Neden hep ben terk ediliyorum?

Sevinc126

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
112
69
13
37
Evet arkadaslar, hersey cok guzel basliyo ama zamanla karsimdaki kisiler benden soguyor. Neden sizce? Ben anlayamiyorum bnuu:(

Çok üstüne düşüyor olabilir misiniz?

karşınızdaki insanı çok mu boğuyorsunuz?

Benim bir sevgilim vardı çok iyi niyetliydi ama hep terk edilmişti,çünkü aşırı iyi niyetliydi. Sanki hiç duygusu düşüncesi yokmuş gibi insanları kırmamak için robot gibi davranırdı. Bir süre sonra beni de sıktı bu durum.

Olabilir. Seviyorum ve sevdigimi belli ediyorum. Kotu mu bu?
Kesinlikle sana hakaret etmek amaçlı söylemiyorum bunu, herkesin başına gelebilir, ama evlenmeden ilişkiye girecek kadar güveniyorsun insanlara, bence bu konuda bi sorun var.

Fazla mi ustlerini düsüp boguyorsun.hani gunde 10 defa arayip surekli mesaj atmak nerdesin naptin sorulari her bos aninda hadi bulusalim diye hayatina giren kisiye mi endeksleniyorsun

onu hayatının merkezi yapar kendini çaresizleştirirsen terk edilirsin.

güçsüz durursan sürekli ağlarsan etrafındakilerle sorunlarını bilir seni ezik görürse terk edilirsin.

ben terk edildiğim zamanlarda bunlar olmuştu genelde. tabi başka birileri yoksa.

Yoo ben oyle oldugunu dusunmuyorum ama oyle mi gorunuyorum bilmiyorum. Hep hakli olmak istiyorum. Pek alttan almam. Karsimdakine fikrimi kabul ettirene dek tartisirim. Bunlar olabilir mi yada hangileri

Kesinlikle sana hakaret etmek amaçlı söylemiyorum bunu, herkesin başına gelebilir, ama evlenmeden ilişkiye girecek kadar güveniyorsun insanlara, bence bu konuda bi sorun var.
Evlenmeden ilişkiye girmek kötü mü yani ? Güvenecek tabi,güvenmişki sevgili olmuş. Güvensiz ilişki mi olur. Cinsellikte ilişkilerin en önemli parçalarından biridir.

Pardon ben anlamadim kendimi ifade ediş şeklimde ne var ki?

sadece bu konun üzerinden yazmadım onu.
kendine güvensizlik akıyor diğer konundan.
31 yaşındasın ama yaptıklarının arkasında bile duramıyorsun, pişmansın hata diyorsun.
kendi hayatının sorumluluğunu alamıyorsun kabul bekliyorsun.
bir adamın seni kabul edebileceğine inanmak için milletten örnek bekliyorsun.
sen kendini kabul et önce koskoca kadınsın ..

kendini ifade ediş şeklin suçlu gibi, hata yapmışsın gibi çünkü öyle hissediyorsun.

Evet oyle hissediyorum. Bunun yasimla ne ilgisi var? Hata ettim. Pisman oldugum bi durumdu cunku

sadece bu konun üzerinden yazmadım onu.
kendine güvensizlik akıyor diğer konundan.
31 yaşındasın ama yaptıklarının arkasında bile duramıyorsun, pişmansın hata diyorsun.
kendi hayatının sorumluluğunu alamıyorsun kabul bekliyorsun.
bir adamın seni kabul edebileceğine inanmak için milletten örnek bekliyorsun.
sen kendini kabul et önce koskoca kadınsın ..

kendini ifade ediş şeklin suçlu gibi, hata yapmışsın gibi çünkü öyle hissediyorsun.
Eger arkasinda durulmUcak bisey yaptiysan arkasinda durmazsin pisman olduysan gurur duyulcak bisey degil bence

Back
X