Neden hiçbir şey yolunda gitmiyor?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
İsyan etmek iştemiyorum hayıra şere inanırım kadere inanırım ama neden hiçbir şey yolunda gitmiyor erkekler konusunda hayatımda? Çok mu çirkinim çok mu kötüyüm sevilecek bir şeyim yok mu hiç anlamıyorum. Artık o kadar kötü bir psikolojideyim ki saçma insanların bile beni beğenmemesi psikolojimi yıprattı. Beğendiğim bir çocuk vardı onu mesela geçen hafta ekledim sosyal medyadan ve beni reddetti. Gururum kırılıyor böyle olunca. Bekliyorum bekleyince de gelen yok giden yok kendim bir şeyler yapmaya çalışıyorum olmuyor. Evlilik meraklısı değilim 25 yaşındayım ama insanın sevgilisi de mi olmaz? Yok olmuyor bir türlü bunaldım artık her şeyden çok kötü hissediyorum.

Olsun diye direttikçe olmaz bu hep boyledir
Aklinizi oradan cekmeniz gerek baska seylerle ugrasmaniz gerek
Gerisi gercekten kader
Birde bu sekilde negatif enerji yayiyorsunuz pozitif olun

Çözüm basit facebook gruplarına katıl sohbet vs olanlarından merhaba ben yeniyim yaz istemediğin kadarı üşüşür en azından kendini iyi hissedersin.
Sen sevgi,aşk arıyorsan öyle sosyal medyayla filan uğraşma biraz cesur ol hayata karış zaten yeterince özgüvenli hareket edersen illaki birisini bulursun.

Biraz salsanız kendinizi olacak aslında.Benim de yıllardır hayatımda kimse yoktu, kafama yatmıyordu kimse.Kafama takmazdım ama ben gezer tozardım. Ama en olmayacak zamanda bu yıl kpss ye hazırlanırken aşık oldum. Kendimi tamamen derslerime vermem gerekirken dersin başında hülyalara dalmış onu düşünürken buluyordum kendimi. Çok direndim ona kapılmamak için olmadı. Baktım böyle bu böyle olamayacak evet diyeyim bari dedim birlikte ders çalışırız.😄 Ne kadar verimli çalıştık orası tartışılır tabii ki.

(Atanamazsam şuçlusu sevgilimdir)

İsyan etmek iştemiyorum hayıra şere inanırım kadere inanırım ama neden hiçbir şey yolunda gitmiyor erkekler konusunda hayatımda? Çok mu çirkinim çok mu kötüyüm sevilecek bir şeyim yok mu hiç anlamıyorum. Artık o kadar kötü bir psikolojideyim ki saçma insanların bile beni beğenmemesi psikolojimi yıprattı. Beğendiğim bir çocuk vardı onu mesela geçen hafta ekledim sosyal medyadan ve beni reddetti. Gururum kırılıyor böyle olunca. Bekliyorum bekleyince de gelen yok giden yok kendim bir şeyler yapmaya çalışıyorum olmuyor. Evlilik meraklısı değilim 25 yaşındayım ama insanın sevgilisi de mi olmaz? Yok olmuyor bir türlü bunaldım artık her şeyden çok kötü hissediyorum.
sevgili arayarak bulunmaz çünkü. Şanstır, tesadüftür, ya da bi çok insana göre kader-kısmettir. Hadi benim de bi sevgilim olsun diye olmuyo o işler ;) allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Back
X