• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Sadece pıhtılaşma ise o da garip :( Çünkü bu konuyu da çok önemsemiyorlar ondan ben de hiçbir şey kullanmadım şimdiye kadar. Yine de hep soru işareti tabi insan bir sebep ve çare arıyor.
İnşaAllah sadece odur 😂 hematoloji, romatoloji ve kadın doğumda düşüğe sebep olabilecek tüm testleri yaptırdığımı zannediyorum. İnşaAllah bilmediğim başka birşey yoktur.

İnşaAllah sadece odur 😂 hematoloji, romatoloji ve kadın doğumda düşüğe sebep olabilecek tüm testleri yaptırdığımı zannediyorum. İnşaAllah bilmediğim başka birşey yoktur.
😀 Yoktur demekten başka seçeneğimiz yok :). Ama 4 kez de tesadüf olamaz artık. Zaten sürekli hamile kalıp düşük mü yaşayacağız bizimki de can yani. Çok yıpratıcı, umutlanıp yarı yolda kaybetmek zaten ayrı bir yıkım. Şimdi bir de hamile kalabilecek miyim derdi çıktı.

😀 Yoktur demekten başka seçeneğimiz yok :). Ama 4 kez de tesadüf olamaz artık. Zaten sürekli hamile kalıp düşük mü yaşayacağız bizimki de can yani. Çok yıpratıcı, umutlanıp yarı yolda kaybetmek zaten ayrı bir yıkım. Şimdi bir de hamile kalabilecek miyim derdi çıktı.
Yapacak tek şeyimiz dua ve tevekkül canım. Olacaksa olacaktır zaten. Allah’ım eğer bir kez daha görürsek pozitifi, hayrlısıyla, sağlıkla, kolaylıkla tamamlar sürecimizi inşaAllah 🤲💕

Merhaba kızlar
Ben ağustos ayında buraya yazmıştım eylül adetini beklerken. Kasık agrim cok oluyodu enfeksiyon ve yara varmış smear baktırdım.
Bacaga ve bele sızı şeklinde vuran bi pelvik ağrısı yapıyor bu rahim ağzı yarası. Enfeksiyon varken iliski sonrasi kanama olmuyodu ama bitmeyen bi Akıntim vardi sarı. Yara varken de akıntı bitmezmiş. Sizlerde smear falan baktirmadiysaniz baktırın. Ona bakarken yara vs görülüyormus. Enfeksiyon geçti ama yara icin tedavi gorup gebelik deniycem bikere denedik gecince ama kanli akinti görünce vazgeçtim tamamen iyilesip devam edecegiz diye karar aldik esimle.
Bu yara icin tedavi goren var mi icinizde yaktırma mi iyi dondurma mı? Benimki hafif inflamasyonmuş.
tedaviniz nasıl oldu

Geçmiş olsun canım ben çok cektim bu yarlardan sana tavsiyem çok araştır iyi bir doktor bul ben ilk yaran var denildiğinde yakma işlemi yaptılar sonra tekrar kontrole gittiğimde geçmemiş denildi ve dondurma işlemine yonlerdidiler özele gittim orada dondurma işlemi yapıldı daha sonra gebeligim girdi araya ve doğum yaptıktan sonra tekrar nüksetti ve haylada akıntılarim devam ediyor geçmiyor ama benimki yoğun inflamasyondu en son nukseden yaradan kaynaklı o yüzden çok dikatet enfeksiyon kapmamaya felan çok zorluyor daha sonra çünkü
Dondurduktan sonra mı gebe kaldınız

Adetime dört gün var sabah test yaptım. 3. Dakikada çıkan sonuç bu. Sizce teste göre hamile miyim değil miyim arkadaşlar?
IMG_2761.webp

IMG_2763.webp

Beşinci dakikayı da atayım ikinci fotoğraf beşinci dakika olacak

Teste göre pozitif görünüyor yarın bir kan vermelisin bence
Kuruma çizgisi olabilir mi diyeceğim ama ilk 3 dakikada çıktı ilk fotoğraf, ikinci fotoğrafta 5. dakikada çıktı. Yurt dışında oturduğum için kan da veremiyorum :(
4 gün var adete, umarim başlamaz 🙏

Kuruma çizgisi olabilir mi diyeceğim ama ilk 3 dakikada çıktı ilk fotoğraf, ikinci fotoğrafta 5. dakikada çıktı. Yurt dışında oturduğum için kan da veremiyorum :(
4 gün var adete, umarim başlamaz 🙏
İlk 5 dakika içinde çok silik de çıksa çizgiden sayılıyor eğer test güvenilir bir marka ise pozitiftir diye düşünüyorum. Umarım hamilesindir 🥰

Benim reglime de 4 gün var ben test yapmaya korkuyorum ama içimdede bir umut kenarda bekliyor
Bence erken gebelik testi yap ona göre kendine dikkat edersin ayakta kalmazsın falan erken öğrenmek bu yönden iyi olur bence ☺️

Back
X