Merhaba, hayatta hiç kimsem yok annem babam kardeşim dayım teyzem yapayalnızım şurda ilk defa derdimi açıyorum 30 yaşındayım gresunluyum şuana kadar kimseyi arkadaş dost edinmedim evliliğime başlarken zevk sefa ugruna değil beni zorla başka birileriyle evlendirip başlarından atmaya çalıştılar beni anlayanları tenzih ediyorum okadar acımasızca yorumlar yazıyorsunuz ki siz hiç hayatta birşeyler yaşamadınız mı.? Herşeyi iki kelime ile hallediyorsunuz evet baskı altındayım markete parka gitme özgürlüğüm dahi yok ama istesem boşanırım evet kızımla konuştum kızım baban bizi üzüyor bu evden gidelim mi dedin çocuk babasını seviyor siz bunada bahane dersiniz iki lafınızdan birisi boşan şöyle tip kadınsın böyle tip kadınsın neden bulundugunuz yerde şanslısınız diye empati yapamıyorsunuz birgünlüğüne yer değiştirelim sizin konumunuzda konuşması epey kolay ama birde yorgunluğumu herşey den vazgeçmiş durumumu göz önünde bulundurun belki yaşınızdan belki tarzınızdan çok aşagılıyorsunuz insanları peki sizin birgün o konuma düşmeyeceğinizin garantisi varmı ?
Bazılarınız okadar içten ki sımsıkı sarılasım geliyor ama bazılarınızın kalbi taşlaşmış benim s*x için devam ettiğimi yazıyorsunuz oysa eşimle hergün kavga ediyorum ben bu yüzden özelimi çok yazayım dedikçe olur olmaz sallıyorsunuz. Herşeyi s*x e baglıyorsunuz yok evlenirken nasıl evlenmişim onun için evlenmişim nasıl bir hayal dünyanız varda içinde kayboluyor sunuz. Buraya çok ciddi anlamda üzülen insanlar dertleşmek isterken nasılda dalga geçiyorsunuz. Çok yazık.
Bazılarınız okadar içten ki sımsıkı sarılasım geliyor ama bazılarınızın kalbi taşlaşmış benim s*x için devam ettiğimi yazıyorsunuz oysa eşimle hergün kavga ediyorum ben bu yüzden özelimi çok yazayım dedikçe olur olmaz sallıyorsunuz. Herşeyi s*x e baglıyorsunuz yok evlenirken nasıl evlenmişim onun için evlenmişim nasıl bir hayal dünyanız varda içinde kayboluyor sunuz. Buraya çok ciddi anlamda üzülen insanlar dertleşmek isterken nasılda dalga geçiyorsunuz. Çok yazık.