Neden herkes aynı şeyi soruyor

Teşekkür ederimm :KK68:
Bir Deniz Akkaya değiliz ama istesek oluruz bence. 3-5 ameliyatla "çerkes güzeli" olmak mümkün :KK53:
🤣😁😁😁 ay ahahahahahaha yaniiii eski halini de bilmesek. Mesela turkan şoray hanimefendi çingene ymis. Cerkes diyorlardi. Değil ama. Herhalde bütün ünlüler guzeller çerkes 😎 yazik ulkenin gercek güzellerinin pabucu dama atıldı 😁 nasibimizi aldik biz asyalilar da 😁😁😁

Bende çerkesim ama çerkes olduğumu anlayıp aa sen çerkes misin diyen olmadı. Gözüm renkli değil belim de öyle çok ince değil ondan mı acaba :KK45: Bu memleket, yöre işleri vs fazla takılmamak lazım buna. Her yerin iyisi de vardır kötüsü de. 2 kardeşin suratı, huyu, suyu birbirine benzemezken çerkes kızlarının hepsi mi benzeyecekmiş?

Konuyu ve Çerkez kızlarıyla ilgili destansı yorumu okuyunca eski işyerimde kendine çiçek gönderen bir arkadaşım vardı o geldi aklıma(Dikkat ironi içerir)😆😆😆Güzeller güzeli ünlü Rus model Irına Shayk ‘Beni Türk’e benzetiyorlar,ben bir Tatar kızıyım’demiştir.Ozbek, tatar minimum asyatik halklar ile genetik kulturel bir bagi olmayan kizlara da benden selam olsun.
Dipnot:Babam Tatar.

cerkes kızları ve cerkes unlulerı dıye gırdım baktım hepsının gozlerı renklı ve yuz tıplerı altın orana yakın oval tip elmacık kemıklıler fızıksel ortak ozellıklerı sanırım bu
gercekten guzellermıs haklarını vermek lazım
Kız seçmece onlar, ünlü oldukları için zaten :D , yoksa her toplum gibi güzeli de çirkini de var, ama genellikle kemikli bir yüz yapısı olduğu doğru. Bu bazen burunda, bazen elmacık kemiklerinde bariz ortaya çıkıyor.

Açılın Çerkes ( Adige ) kızıyım.

Kim demis Cerkes kizlarinin belirgin özellikleri yoktur?

Pardon ?

Görmek icin tv kanallarini acabilirsiniz.

Çerkes oldugunu defalarca dile getiren Elçin Sangu

Turkiyeyi ilk defa temsil eden anadili gibi Adıgabze konusan , Ataturk un Ece si Wubih Keliman Halis.

Türk mankenlerin neredeyse tamami.

Filiz Akin, Emel Sayın (Abaza cerkes ) , Berguzel Korel

Derya Arbaş, Hadise, Asuman Krause, Deniz Akkaya, Setenay Inal...

Rusya da yapilan guzellik yarismalarinda her daim 1. ve 2. ligi elinden dusurmeyen Adigey Cumhuriyeti.

Sarışın , Beyaz Tenli , muhakkak ince belli , egitimli.

Iki Rus Çarının, 4 Osmanli padisahinin eşleri. Haremin gözdeleri.

Adına guzelligine ithafen Türkçe ve Yunanca sarkilar yazilan, Rusya da heykeli dikilen,

Ozbek, tatar minimum asyatik halklar ile genetik kulturel bir bagi olmayan kizlardir.

Kaynakca olarak Evliya Celebi ve Ilber ortali ile Fransiz yazarlar (Fransizca da Cerkes kizi gibi deyimi vardir. )

Sizi cerkese benzetiyorlarsa onur duyun.

Beyaz tenli ve ince belli, zarif birisinizdir.

Maf.
hacı abla naptın gözünü seveyim ya

ben de kimliğimi göstertiğim halde Türk müsün diye soranlara sinir oluyorum.

Uzun ve sert mizaçlı oluyorlar ondan mi acaba?

Back
X