Merhaba kızlar
Kpss çalışmam lazım ama irade zayıf aklım ya msnde ya burda ya facete oysa erkek arkadaşım bu konularda çok dirayetli bir tipti ve arkadaşa yazarken olayları irdeliyorduk geçmişe baktımda 3 kez sevdim 3 ü de bitti ve hep bitişlerde suçlu ben oldum
Buluşmadın ,görüşmedin ,gelmedin,dediklerimi kabul etmedin ,aileni tercih ettin ,arkadaşlarınla görüştün ,akşam sokağa çıktın ,diklendin ,benimle yarıştın beni ,SEVMEDİN sevsen herşeyi yapardın kabullenirdin sadece maillerle mutlu oldum vs vs vs
Adam her ne derse evet mi demem gerekiyordu?
Adam ne yaparsa yapsın kürkçü dükkanına döner diye mi düşünmem gerekiyordu?
Adam için ailemden ki (sorun yaşıyor olsamda), kendimden, hayallerimden?
İsteklerimden, gururumdan, ideallerimden mi vazgeçmem gerekiyordu?
Yaş 29 olacak hala doğru düzgün bir insan denk gelmedi.
Neden herşeyi benden beklediler ve neden her ayrılışın sorumlusu ben oldum..
Baştan mı çok sevdim kuralları koymadım da bu hale geldim yoksa ben mi yanlış adamları sevdim çözemedim
Çok doldum ama gözümden de yaş gelmiyor ve Sezen Aksu ''Seyirlik Değil Ömürlük Olsun'' dinliyorum kaçıncı kez dinleyişim hatırlamıyorumsenağlama
Sorun nerde acaba kızlar ayrılmışlardan yorum alalım?
Kpss çalışmam lazım ama irade zayıf aklım ya msnde ya burda ya facete oysa erkek arkadaşım bu konularda çok dirayetli bir tipti ve arkadaşa yazarken olayları irdeliyorduk geçmişe baktımda 3 kez sevdim 3 ü de bitti ve hep bitişlerde suçlu ben oldum
Buluşmadın ,görüşmedin ,gelmedin,dediklerimi kabul etmedin ,aileni tercih ettin ,arkadaşlarınla görüştün ,akşam sokağa çıktın ,diklendin ,benimle yarıştın beni ,SEVMEDİN sevsen herşeyi yapardın kabullenirdin sadece maillerle mutlu oldum vs vs vs
Adam her ne derse evet mi demem gerekiyordu?
Adam ne yaparsa yapsın kürkçü dükkanına döner diye mi düşünmem gerekiyordu?
Adam için ailemden ki (sorun yaşıyor olsamda), kendimden, hayallerimden?
İsteklerimden, gururumdan, ideallerimden mi vazgeçmem gerekiyordu?
Yaş 29 olacak hala doğru düzgün bir insan denk gelmedi.
Neden herşeyi benden beklediler ve neden her ayrılışın sorumlusu ben oldum..
Baştan mı çok sevdim kuralları koymadım da bu hale geldim yoksa ben mi yanlış adamları sevdim çözemedim
Çok doldum ama gözümden de yaş gelmiyor ve Sezen Aksu ''Seyirlik Değil Ömürlük Olsun'' dinliyorum kaçıncı kez dinleyişim hatırlamıyorumsenağlama
Sorun nerde acaba kızlar ayrılmışlardan yorum alalım?