ben düzenli adet gören biriiym
sitelerde yumurtlama günü hesaplayıcılarında hangi gün yazıyorsa o gün adet oluyorum o sitelerde yumurtlama günü hangi hafta yazıyorsa o hafta 3 kez ilişkiye giriyoruz
adetim bitincede gün aşırı deniyoruz .yeni adaetime bir hafta kala bıkmış oluyorz azaltıyoruz :)
acaba o zamn mı yumurtluyorum 32 33 günde bir adet oluyorum beklemek çok zor 7 aydır deniyoruz
hormanal testler yaptırdım eşimde sperm testi yaptı sorun çıkmadı
acaba ben yumurtlamıyor muyum
bundan sonra ne yapmalıyım yumurtlamam var mı yok mu bunu ne zaman nasıl tespit etttirebilirimbaşak ne gibi testler yaptırabilirim
piyasadaki yumurtlama günü testleriden almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım ????
ben düzenli adet gören biriiym
sitelerde yumurtlama günü hesaplayıcılarında hangi gün yazıyorsa o gün adet oluyorum o sitelerde yumurtlama günü hangi hafta yazıyorsa o hafta 3 kez ilişkiye giriyoruz
adetim bitincede gün aşırı deniyoruz .yeni adaetime bir hafta kala bıkmış oluyorz azaltıyoruz :)
acaba o zamn mı yumurtluyorum 32 33 günde bir adet oluyorum beklemek çok zor 7 aydır deniyoruz
hormanal testler yaptırdım eşimde sperm testi yaptı sorun çıkmadı
acaba ben yumurtlamıyor muyum
bundan sonra ne yapmalıyım yumurtlamam var mı yok mu bunu ne zaman nasıl tespit etttirebilirimbaşak ne gibi testler yaptırabilirim
piyasadaki yumurtlama günü testleriden almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım ????
canım bende senin durumdayım,düzenli adet görüyorum ama oladı bebek eşimim testide normal dedi doktor ama sonradan ben hsg çektirdim tek tüpüm tıkalıymışş sanırım bu nedenle olma ihtimali biraz azalıyır bence sende bi doktora görünmelisin,hem belkide strestendir inşallah olur takma kafana çok fazla
doktor bey yumurta takibi diye bir olay var ya onu sordum ben ne zaman gitmeliyim
belkide sorun yumurtlamakla ilgilidir.takip nasıl yapılıyor kaç günde bir ,
doktorlar ne kadar rahat yaaa :) :) :)
Benİmde bİr sorum olacak. Bİraz aÇık ama mecbur sormak zorundayım. Benİm vajİnamda sol tarafta dudak kısmında ara ara beze Çıkıyor ve sıkınca İltİhap gİbİ İrİn akıyor. Bazende sıkılımıyor kendİ patlıyor. Bu nedİr bİlen varsa yazsın lÜtfen. Cevaplarsanız sevİnİrİm. Doktorum mantar dedİ geÇtİ. Ama hala oluuŞuyor. Pek gÜvenemedİm. Yardımınıza İhtİuyacım var.
Rahİm aĞzı kanserİnyle alakalımı caba bunu merak edİyorum. Cevaplarsanız sevİnİrİm
peki doktor bey bartholin kisti gebeliğe engelmi .10 aydır bebek istiyoruz olmuyor. eşimin sperm sayısı 22 milyon. acaba ondanmı. doktorlarda pek bişey demiyor. napıcağımızı şaşırdık. birde benim her ayın adetin 14,15,16 bazende 17. günlerde kanama oluyor. yıllardır bu devam ediyor. doktorum yumurtlama kanaması dedi. zararı yok o günler ilişki olsun dedi. ama bazı doktorlarda bu tedavi edilmezse gbe kalamazsınız deniliyor internetten arastırdığımda. akıl verip yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?