dediğin gibi nerde cins tipler varsa onlar seni bulmuş canım:hulya:
bu anlattığın erkeklerle hiçbir aklı başında kadın yaşayamaz zaten
sen ayrılmakla en iyisini yapmışsın
karşına mutlaka seni hakeden biri çıkacaktır canımyerimseniben
Bende o kısmı merak ediyorum aslında
Şimdi bi başlıktaki yazıları okudumda eşim maaşın yarısını bana verir kredi kartım var çalışmamı istemez ne istersem alırım
Bizim ilişkiye bakıyorum adam ölürsem mallarımı vereceğim yer var diyor.Sanki ben evladıydımda nankörlük etmişim ve intikam almak istiyormuş gibi
Boşanıncada kendi getirdiğin malları alırsın diyor sanki bana lütuf etmiş gibi heralde daha kötüsü getirdiğim çeyizi bulaşık makinesini küçük ev aletlerini falanda vermeyecekti.
Bunun adına şansızlık mı deniyor bilmiyorum.
Bir erkek parasıyla bile çekilmezken o parasına konacağım mantığında yaklaşmasını hala hazmedemiyorum.Zaten ayrı ülkelerdeyiz ben ondan bişey istemedim ki o bana beğen ben alırım derdi başka bi zaman beğenirdim bunu kendine al derdi
Bunu yapan adamda kendine motor aldı en ucuz kıyafeti aksesuarı 1-2 milyardan aşağıda değildi...Ucuz da sevmez yani
Bazen kendime kızıyorum bu adam bunları dediğinde neden ayrılmak yerine devam etmekte ısrar ettim.Durumlar tersine olsa o çoktan benden ayrılırdı ama kadınların bu seviyorum mantığı yüzünden başına gelmeyen şey kalmıyor aslında.Çok mu sevgisiz çok mu zayıfız çözemedim