neden hep problemler ayni?

n0b0dy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
295
20
118
Turkiye
neden hep kadinlar ilgisizlikten yakiniyor ve neden cogu zaman aldatan taraf erkek oluyor, onlar icin daha mi kolay, yoksa bizim hemcinslerimisde mi sorun, daha kolay yanasiyorlar evli insanlara?

İki tarafın da çürükleri var muhakkak. Karaktersiz evli kadın veya erkekle karaktersiz bekar veya evli kadın ya da erkekler aldatıyo.. Tek bi tarafa kesmek bu cezayı haksızlık olur..

Her ikiside etken bence...
Karaktersizler birbirini kolay buluyor. Hacı hacıyı tekkede hesabı...

Kadınlarımızın çoğu asosyal. Evliliği sonsuz mutluluk, kurtuluş sanarak evleniyorlar. Halbuki erkek canlısı oldukça sıradan, belli devreleri olan basit bir varlık. Kadın kadar komplike değil. Mutlu olması daha kolay.
Erkekler bir de şurda konu açıp onca konuşana dek gidip maç izliyor stres atıyor, aldatıyor ağlayıp affettiriyor. Eyleme döküyor sorunlarını. Düşünce daha az. Kadını bıraksan 5 ciltlik kitap yaZar neden yan komşu bana şekeri küçük kapta verdi diye.

Farklıyız. Ama giderek kadınlar olarak yontuluyoruz. Sertleşiyoruz. Bakalım nereye varacak?

neden hep kadinlar ilgisizlikten yakiniyor ve neden cogu zaman aldatan taraf erkek oluyor, onlar icin daha mi kolay, yoksa bizim hemcinslerimisde mi sorun, daha kolay yanasiyorlar evli insanlara?

Ilgisizlikten şikayet edenler, başka birinden ilgi gördüğünde ister istemez etkileniyorlar. Ilişkiyi düzeltmek yerine sevgiyi dışarda aramak bu..

Oysaki asıl sorun, kadın ve erkeklerin, ilişkilerine sahip çıkmamaları..

Eski konunuzu okumuştum şimdi görünce hatırladım nasılsınız sorumu hallettiniz mi

Erkekler kendi kendine aldatmıyor tabi ki. Ama aldatan kadın gelip buraya yazmaz herhalde

Bence evli erkek çekiciliği diye bi şey gerçekten var. Bir kadın bunda ne bulup evlenmiş deyip ilgisini çekiyor bekarların. Evli kadınlarsa ilgi bekleyip göremediği için ilgi açı oluyor ilgi gördüğü yöne kayıyor.

Erkek gözüyle bakamıyorum olaya :/ neden aldatırlar bilemem.

Eski konunuzu okumuştum şimdi görünce hatırladım nasılsınız sorumu hallettiniz mi

onceye nazaren cok daha iyiyim, tesekkurler, bazi kotu seyler ilerideki iyi seylerin olmasi icin olmaliymis ama bu dedigimin konuyla alakasi yok, gordugum konularin yarisi aldatilma uzerine, diyorum erkekler kadar kadinlarda yapiyor mu bunu, ve neden ilgisizlik erkekleri hic etkilemiyor, sallamiyorlar ama biz oluyoruz ilgi diye

bencede aynen oyle

Her erkek ve her Kadın yapıcak diye birşey yok ama şimdi insanlar değişti dünyanızla değişik bi hal aldı erkekler de kadınlar kadar şuclu kadınlarda erkekler kadar çünkü her ikiside aldatıyor bu iyi birşey değil insanlarımızkötü olmaya başladı Rabbim evlerden ırak

Ilgiyi sadece kadinlar beklemez. Erkekler de bekler.
Insanin temel ihtiyaclarindan en onde geleni fiziksel ihtiyaclarinin karsilanmasidir. Karninin doymasi, giyecek barinacak yerinin olmasi gibi.
Bunu halledince ikinci sirada guven gelir. Yani guven duydugu bir ortamda yasamak ister. Bir yere ait oldugunu hissetmek ister.
Ucuncu siradaki ihtiyaci sevgi ihtiyacidir.
Sonra sirada saygi gorme ihtiyaci gelir.
Bu boyle gider.Tum bu ihtiyaclarini karsilayan insan en son kendini gerceklestirmek ister.
Maslow piramidini aslinda cogumuz biliyoruz. Alttan baslayarak uste dogru cikiliyor ve Ihtiyaclardan biri karsilanmadiginda insan mutsuz oluyor. Genelde cogu insan ucuncu basamakta takiliyormus. Yani sevgi ihtiyaci..
Sosyal yasayan varliklariz. Birbirimize ihtiyacimiz var. Herseyi kendimiz tek basimiza yapabilseydik ne meslekler olurdu ne de birlikte yasama ihtiyaci duyardik. Herkesin ilgi alani farkli, becerileri farkli. Dolayosiyla hepimiz bir yonde iyi iken diger yonlerde iyi olmayabiliriz. Ornegin terzi iyi dikis dikerken iyi yemek yapamayabilir. Dolayisiyla birbirimize ihtiyacimiz var. Evlilikler de bu yuzdendir. Birbirimizi tamamlamak icin. Dolayisiyla sevgiye, sevilmeye ve sefkate ihtiyacimiz var ve bunlari bir kisiyle tamamlamak icin de evleniyoruz.
Sizin sorunuza gelirsek, sorun sevgi ihtiyaci degil burada. Sorun bu ihtiyacimizi gidermek icin yanlis insanlari secmemizde. Herkesin sevgiye ihtiyaci var ama cogumuz yanlis tercihler yapiyoruz.
Aldatilma konusuna gelince, bunda cok da konusulacak bir sey yok aslinda. Aldatma bir kisilik bozuklugu. Bunu kadin ya da erkek yonunden almak da yanlis. Kadinlar da aldatiyor. Sadece daha az biliniyor o kadar. Belki de kadinlar bu durumu daha iyi idare edebildiginden daha az biliniyor. Cunku bir erkek bir kadinla karisini aldatsa esiyle o gun pek birlikte olmuyor cogu zaman ( cinsel yonden soyluyorum) ve bu durum esinin yavas yavas dikkatini cekebiliyor. Oysa bir kadin bir adamla birlikte olup ayni gun esiyle de birliktelik yasayabiliyor.

Kültürel bir konu.

Başka kültürlerde kadinlar daha cok aldatıyor.
Turkiyede hâlâ namus kadina özgü bir durum. Kadin dediğin yapmaz. Yaparsa kötü kadin olur. Konu bu. Erkekler kadinlarin üstündeki yükü biliyor ve suistimal edebiliyor. Boşanmaz. Boşansa dul kalir. Dul kadin defoludur. Kafa bu...

Zar dikimi uzmani doktoru benim yaşadığım ülkede google bile bulamadi.

Erkelere taviz veren malasef kadınlarımız

Neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…