- 24 Aralık 2014
- 5.295
- 7.086
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Allahın gücüne gitmesin ama baska cocuklara bakiyorum hic böyle değiller Allah saglıjten etmesin diyorum.Bebekligi zordu kolikti alerjikti hala daha ayni aksi ve uykuyu sevmiyor.Tuvalet egitiminde uzman destegi aldik.Uyumuyor ve çok agresif diye oyun terapisine götürdüm bir tık düzeldi gibi.Hasta oluyor asla ilac icmiyor kitliyor ağzını bir dünya uğraş.Alerjisi icin diyet acma aşamasindayız günlerdir bir çay kasığı sütü iciremedik yok inat ediyor bir seylerle karistirip veremem sade icmesi gerekiyor ikna olmuyor.Kokluyor anlıyor zaten. Esim diyor yine mi terapiye götürsek artık yoruldum döktüğümüz paralar cabasi para önemli degil iyi olsun diyoruz yok her asamada ayri bir inat sanki bosuna çabaliyor gibi hissediyorum her asamada uzman destegi mi alacagiz gercekten bazi cocuklar ne yaparsak yapalim zor mudur ? Yoksa sorun bizde midir kendimi sıkmaktan ben hastalik sahibi oldum aman etkilenmesin bagirmasin artık bende psikoloji kalmadı ne yapayim ben ya oturdum ağlıyorum kostur kostur ise git isten gel cocukla ilgilen inatlariyla ugras giyecegi kiyafet icin bile saatler harciyoruz onu istemem bunu istemem sinirlensen de belli etme uyutmak icin saatlerce cabala sonuc elde var sıfır