neden hamile kalamıyorum

peluska06

ikizlerim melek oldu :(
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
2.481
117
688
ben düzenli adet gören biriiym
sitelerde yumurtlama günü hesaplayıcılarında hangi gün yazıyorsa o gün adet oluyorum o sitelerde yumurtlama günü hangi hafta yazıyorsa o hafta 3 kez ilişkiye giriyoruz
adetim bitincede gün aşırı deniyoruz .yeni adaetime bir hafta kala bıkmış oluyorz azaltıyoruz :)
acaba o zamn mı yumurtluyorum 32 33 günde bir adet oluyorum beklemek çok zor 7 aydır deniyoruz
hormanal testler yaptırdım eşimde sperm testi yaptı sorun çıkmadı
acaba ben yumurtlamıyor muyum
bundan sonra ne yapmalıyım yumurtlamam var mı yok mu bunu ne zaman nasıl tespit etttirebilirimbaşak ne gibi testler yaptırabilirim
piyasadaki yumurtlama günü testleriden almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım ????

Yumurtlamasaydınız adet görmezdiniz, demek ki yumurtluyorsunuz. Adetin birinci gününden itibaren 18-19. günler muhtemel yumurtlama gününüz. Doğru yapıyorsunuz...:hooray:

canım bende senin durumdayım,düzenli adet görüyorum ama oladı bebek eşimim testide normal dedi doktor ama sonradan ben hsg çektirdim tek tüpüm tıkalıymışş sanırım bu nedenle olma ihtimali biraz azalıyır bence sende bi doktora görünmelisin,hem belkide strestendir inşallah olur takma kafana çok fazla

doktor bey yumurta takibi diye bir olay var ya onu sordum ben ne zaman gitmeliyim
belkide sorun yumurtlamakla ilgilidir.takip nasıl yapılıyor kaç günde bir ,
doktorlar ne kadar rahat yaaa :) :) :)

teşekkkürler canım :=)
umarım senin deolur Allahtan :)

Benımde bır sorum olacak. Bıraz aÇık ama mecbur sormak zorundayım. Benım vajınamda sol tarafta dudak kısmında ara ara beze Çıkıyor ve sıkınca ıltıhap gıbı ırın akıyor. Bazende sıkılımıyor kendı patlıyor. Bu nedır bılen varsa yazsın lÜtfen. Cevaplarsanız sevınırım. Doktorum mantar dedı geÇtı. Ama hala oluuŞuyor. Pek gÜvenemedım. Yardımınıza ıhtıuyacım var.

Rahım aĞzı kanserınyle alakalımı caba bunu merak edıyorum. Cevaplarsanız sevınırım

Merhaba,
bizde aynı şeyler yaşadık.. ben 9 yıllık evliym. 8 yaşında bi kızım var..
2 sene önce bi çocuk daha yapmaya karar verdik .. bir sene uğraştık.. olmadı .. her şey yaptık .. aynı sizin gibi olmadı. sonra dr. gittik. testleri yaptık.. herşey normal. HSG çektik o da normal çıktı.
en son dr. yumurtaların az dedi .. beklersen zaman alır .. aşılama dedi .. bizde hemen tüp bebek yaptık.. tedaviden sonra sadece 4 yumurta toplandı.. 3 tane sağlıklı bişekilde döllendi. yerleştirildi.. ve 2 tane tuttu.. şimdi ikiz bebek bekliyoruz.. doğum çok yakın..

bence fazla zaman kaybetme.. iyi bir doktora git baktır.
inşallah olur.. moral çok önemli.. unutma

semir testi yaptır arkadaşım .. zaten dr. testlerin içinde onuda istiyor genelde...

Son düzenleme:
semir testini ilk kez duydum
ilginiz için teşekkrüerl arkadaşlar

doktor bey yumurta takibi diye bir olay var ya onu sordum ben ne zaman gitmeliyim
belkide sorun yumurtlamakla ilgilidir.takip nasıl yapılıyor kaç günde bir ,
doktorlar ne kadar rahat yaaa :) :) :)

Yumurta takibi yaptırmak için Doktor'a gitmeniz lazım :) Doktorunuz size nasıl yapıldığını anlatacaktır. En kısa sürede bebeğinize kavuşmanız dileği ile...

Bartholin kisti olabilir. Beze çıktığında patlamadan doktorunuza başvurursanız doğru tanı ve tedavi mümkün olacaktır...

peki doktor bey bartholin kisti gebeliğe engelmi .10 aydır bebek istiyoruz olmuyor. eşimin sperm sayısı 22 milyon. acaba ondanmı. doktorlarda pek bişey demiyor. napıcağımızı şaşırdık. birde benim her ayın adetin 14,15,16 bazende 17. günlerde kanama oluyor. yıllardır bu devam ediyor. doktorum yumurtlama kanaması dedi. zararı yok o günler ilişki olsun dedi. ama bazı doktorlarda bu tedavi edilmezse gbe kalamazsınız deniliyor internetten arastırdığımda. akıl verip yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

tek veya çift taraflı Bartholin kisti olup gebe kalan hastalarım var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…