Neden hep böyle oluyor ?

Bezdimcicegi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
594
447
103
kızlar selamlar. Yine ben , yine uykusuzluk. Kızlar benim çok dazla kaygı be korkularım var. Kızım doğduktan sonda daha da arttı ve artık önünü alamıyorum. Aklıma kötü kötü şeyler geliyor hergün. Her Allah'ın günü. Yangın, deprem, savaş, ölüm, yakınlarımı kaybetme korkusu vs. Hele de savaş korkusu. Aman Allahım kendi beynimi susturamıyorum. Diyorum kendi kendime neden bu dünyada bı kadar kötü şeyler oluyor? Bebek texavüzcüleri, katiller vs. Korku ve üzüntüyle uyuyorum, endişeleniyorum sürekli. Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum ama şimdilik erteliyorum. Sizce ne yapmalıyım bu psikolojiden uzaklaşmak için. Yaklaşık 9 aydın belki saha fazla hergün böyle.

Erteledikçe bu kaygılarınız derinleşir ve buna depresyon, obsesiflik vb durumlar da eşlik edebilir. O yüzden bir an önce gidin ertelemeyin. Ayrıca hayat o kadar da kontrol edilebilir birşey değil gördüğünüz gibi. Acı çekmekten korkmak, acının kendisinden daha felaket bir duygudur. Bu düşüncelerden uzaklaşmanızı sağlayacak rutinler oluşturmaya çalışın ve teslimiyet duygusu üzerine biraz okumalar yapın.

9 aydır erteleyip başa çıkamamışsnz bir 9 ay daha kaldıramazsnız. Burda kim ne dese faydası olmaz. Psikolojik destek şart...

Ya kızlar psikoloğa gitmeyi istiyorum istemesine de şimdi antidepresan verir yollar diye düşünüyorum. Kızım çok küçük emziriyorum. Antidepresan etkileri de malum uyutuyo halsiz bırakıyor falan. Yanlış düşünüyorsan lütfen söyleyin

bendede var senin kadar olmasada. ona buna cok üzülüyorum

Psikolog ilaç yazmaz, psikiyatra giderseniz yazar ama. Terapi görmeniz lazım. Ayrıca antidepresan yani ilaç tedavisi görmeniz gereken bir durum olsa dahi bu emzirmenizi etkileyecek düzeyde olmaz, ona uygun ilaçlar verilir.

Psikolog ilaç yazmaz, psikiyatra giderseniz yazar ama. Terapi görmeniz lazım. Ayrıca antidepresan yani ilaç tedavisi görmeniz gereken bir durum olsa dahi bu emzirmenizi etkileyecek düzeyde olmaz, ona uygun ilaçlar verilir.
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. O halde ben bi psikolog seansı araştırayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…