Neden hep kadın fedakarlık yapıyor??

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.808
798
ben egeliyim eşim sivaslı fakat tokatta görev yapıyoruz.ilk başlarda sivasta yaşarız diye kararlaştırmıştık.şimdi sivastan ev alma mevzuları var.bana yeni yeni dank ediyor.neden ben tanımadığım bir şehirde yalnız olucam ailemden,memleketimden,akrabalarımdan uzak.

Cnm onlar cok eskidenmis...eskiden kadin calismadigi icin mecburen erkek nerde ise kadinda oraya gidiyormuş
ama simdi kadin da erkekte esit sartlara sahip ikisede calisiyor eger istemiyorsan esine inceden inceye ama caktirmadan ikna etmeye bak yol yakinken inan cok zorlanirsin farkli bir kultur farkli insanlar

Valla yapmayacaksın kardeşim fedakarlık filan!
Yaranılmaz bu erkeklere, ben koydum postayı, yol verdim
Çünkü sürekli benden fedakarlık bekleyen bir sevgilim vardı......

eskilere dayanıyor bu söz gelin almak derler.. siz hiç erkek almak lafını duydunuz mu,?
eskiden öyleymiş gelin alınıp erkek tarafına getirilirmiş gerçi artık eskisi gibi değil nerde ekmek orda ev.
ama sizin elinizde bence bu konuşup istediğiniz yere yerleşebilirsiniz.

her ne desem ne istesem tamam diyen eşim bu konu açılınca susuyor. bu konu yüzünden büyük kavgalar çıkarıp evliliğimi bozmakta istemiyorum. hem benim ailem hem eşimin ailesi bu konuda eski kafalı düşünüyor.kadın kocasının memleketinde yaşar!! kendi aileme desem şaşırırlar mı kızarlar mı bilemiyorum.

Sen yapmazsan o yapacak. o ailesinden memleketinden akrabalarından uzak kalacak... o zman ne yapıyoruz arada bir yerde kalmayı tercih ediyoruz... iki yerede aynı mesafe iyidir.

erkeklere biraz zor geliyor... maalesef toplum baskısı mevcut. şimdi sizin memleketten alsalar bir içgüveysi lafını tutturcakki arkadaşlarıı ohoo değmeyin gitsin. bence en güzeli ikiinede ortak uzaklıkta bir yere gidin:d tertemiz kurtulun

ailemi katmıyorum onlar bile bu fikrimi desteklemez. toplumsal baskı yüzünden bende gelmeyecegini düşünüyorum yoksa ailesine hiç düşkün biri değil ben derim arar ben derim gideriz ziyarete.oooof of

kavgayla fln çözülecek bi konu değil bu haklısın....
güzelce sakin sakin konuşarak olur olursa....
bakma bu konuda sustuğuna mutlaka vardır kendi içinde bi planı...

Valla şimdiki eşimle tanıştığımızda o işsizdi ve Aksaray'da yaşıyordu. Ben ailemin ve işimin olduğu Ankara'da. Ben ona o zaman da dedim, ben ailemin tek çocuğuyum ben onları bırakıp hiçbir yere gidemem, işim gücüm düzenim burda, sen burda yaşarsan işini gücünü kurarsan olur bu iş, yoksa annem babam nerde ben o şehirde diye. Zaten küçük şehirdeyim her koşulda iş için büyük şehire gideceğim elbette sevdiğimin yanına geleceğim dedi çıktı geldi. Burda işe girdi memur oldu, biz evlendik; annemlerin bir üst sokağında yaşıyoruz kimse de içgüveysi bilmem ne demiyor. Toplum baskısı, siz müsaade ettiğiniz müddetçe vardır, hangi şehirde yaşamak için kimin gerekçeleri daha geçerliyse orada olunmalıdır. Yok içgüveysi yok bilmem ne, tıkayın kulaklarınızı huzurunuza mutluluğunuza bakın!

Bence de hep kadınların fedakarlık yapmaıs çok saçma
Bu yüzden alıştırmayın eşlerinizi, erim paşam devri eskide kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…