İnşaAllah sadece odurSadece pıhtılaşma ise o da garipÇünkü bu konuyu da çok önemsemiyorlar ondan ben de hiçbir şey kullanmadım şimdiye kadar. Yine de hep soru işareti tabi insan bir sebep ve çare arıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaAllah sadece odurSadece pıhtılaşma ise o da garipÇünkü bu konuyu da çok önemsemiyorlar ondan ben de hiçbir şey kullanmadım şimdiye kadar. Yine de hep soru işareti tabi insan bir sebep ve çare arıyor.
İnşaAllah sadece odurhematoloji, romatoloji ve kadın doğumda düşüğe sebep olabilecek tüm testleri yaptırdığımı zannediyorum. İnşaAllah bilmediğim başka birşey yoktur.
Yapacak tek şeyimiz dua ve tevekkül canım. Olacaksa olacaktır zaten. Allah’ım eğer bir kez daha görürsek pozitifi, hayrlısıyla, sağlıkla, kolaylıkla tamamlar sürecimizi inşaAllahYoktur demekten başka seçeneğimiz yok :). Ama 4 kez de tesadüf olamaz artık. Zaten sürekli hamile kalıp düşük mü yaşayacağız bizimki de can yani. Çok yıpratıcı, umutlanıp yarı yolda kaybetmek zaten ayrı bir yıkım. Şimdi bir de hamile kalabilecek miyim derdi çıktı.
Canım hangi testleri yaptırdınİnşaAllah sadece odurhematoloji, romatoloji ve kadın doğumda düşüğe sebep olabilecek tüm testleri yaptırdığımı zannediyorum. İnşaAllah bilmediğim başka birşey yoktur.
tedaviniz nasıl olduMerhaba kızlar
Ben ağustos ayında buraya yazmıştım eylül adetini beklerken. Kasık agrim cok oluyodu enfeksiyon ve yara varmış smear baktırdım.
Bacaga ve bele sızı şeklinde vuran bi pelvik ağrısı yapıyor bu rahim ağzı yarası. Enfeksiyon varken iliski sonrasi kanama olmuyodu ama bitmeyen bi Akıntim vardi sarı. Yara varken de akıntı bitmezmiş. Sizlerde smear falan baktirmadiysaniz baktırın. Ona bakarken yara vs görülüyormus. Enfeksiyon geçti ama yara icin tedavi gorup gebelik deniycem bikere denedik gecince ama kanli akinti görünce vazgeçtim tamamen iyilesip devam edecegiz diye karar aldik esimle.
Bu yara icin tedavi goren var mi icinizde yaktırma mi iyi dondurma mı? Benimki hafif inflamasyonmuş.
Dondurduktan sonra mı gebe kaldınızGeçmiş olsun canım ben çok cektim bu yarlardan sana tavsiyem çok araştır iyi bir doktor bul ben ilk yaran var denildiğinde yakma işlemi yaptılar sonra tekrar kontrole gittiğimde geçmemiş denildi ve dondurma işlemine yonlerdidiler özele gittim orada dondurma işlemi yapıldı daha sonra gebeligim girdi araya ve doğum yaptıktan sonra tekrar nüksetti ve haylada akıntılarim devam ediyor geçmiyor ama benimki yoğun inflamasyondu en son nukseden yaradan kaynaklı o yüzden çok dikatet enfeksiyon kapmamaya felan çok zorluyor daha sonra çünkü
Canımmm nasılsınn nasıl gidiyor gebeşliikkkOhh çok şükür gözün aydın inşallah sağlıklı birsekilde devam eder böyle aşkımaminn inşallah
![]()
Teste göre pozitif görünüyor yarın bir kan vermelisin benceAdetime dört gün var sabah test yaptım. 3. Dakikada çıkan sonuç bu. Sizce teste göre hamile miyim değil miyim arkadaşlar?
Eki Görüntüle 3702198
Eki Görüntüle 3702201
Beşinci dakikayı da atayım ikinci fotoğraf beşinci dakika olacak
Kuruma çizgisi olabilir mi diyeceğim ama ilk 3 dakikada çıktı ilk fotoğraf, ikinci fotoğrafta 5. dakikada çıktı. Yurt dışında oturduğum için kan da veremiyorumTeste göre pozitif görünüyor yarın bir kan vermelisin bence
İlk 5 dakika içinde çok silik de çıksa çizgiden sayılıyor eğer test güvenilir bir marka ise pozitiftir diye düşünüyorum. Umarım hamilesindirKuruma çizgisi olabilir mi diyeceğim ama ilk 3 dakikada çıktı ilk fotoğraf, ikinci fotoğrafta 5. dakikada çıktı. Yurt dışında oturduğum için kan da veremiyorum
4 gün var adete, umarim başlamaz![]()
Teşekkür ederim canım inşallahİlk 5 dakika içinde çok silik de çıksa çizgiden sayılıyor eğer test güvenilir bir marka ise pozitiftir diye düşünüyorum. Umarım hamilesindir![]()
Benim reglime de 4 gün var ben test yapmaya korkuyorum ama içimdede bir umut kenarda bekliyorTeşekkür ederim canım inşallah![]()
İnşallah bu ay isteyen herkes Bebek sahibi olma yolunda en güzel haberini alırBenim reglime de 4 gün var ben test yapmaya korkuyorum ama içimdede bir umut kenarda bekliyor
Bence erken gebelik testi yap ona göre kendine dikkat edersin ayakta kalmazsın falan erken öğrenmek bu yönden iyi olur benceBenim reglime de 4 gün var ben test yapmaya korkuyorum ama içimdede bir umut kenarda bekliyor
İnşallah, haberi aldıktan sonra da rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallahİnşallah bu ay isteyen herkes Bebek sahibi olma yolunda en güzel haberini alır
Negatif görmek korkutuyor beniBence erken gebelik testi yap ona göre kendine dikkat edersin ayakta kalmazsın falan erken öğrenmek bu yönden iyi olur bence![]()
Evde test olmasa bende satin alip yapmazdım bu kadar erken ama evde olunca kendimi tutamadim merakim korkuma yenik düştüNegatif görmek korkutuyor beni![]()
Gece yaptım negatif canım pozitife döner mi acaba 4 gün içindeEvde test olmasa bende satin alip yapmazdım bu kadar erken ama evde olunca kendimi tutamadim merakim korkuma yenik düştü![]()
Gece yaptım negatif canım pozitife döner mi acaba 4 gün içinde
gece yapmasaydın keşke ya sabah yapsaydınBence gece yaptığın için doğru sonucu göstermez, eger hamilelik varsa bile gorememis olabilir canım. İdrarda hamilelik hormonu sabahları birikiyor sabah denemelisin