- 31 Ekim 2011
- 382
- 86
- 98
- Konu Sahibi ahminelask
-
bende size katılıyorum çok kafaya takmaktan olmuyor ama ben bu ay hiç stres yapmadım dikkat etmedim oluruna bıraktım son haftaya kadar aklıma bile gelmedi ama yine olmadıvalla ne yapacağımı şaşırdım daha çok erken bunalıma girmek için biliyorum ama merak ediyorum bu duyguyu ne zaman tadıcam hayırlısıyla Rabbim hepimize nasip etsin inş.
bende soğan kürüne başlamayı düşünüyorum kuzenim 3.denemesinde hamile kalmış doktora gittiğinde iltihap var demiş onu geçirmeden olmaz demiş belki bende de vardır bu soğan kürünün yumurtalıklardaki kist iltihap filan attığını duymuştum inş. işe yarar başka bir tavsiyesi olan varsa söylesin ne olurrr :)))))
aslında bir yandan bakınca her şey bahane her şeyin bir vakti var kader planında. biz sadece bekleyemeyip sabırsızlanıp huzursuz olup depresyonlara giriyoruz.
ben ilk hamile kalmadan önce pko var diye kürü yaptım kist falan kalmadı ardından klomen ile hamile kalmıştım. ancak bu kürü 2. kez yaptığımda ilişkisi var mı bilmiyorum ama o ay kocaman 3.5 cm lik kist oldu. o ay da o yüzden olmadı. neyse o kist 15 günde küçüldü ama hala bir sürü küçük kist var.
ben de olmazsa hayıt kullanırım ovulasyon testi alırım diye düşünüyordum ama hepsinden vazgeçtim uğraşmayacağım varsa bir vakti onu bekleyeceğim. hatta foruma bile eskisi gibi sık girmiyorum. çünkü farkettimki rahatlamak için gelmeme rağmen bu konuyu düşünme sıklığımı artırmış.
Canım ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim. Aklında yumurtladım mı yoksa yumurtlamadım mı diye bi şüphe kalmaz. Koyu iki çizgi çıktıysa 36 saat içinde yumurtlama gerçekleşecek demektir. Ondan sonra çalışma:)
doğru söylüyorsun ama ben küçük bir ilçede yaşıyorum her eczanede bulunur mu acaba bu bu ay da olmazsa artık ciddi bir takibe başlayacam :)
canım sende denesen ya soğan kürü gerçekten çok faydalı olduğunu söyleyenler var sonra da incir kürüne başlarsın inş. güzel sonuçlar alırsın ben bu ay umutluyum inş.bende de pko görünümü var. ve erken çatlama sorunum var. şimdilik hamile kalmamı engelleyen sorunlar bunlar görünüyor. yumurtalarım 10mm kadar oluyorlar ama hemen çatlıyorlar. böyle sorunu ola arkadaşlar var mı???
Şu yeni nesil ne çiğ soğan yiyor ne sarımsak yiyor nede nenelerinden annelerinden yedikleri yemekleri evde pişiriyor hazırcılar hazır gıda bunda ne besin değeri olur ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?