Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile kalamamanın sebebeleri nelerdir?
Asırı stres . O stres varya bebek oluşumunu bile etkiler..Belkide hamile kalabilirsin fakat stres engeller,,Hamile kalamamanın sebebeleri nelerdir?
Yumurtan tembel olabilir.
Esinin sperm sayısı yeterli olmayabilir.
Tüplerin tıkalı olabilir.
Yada daha zamani gelmemistir :)))
Asırı stres . O stres varya bebek oluşumunu bile etkiler..Belkide hamile kalabilirsin fakat stres engeller,,
Pko.. Gec yumurtlama zorlaştırır ben mesela adet günümde yumurtlama yasiyordum.
Tüplerin kapali olmasi, Yumurtanin Catlamaması, Adet düzensizliği, çift rahime sahip olma.Erkekde sperm kalitesizligi veya sperm dusuklugu, Guatr,Kansızlık,Depresyon,Veya başka birşeyler onlardan bahsetmek istemiyorum aslında ama canim annem yasadi 10 sene cocugu olmamis tedaviler vs yok bi turlu olmamis hocaya gitmisler 3 harfliler kıskaniyormus ondan.dolayi.olmamis hocadan 1 ay.sonra hamile.kalmış..
Tabikide hayatim Ümmu sübyan olan bebrğini boğarak ölduruyor hatta bazi hamilelerin bogazinda ümmu subyan kolyesi vardir. bende takiyorum benimde düsuyordu 1 sene.olmadi hica nuskayi verdu hemen o ay hanileligini ogrendim.muskamda boynumda3 harftiler bunu da mı etkiliyor ??? :O
O muskayı biz nasıl alablrz arkdşm illa hocayamı gitmemz lazm yardm cı olurmsn benmde çocğm olmuyr bir dşk yaptm ewlendğmden beridr başıma gelmyen kalmdı bende ondan şüpheleniyrmTabikide hayatim Ümmu sübyan olan bebrğini boğarak ölduruyor hatta bazi hamilelerin bogazinda ümmu subyan kolyesi vardir. bende takiyorum benimde düsuyordu 1 sene.olmadi hica nuskayi verdu hemen o ay hanileligini ogrendim.muskamda boynumda
Canım bu işlerle uğraşan hoca dolu nerde yaşıyorsun? ama her hoca uğraşamaz.O muskayı biz nasıl alablrz arkdşm illa hocayamı gitmemz lazm yardm cı olurmsn benmde çocğm olmuyr bir dşk yaptm ewlendğmden beridr başıma gelmyen kalmdı bende ondan şüpheleniyrm
Sakaryada yaşıyorm ama öyle bir hoca bulamadmCanım bu işlerle uğraşan hoca dolu nerde yaşıyorsun? ama her hoca uğraşamaz.
Anladim valla canim heryerde varmi bilmiyorum araştır bence sor herkese bulursun umarimSakaryada yaşıyorm ama öyle bir hoca bulamadm
Asırı stres . O stres varya bebek oluşumunu bile etkiler..Belkide hamile kalabilirsin fakat stres engeller,,
Pko.. Gec yumurtlama zorlaştırır ben mesela adet günümde yumurtlama yasiyordum.
Tüplerin kapali olmasi, Yumurtanin Catlamaması, Adet düzensizliği, çift rahime sahip olma.Erkekde sperm kalitesizligi veya sperm dusuklugu, Guatr,Kansızlık,Depresyon,Veya başka birşeyler onlardan bahsetmek istemiyorum aslında ama canim annem yasadi 10 sene cocugu olmamis tedaviler vs yok bi turlu olmamis hocaya gitmisler 3 harfliler kıskaniyormus ondan.dolayi.olmamis hocadan 1 ay.sonra hamile.kalmış..
Tabikide hayatim Ümmu sübyan olan bebrğini boğarak ölduruyor hatta bazi hamilelerin bogazinda ümmu subyan kolyesi vardir. bende takiyorum benimde düsuyordu 1 sene.olmadi hica nuskayi verdu hemen o ay hanileligini ogrendim.muskamda boynumda