böyle herkes yorum yapsa ...:dilcikar: en son açtığım konu benim anlattıklarımla kaldı...senağlama gitti arkalara valla çok üzülüyorum. O kadar içimi döküyorum hiç takip eden yok canım çok sıkkın... benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?