- Konu Sahibi aysenur2007
-
Doğum kontrol ilacıyla ilgisi yok tatlım ya ben de 2.5 yıl kullandım ve senin gibi şubatta bıraktım martta bi baktımgebelik tahlilleri pozitif ama düştü çünkü ilacın etkisi daha geçmediği için rahim duvarım inceymiş tutunamamış.Mart ayındaki o düşükten bu yana tekrar hamile kalamadım bence doktora görün yumurtalıklarına baktır düzgün çalışıyor mu yumurtan çatlıyor mu kontrol etsin hormon tahlillerini yaptır oturduğun yerden üzülmekle olmaz ki önlemini al başından.Bu ay doktor beni yumurta takibine aldı 4 günde bir çağırıyor büyüyüp büyümediğini söylüyor mesela benim yumurtam geç büyüyormuş bu ay bunu öğrendim zaten ben 36 günde bir regl oluyorum şimdi buna göre önlem alacağım kendini iyice tanı bence önce sıkma canınıHanımlar merhaba aranıza yeni katıldım. yasmin d.k hapını kullandım 6 ay sonra bıraktım şubattan beri içmiyorum ama bebek istiyoruz hala hamile değilim ayları sayıyorumbu ayda olmadı 25inde regl oldum çok üzülüyorum. Bi bebek muhabbeti olduğu zaman insanlar hiç bebeği olmadan doğum kontrol hapı kullanırsan bebek olmaz çok yanlış diye konusyolar.bende duyuyorum cok üzülüyorum. kayınvalidemde dahil d.k. hapı kısırlastırıyomus diyo bana.Oda biliyo subattann beri korunmadığımızı ama bana ilaç yüzünden diyemesede ben yüz ifadesinden anlıyorum 5 ay gecti neden hala hamile değilim... (((((
Doğum kontrol ilacıyla ilgisi yok tatlım ya ben de 2.5 yıl kullandım ve senin gibi şubatta bıraktım martta bi baktımgebelik tahlilleri pozitif ama düştü çünkü ilacın etkisi daha geçmediği için rahim duvarım inceymiş tutunamamış.Mart ayındaki o düşükten bu yana tekrar hamile kalamadım bence doktora görün yumurtalıklarına baktır düzgün çalışıyor mu yumurtan çatlıyor mu kontrol etsin hormon tahlillerini yaptır oturduğun yerden üzülmekle olmaz ki önlemini al başından.Bu ay doktor beni yumurta takibine aldı 4 günde bir çağırıyor büyüyüp büyümediğini söylüyor mesela benim yumurtam geç büyüyormuş bu ay bunu öğrendim zaten ben 36 günde bir regl oluyorum şimdi buna göre önlem alacağım kendini iyice tanı bence önce sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?