kızlar nerdeyse 30 geldim ben küçük bir ilçede yaşıyorum ve malesef öyle biriryleriyle tanışma şansım yok gbi birşey ne ara bulucam tanıcam çocuk doğurmak istiyorum her kadın gbi ve bizde menopoz yaşı çok genç ailemdeki bütün kadınlar 35 de menopoza giriryolar iananın çok korkuyorum kardeşim evlendi çocuğu bile oldu bende daha bir aday adayı bile yok
Kaderinde ne varsa onu yaşamak zorundasın arkadaşım.. Kendini üzüp paralayıp parçalasanda yazılandan öte gidemezsin. Umarım herşey gönlünce olur..
Cok dogru istersen hergun kendini uz olmayinca olmuyor
haklsısn aslında ama kardeşim evlendi çoluk çocuğa karıştı ee malum çevre baskısda bi yandan insanın psikolojisi kaldırmıyo bazen ben çaresizlikten netten bile tanışmayı denedim yine olmadı yine olmadı allahın sevgili kuluymuşum ki psikopatın biryle karşılaşmadım çok kızdım kendime netten tanışılırmı nası güvenceksin diye vs oluyo olmuyo değil ama adamlar seni ciddiye almıyo netten tanıştın yaa kesin kaşarsın bu en eğtimlisis bile böyle düşünüyoyai alıcağın canım insanda şans olmayınca ne yaparsan yap boş bende şans yok bende tırmalıyıp duruyorum belki olurmu diye
yatıyorum bebek kalkıyorum bebek daha evleneli 2 sene bile olmadı ama iyice kafayı bozdum bununla
kafamdan atmanın relax olmanın bir yolunu bulmalıyım ama nerdeee
iş hayatımda var ama kafam yeterince dolu değil demek ki
aynen benimde delirecek gibi oluyorum düşünmekten
ooff seninle aynı durumdayım.
saclarım beyazladı.sürekli aglıyorum.
psikolojim iyice bozuldu cnm yaaa
aynen benimde delirecek gibi oluyorum düşünmekten
saplantı haline geldi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?