Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle sana hakaret etmek amaçlı söylemiyorum bunu, herkesin başına gelebilir, ama evlenmeden ilişkiye girecek kadar güveniyorsun insanlara, bence bu konuda bi sorun var.Olabilir. Seviyorum ve sevdigimi belli ediyorum. Kotu mu bu?
Güvenme, biraz zaman geçsin daha iyi tanı insanları.Evet guveniyorum![]()
Oturmammis biseyler? Terk edildigim icin bende oturmamis biseyler mi varmis?var mısın o kadar ben küçük sanmıştım..
oturmamış birşeyler var belli ki.
Oturmammis biseyler? Terk edildigim icin bende oturmamis biseyler mi varmis?
Evlenmeden ilişkiye girmek kötü mü yani ? Güvenecek tabi,güvenmişki sevgili olmuş. Güvensiz ilişki mi olur. Cinsellikte ilişkilerin en önemli parçalarından biridir.Kesinlikle sana hakaret etmek amaçlı söylemiyorum bunu, herkesin başına gelebilir, ama evlenmeden ilişkiye girecek kadar güveniyorsun insanlara, bence bu konuda bi sorun var.
Pardon ben anlamadim kendimi ifade ediş şeklimde ne var ki?kendini ifade ediş şeklin..
yaşında değil daha küçük gibi.
öz güven eksikliğide olabilir farkında olmadan karşı tarafa yansıyordur..
Pardon ben anlamadim kendimi ifade ediş şeklimde ne var ki?
Eger arkasinda durulmUcak bisey yaptiysan arkasinda durmazsin pisman olduysan gurur duyulcak bisey degil bencesadece bu konun üzerinden yazmadım onu.
kendine güvensizlik akıyor diğer konundan.
31 yaşındasın ama yaptıklarının arkasında bile duramıyorsun, pişmansın hata diyorsun.
kendi hayatının sorumluluğunu alamıyorsun kabul bekliyorsun.
bir adamın seni kabul edebileceğine inanmak için milletten örnek bekliyorsun.
sen kendini kabul et önce koskoca kadınsın ..
kendini ifade ediş şeklin suçlu gibi, hata yapmışsın gibi çünkü öyle hissediyorsun.