Neden hiçbiri geri dönmüyor?

demek ki bişeyler eksik ya da fazla gelmiş ya da sen trip atmıyorum küsmüyorum filan demişsin ya Türk erkeği tribe küsmelere alışkın arada bi küsmek trip atmak lazım çok sık ve uzun süre olmadığı taktirde trip atmakta güzel aslında :1: insan sıkılır ya :ssz: trip yok bişey yok hep tamam tamam demekle olmuyo yerine göre hayır yerine göre evet demek lazım bide arada bi trip atmak lazım :1:

aynı tavsiyeyi bir arkadaşım da vermişti ve bu arkadaşım tabiri caizse sevgililerini kukla gibi oynatır keyfince. türk erkeğiyle flört ediyosun avrupalı adamla değil biraz sabrını zorla dümdüz yaşanmaz burda ilişkiler derdi siz de benzer şeyler yazmışsınız. bunları not alıyorum uymaya çalışıcam önümüzdeki maçlarda ;)

demek ki bişeyler eksik ya da fazla gelmiş ya da sen trip atmıyorum küsmüyorum filan demişsin ya Türk erkeği tribe küsmelere alışkın arada bi küsmek trip atmak lazım çok sık ve uzun süre olmadığı taktirde trip atmakta güzel aslında :1: insan sıkılır ya :ssz: trip yok bişey yok hep tamam tamam demekle olmuyo yerine göre hayır yerine göre evet demek lazım bide arada bi trip atmak lazım :1:

trip atsan dert atmasan dert ortası yok mu bunun:1:

trip atsan dert atmasan dert ortası yok mu bunun:1:

yok canım trip süresi uzarsa can sıkar arada kısa süreli tripler iyidir :34:

aynı tavsiyeyi bir arkadaşım da vermişti ve bu arkadaşım tabiri caizse sevgililerini kukla gibi oynatır keyfince. türk erkeğiyle flört ediyosun avrupalı adamla değil biraz sabrını zorla dümdüz yaşanmaz burda ilişkiler derdi siz de benzer şeyler yazmışsınız. bunları not alıyorum uymaya çalışıcam önümüzdeki maçlarda ;)

yani doğru söylemiş biz alışmışız trip atmaya onlarda trip görmeye. şimdi biri sana hep tamam tamam dese hiç hayır demese sıkılmaz mısın? bazı şeyleri dengelemek lazım. bide size bi erkek tribi örneği veriyim mesela eteğin çok kısa ya da başka bi soru sorduğunda cevap vermek istemezseniz ya da neden böyle söylediğini ya da sorduğunu sorduğunuzda zaten ben kimim ki niye bana cevap vericeksin derler :1:

Son düzenleme:
yok canım trip süresi uzarsa can sıkar arada kısa süreli tripler iyidir :34:

yani doğru söylemiş biz alışmışız trip atmaya onlarda trip görmeye. şimdi biri sana hep tamam tamam dese hiç hayır demese sıkılmaz mısın? bazı şeyleri dengelemek lazım. bide size bi erkek tribi örneği veriyim mesela eteğin çok kısa ya da başka bi soru sorduğunda cevap vermek istemezseniz ya da neden böyle söylediğini ya da sorduğunu sorduğunuzda zaten ben kimim ki niye bana cevap vericeksin derler :1:
anlasilan hic trip atmadigim gibi trip de yememisim :) peki bunlari da yaziyorum bi koseye umarim tez zamanda uygulamaya gecerim. tesekkurler :)

anlasilan hic trip atmadigim gibi trip de yememisim :) peki bunlari da yaziyorum bi koseye umarim tez zamanda uygulamaya gecerim. tesekkurler :)

o tribi bende atıyorum artık bazen bende diyorum hııhh ben kimim ki zaten tamam söyleme öyle olsun hıhh :40:

Erkek milletine , naz yapan .. pesinden kosturan..
surekli küsen..

boyle kizlar daha ilgi cekici geliyor. .

Naz yapmasan kusmesen herseye ragmen konusup cozum bulsan .. ozaman SIKILIYOLAR ..
tuhaf bir varliklar :)

nasıl yani :44: bana biraz mantıksız geldi şimdi gerçekten seven insan aramaz mı ya :44: bence seven insan sevdiği için mücadele etmeli tamam biz ayrıldık diyip kestirip atmamalı. ne olursa olsun aramak lazım baktın karşı taraf ısrarla istemiyo o zaman biten bitmiştir dersin yani ben en azından böyle düşünüyorum ve bence sevmeyen aramaz gibi geliyo onun mantığı da aman kızım senle mi uğraşıcam bana sanki kız yok mu gibi düşünür

Ben kendimden pay biçerek hak verdim o yazıya :26:
Mesela ben çok sevdiğim, hatta belkide tek aşık olduğum adamı ayrıldıktan sonra o kadar acı çekmeme rağmen arayamadım. O aradığında da sürekli tersledim. Çünkü canım çok yanmıştı ve kırılmıştım. Unutmak istiyordum. Onunla iletişim kurarsam tekrar başa dönüceğimi biliyordum.
Sevgi ve nefret karışımı bir durum olmuştu kısaca.

Birde bence ikide birde aramaz gerçekten de seven insan ya. Çünkü seven bir insan arayacaksa da günlerce düşünür, ne yazsam diye heycanlanır, ondan gelecek cevabı kafasında kurar ve sonuç olarak büyük ihtimalle cesaret edemez o msjı atmaya.
Ayrıldıktan sonra her dk normal birşeymiş gibi hal hatır soran, arayan adam sevmiyordur :26:

Bana böyle geliyor.

Son düzenleme:
Trip atmak güzeldir hele cekiyolarsa :)) benim erkek arkadasim sağolsun benim tribimi ceker ama ben biraz fazla abartiyorum sanirim ondan bi gün dedi ki çok profesyonel bi trip aticisin ama ben o kadar super bi trip çekici değilim demişti kaldim oyle:1: erkeğin tribi bayandan daha fena sakiz gibi uzuyo :1:

zaten birçok şey söylenmiş ama başka bir bakış açısı olsun diye...

şu anda 30 yaşında olan arkadaşımın (bayan) geçmişte birlikte olduğu 3 erkek vardı, ikisi evlendi... evlenen bu 2 erkek de evlendikten yaklaşık 1 sene sonra falan arkadaşımı arayıp buluşmak istediler, hatta "aslında ben seni seviyordum, hata yaptım, acaba dönüşü olur mu" gibi laflar bile söylemişler kıza. yanlış anlamayın, böyle bi niyetleri yok, amaçları belli... üstelik arkadaşımı görseniz, yani yanlış ifade etmek de istemem ama 170 cm - 95 kilo bi kız. ee peki bu adamlar arkadaşımı neden arıyorlar? özel yaşamının, yani yatak odasının detaylarını bildiğim için şaşırmıyorum. (Ps: yatak odası dedim ama ne arabası kaldı, ne ofisi)

Yani... bu erkek milleti ne ister ortada, o konuda istediği verimi aldığını düşünüyorsa bak bakalım sana dönüyor mu dönmüyor mu

Mesela ben çok sevdiğim, hatta belkide tek aşık olduğum adamı ayrıldıktan sonra o kadar acı çekmeme rağmen arayamadım. O aradığında da sürekli tersledim. Çünkü canım çok yanmıştı ve kırılmıştım. Unutmak istiyordum. Onunla iletişim kurarsam tekrar başa dönüceğimi biliyordum.

Birde bence ikide birde aramaz gerçekten de seven insan ya. Çünkü seven bir insan arayacaksa da günlerce düşünür, ne yazsam diye heycanlanır, ondan gelecek cevabı kafasında kurar ve sonuç olarak büyük ihtimalle cesaret edemez o msjı atmaya.
Ayrıldıktan sonra her dk normal birşeymiş gibi hal hatır soran, arayan adam sevmiyordur :26:

Bana böyle geliyor.

bak o bakımdan bende öyle düşünüyorum karşı tarafı bunaltmıcak derecede ara ara atılmalı mesaj o da barışmak için uğraşılıyosa. bide ayrıldıktan sonra hal hatır sorulur belki ama ben ayrıldıktan sonra arkadaş kalınabileceğine pek inanmıyorum zaten anlaşılıyo olunsaydı ayrılık olmazdı dimi

Erkek milletine , naz yapan .. pesinden kosturan..
surekli küsen..

boyle kizlar daha ilgi cekici geliyor. .

Naz yapmasan kusmesen herseye ragmen konusup cozum bulsan .. ozaman SIKILIYOLAR ..
tuhaf bir varliklar :)

Bana böyle geliyor.

zaten birçok şey söylenmiş ama başka bir bakış açısı olsun diye...

şu anda 30 yaşında olan arkadaşımın (bayan) geçmişte birlikte olduğu 3 erkek vardı, ikisi evlendi... evlenen bu 2 erkek de evlendikten yaklaşık 1 sene sonra falan arkadaşımı arayıp buluşmak istediler, hatta "aslında ben seni seviyordum, hata yaptım, acaba dönüşü olur mu" gibi laflar bile söylemişler kıza. yanlış anlamayın, böyle bi niyetleri yok, amaçları belli... üstelik arkadaşımı görseniz, yani yanlış ifade etmek de istemem ama 170 cm - 95 kilo bi kız. ee peki bu adamlar arkadaşımı neden arıyorlar? özel yaşamının, yani yatak odasının detaylarını bildiğim için şaşırmıyorum. (Ps: yatak odası dedim ama ne arabası kaldı, ne ofisi)

Yani... bu erkek milleti ne ister ortada, o konuda istediği verimi aldığını düşünüyorsa bak bakalım sana dönüyor mu dönmüyor mu

Sanirim bu konuda da bi hayir goremyeince benden donmeye gerek duymadilar haklisniz malesef cogu boyle

yazınızda aynen beni tarif etmissiniz gibi geldi.
hatta sen o kadar tripten uzaksın ki kanka gibi hissediyorum diyeni duydum :26:

siz gercek bir neden olmadıkca ayrılık lafını iliskinize sokmuyorsunuz sanırım.
ve saglam nedenler varsa erkek ya hatasını hala anlayamadıgından pişmanlık yasamadıgından dolayı sizi suclayıp ugrasamam diyordur ya da gecerli nedenleriniz zaten iliskinin gercekten bitmesi icin yeterlidir.

kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum ama hic sizin gibi dusunmedim aranmadıgım zaman.
hatta kafam rahat etti demisimdir.
bu geri aramalar vs insanın egosunu biraz kabartan bir sey ama aslında o kisiyle olmayacagına inandıgınız an bitirmisseniz size uzun vadede iskenceden baska birsey degil. hatta tek basına olmaya alısıp kendi hayatınızı kurmanızın onundeki engel oluyorlar.

Son düzenleme:
hiç kimseyi boğmam hesap sormam kıskançlık trip atmak küsmek gibi huylarım hiç hiç yoktur.
Çok kaba olacak bağışlayın ama bir laf vardır ya, deveye diken insana.... diye :26: Aynen öyle.

Ben de sizin gibiyim, hesap sormam, kıskançlığım yok; trip hiç atmam. "Meşgulüm" diyorsa meşguldür, bütün gün arayıp sormam. Telefonumu açmadı mı, müsait değildir der geçerim. vs vs.

Ama işte adamlar şaşırıyor :1: Tipik kıskanç tripli kadınla nasıl başa çıkacaklarını biliyorlar da bu model değişik geliyor. Ben de hep dedim bundan sonra tipik bir kadın olacağım diye ama olmuyor, yapı meselesi. O yüzden kendinizi suçlamayı veya kusur aramayı bırakın.

Seni güçlü gördükleri için dönmüyor olabilirler ya da dönmeye cesaret edemiyorlardır. O sevgilileri dönenler belki de üzüntülerini duygularını daha net belli ediyorlar diyedir... Benim de dönmedi hiç sevgililerim ama zaten ben hep bittiği zaman hiç açık kapı bırakmadan bitiririm. Bitmişse tamamen bitmiştir dönmeye cesaret bile edememeli. Onlar olmadan da eğlenirim, gülerim, ayakta dururum hiç üzüntümü belli etmem çoktaan unutmuş gibi yaparım e doğal olarak da dönecekleri varsa da dönmezler. sonra da neden benim sevgililerim de kapıma gelmiyr diye üzülürüm :))) böyle bir dengesizliğim var malesef. ama çok soğuyorum o an elimde değil...

Erkekler eğer bir şeyde arıza görünmüyorsa hiç bulaşmazlar. Arıza varsa ve düzeltebilecekleri gibi bir şeyse harekete geçerler ancak. Yani kadın ayrlığı kaldırabilmişse ve önüne bakabiliyorsa, o seviyor olsa bile kadının hayatında olmanın hiç bir önemi olmayacağını düşünüp kendini geri çeker. Ama üzüntülü görürse biraz, muhtaç gibi değil ama bak bu sınır da çok önemli. "Erkeğe ihtiyacı var aslında, özlüyor ama muhtaç değil. Önüne bakabilir ama önce acısını yaşayıp atlatmaya çalışıyor" bu izlenimi veriyorsa erkek de dayanamayıp düzeltmek istiyordur kıyamıyordur sevdiğini tekrar hissediyordur vs.. olabilir, Benim düşüncem bu

merhaba kızlar, çok büyük bi dert olmasa da gün geçtikçe nerede yanlış yaptığımı sorgulamaya başlar oldum ve size danışmaya karar verdim.
25 yaşındayım bu yaşa kadar bir kaç ilişki yaşadım. hepsi de çevremdeki insanların her gün action niyetiyle yaşadığı anlaşmazlıklar tartışmalar yüzünden bitti derdim bitmesi değil ama tanıdığım ya da duyduğum herkesin sevgilisi ne kadar büyük yanlışlar da yapsalar dönülmez yeminler de etseler bi şekilde onlara geri dönüyo tekrar başlamak isteyip özür diliyo yalvarıp yakaranları duymak bile istemiyorum zaten. benimse ilişki biter bitmez sanki hep bu anı bekliyolarmış gibi arkalarına bakmadan kaçıyolar bir daha değil pişman olup dönmek arayıp soran bile yok..o seni aricak çok yanlış yaptı bak gör bi haftaya kalmaz arar diyen arkadaşlarıma artık yalan söylüyorum aradı da açmadım vs şeklinde iyice saçmalamaya başladım :/
göreceli bi kavramdır ama çirkin de biri sayılmam hiç kimseyi boğmam hesap sormam kıskançlık trip atmak küsmek gibi huylarım hiç hiç yoktur. en kötü ağlarım onu da eve gelene kadar sabredip kimseye göstermeden yaparım. kimsenin üstünden geçinmeye çalışmam bilemiyorum yani kendimden bıktırıp bi kere bile aranmayacak kadar ne yapmış olabilirim sadece bunu anlamaya çalışıyorum.umarım gece gece pişmanlık mesajı beklediğim şu dakikalarda fazla saçmalamamışımdır. hepinize şimdiden okuduğunuz için teşekkür ediyorum.

şimdi bu yaptıklarının tam tersini yap arkadaşım.

Back
X