arkadaşlar polikistik over kistim var fakat hamile kalamıyorum? çoğu doktor bu engel değil diyor... ama yumurtalıklarıda tembelleştiriyor.. 2 kere tüp bebek denedim 2.sinde ikiz bebeklerim vardı fakat 2 aylık iken kalpleri durdu kaybettik.... öncelikle normal yollarla hamile kalmak istiyorum herşeyi denemdim fakat daha ne yapmam gerekiyor bilemiyorum? ankarada iyi bir doktor önerisi olan varmı? şimdiden teşekkürler arkadaşlar...
ankara gazi hastanesinde Nuray Bozkurt hanım var onu tavsiye edebilirim..birde Hakan Yaralı var hacettepede dekan ama hacettepede bakmıyor hastalara kendi kliniği var orada bakıyor klinik nosu:0312 442 56 56..arayp bilgi alabilrsn ben araştırdm kendim gitmedm giden tanıdıklarmn tavsiyesi ile..
2 senedir evliyim,2 aydır bebek deniyoruz olmuyor,her şey temiz çıktı ama olmuyor,ama neden olmuyor ya,3 gün sonra regl olcam,nolur dua edinde adet görmiyim:)
arkadaşlar polikistik over kistim var fakat hamile kalamıyorum? çoğu doktor bu engel değil diyor... ama yumurtalıklarıda tembelleştiriyor.. 2 kere tüp bebek denedim 2.sinde ikiz bebeklerim vardı fakat 2 aylık iken kalpleri durdu kaybettik.... öncelikle normal yollarla hamile kalmak istiyorum herşeyi denemdim fakat daha ne yapmam gerekiyor bilemiyorum? ankarada iyi bir doktor önerisi olan varmı? şimdiden teşekkürler arkadaşlar...