Karşı taraf istemedikten sonra hemcinsimiz yanaşsa ne olur.yoksa bizim hemcinslerimisde mi sorun, daha kolay yanasiyorlar evli insanlara?
neden hep kadinlar ilgisizlikten yakiniyor ve neden cogu zaman aldatan taraf erkek oluyor, onlar icin daha mi kolay, yoksa bizim hemcinslerimisde mi sorun, daha kolay yanasiyorlar evli insanlara?
neden hep kadinlar ilgisizlikten yakiniyor ve neden cogu zaman aldatan taraf erkek oluyor, onlar icin daha mi kolay, yoksa bizim hemcinslerimisde mi sorun, daha kolay yanasiyorlar evli insanlara?
Eski konunuzu okumuştum şimdi görünce hatırladım nasılsınız sorumu hallettiniz mi
Kadınlarımızın çoğu asosyal. Evliliği sonsuz mutluluk, kurtuluş sanarak evleniyorlar. Halbuki erkek canlısı oldukça sıradan, belli devreleri olan basit bir varlık. Kadın kadar komplike değil. Mutlu olması daha kolay.
Erkekler bir de şurda konu açıp onca konuşana dek gidip maç izliyor stres atıyor, aldatıyor ağlayıp affettiriyor. Eyleme döküyor sorunlarını. Düşünce daha az. Kadını bıraksan 5 ciltlik kitap yaZar neden yan komşu bana şekeri küçük kapta verdi diye.
Farklıyız. Ama giderek kadınlar olarak yontuluyoruz. Sertleşiyoruz. Bakalım nereye varacak?
Karşı taraf istemedikten sonra hemcinsimiz yanaşsa ne olur.
Aldatmanın cinsiyeti olmaz karakteri olur, aldatan çok fazla kadın da var erkek de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?