neden hep böyle oluyo:(

happyforever

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2010
188
16
318
Ankara
Ilk erkek arkadasimda da boyleydi simdi de böyle kizlar ya. Iliskinin basinda sewmissem eger hep ilgili oluyorum gun icinde nereye gitsem haber veriyorum cook coook ilgili oluyorum gözlerimin ici parlıyor ama karsi tarafta bi sogukluk bi istememezlik sanki iliskiye dewam etmek isteyen sadece benmisim gibi davranmalar ve sonunda da bende olusan ayrilma istegi. Bunu belirtince de ozur dilemeler pisman olmalar ve askimli bitanemli mesajlar. Nolur birakma demeler. Neden ben iyiyken iyi davranmiosun da benim icimden sewgi saygi gidince iyi olalim istiyosun be adam.

en baştan kendini bulunmaz hint kumaşı hissetmelerini sağlamamak gerekiyor demekkii

nasılsa bu kız bana değer veriyor gözümün içine bakıyor diye düşünüyorlar geir adım atınca da akılları başına geliyor

bunun tek bi cevabı var kaçan kovalanır canım

biz bayanlar heycanlarımızı sürekli yaşabilioruz ama erkekler biz gibi deil bizi tavladıklarına inandıklarında başlıolar kendilerini çekmeye hepsi böle demiyim ama büyük bi çoğunluğu böyle malesef

Ilk erkek arkadasimda da boyleydi simdi de böyle kizlar ya. Iliskinin basinda sewmissem eger hep ilgili oluyorum gun icinde nereye gitsem haber veriyorum cook coook ilgili oluyorum gözlerimin ici parlıyor ama karsi tarafta bi sogukluk bi istememezlik sanki iliskiye dewam etmek isteyen sadece benmisim gibi davranmalar ve sonunda da bende olusan ayrilma istegi. Bunu belirtince de ozur dilemeler pisman olmalar ve askimli bitanemli mesajlar. Nolur birakma demeler. Neden ben iyiyken iyi davranmiosun da benim icimden sewgi saygi gidince iyi olalim istiyosun be adam.

çünkü olgun değiller çocuklar sevenı görmuor gözlerı yazık. insan nasıl davranacağını şaşırıyor bu gibiler yuzunden kendımız olamıyoruz

Back
X