- Konu Sahibi integral0027
Artık moralim sıfır.1 sene önce 1 düşük yaptım.7 haftalıkkaen.her ay test yap hayal kırıklığı.çok üzülüyorum.4 yıllık evliyim.nasip diyorum ama.etrafımda herkesin çocuğu var.offffffffffffffffffff.beni anlayan yok.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık moralim sıfır.1 sene önce 1 düşük yaptım.7 haftalıkkaen.her ay test yap hayal kırıklığı.çok üzülüyorum.4 yıllık evliyim.nasip diyorum ama.etrafımda herkesin çocuğu var.offffffffffffffffffff.beni anlayan yok.![]()
Artık moralim sıfır.1 sene önce 1 düşük yaptım.7 haftalıkkaen.her ay test yap hayal kırıklığı.çok üzülüyorum.4 yıllık evliyim.nasip diyorum ama.etrafımda herkesin çocuğu var.offffffffffffffffffff.beni anlayan yok.![]()
arkadaşlar ben doktora gittim.bişey çıkmadı.eşimde de bişey çıkmadı.sanırım stres.ama yinede tekrardan doktora gitcem.sizce adetimin kaçıncı günü gideyim doktora.adet olmak üzereyımde.
arkadaşlar ben doktora gittim.bişey çıkmadı.eşimde de bişey çıkmadı.sanırım stres.ama yinede tekrardan doktora gitcem.sizce adetimin kaçıncı günü gideyim doktora.adet olmak üzereyımde.
özele gitcem büyük ihtimalle
arkadaşım sağol.iyi dileklerin için.bu gidişle buraya yazmayıda bırakcam
Ben 5Aydır evlıyım ama bır turlu hamıle kalamıyorum çok üzgünüm çok senı çok ıyı AnlıyorumArtık moralim sıfır.1 sene önce 1 düşük yaptım.7 haftalıkkaen.her ay test yap hayal kırıklığı.çok üzülüyorum.4 yıllık evliyim.nasip diyorum ama.etrafımda herkesin çocuğu var.offffffffffffffffffff.beni anlayan yok.![]()