neden ilanı aşk etmiyor ?

blackgirl3434_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
1.770
2
116
41
Yozgat
aarkadaşlar nerden başlıyım nasıl anlatıyım bilemiyorum.aslında çooook uzun hikaye ama kısa anlatmaya çalışacağım.çalıştığım yerde müdürümü seviyorum 1 senedir. :69:onunda beni sevdiğini hoşlandığını düşünüyorum. ama bir türlü ilanı aşk etmesini sağlayamıyorum. bakışlarıyla sözleriyle benden hoşandığını çok açıkca belli ediyo.:69: :69: yanıma geliyo szizi görmek için geldim size günaydın demek için geldim diyo. bazen beni arıyo iş bahanesiyle.:69: sonrada diyo sizi aramak için işi bahane ettim diye...aama bu güzel konuşmalar orda kalıyo hemen kapatıyoruz iş konuşmasına dönüyoruz.buna benzer bi sürü... :69:çok karakterli bir insan.çok kişilkli çok saygılı.çevresindeki insanlar tarafından da çok saygılı çok karakterli olarak tannınır... şöylede bi durum var. aramızda fazla yaş farkı olmadıgı halde o benden daha büyük görünüyo yani abim gibi.ben ona kıyasla daha bakımlı hoş biriiyim. :59:maddi durum olarakda ondan üstünüm. :59: ve o bunların hepsinin farkında.. ama neden aramızda bişiler başlamıyo NEDEN İLANI AŞK ETMİYO .. NASIL ETTİRCEM BANA YARDIM NOOOLUR:59: :58:
ŞUNUDA BELİRTMEK İSTİYORUM YAKINLAŞMAMIZ SAMİMİYETİMİZ 4-5 AYDIR VAR

Son düzenleme:
canım sen kendini kasma istediği zaman eğer ciddiyse gelsin açılsın sna..
senin bişi yapmana gerek yok bence

aarkadaşlar nerden başlıyım nasıl anlatıyım bilemiyorum.aslında çooook uzun hikaye ama kısa anlatmaya çalışacağım.çalıştığım yerde müdürümü seviyorum 1 senedir. :69:onunda beni sevdiğini hoşlandığını düşünüyorum. ama bir türlü ilanı aşk etmesini sağlayamıyorum. bakışlarıyla sözleriyle benden hoşandığını çok açıkca belli ediyo.:69: :69: yanıma geliyo szizi görmek için geldim size günaydın demek için geldim diyo. bazen beni arıyo iş bahanesiyle.:69: sonrada diyo sizi aramak için işi bahane ettim diye...aama bu güzel konuşmalar orda kalıyo hemen kapatıyoruz iş konuşmasına dönüyoruz.buna benzer bi sürü... :69:çok karakterli bir insan.çok kişilkli çok saygılı. şöylede bi durum var. aramızda fazla yaş farkı olmadıgı halde o benden daha büyük görünüyo yani abim gibi.ben ona kıyasla daha bakımlı hoş biriiyim. :59:maddi durum olarakda ondan üstünüm. :59: ve o bunların hepsinin farkında.. ama neden aramızda bişiler başlamıyo NEDEN İLANI AŞK ETMİYO .. NASIL ETTİRCEM BANA YARDIM NOOOLUR:59: :58:

İş yerindeki devamı bir türlü gelemeyen (1 yıldır) bakışmalar ve"Sizi görmek için, size günaydın demek için geldim" veya "Sizi aramak için işi bahane ettim" demek dediğiniz gibi saygın bir adama yakışmıyor... Daha çok stajyer talebeler yahut evli adamların zamparalık cümleleri gibi... Sanırım müdürünüzün "maddi açıdan ondan üstün" olduğunuzun farkındalığı nedeniyle size açılamadığınızı düşünüyorsunuz...

Oysa ilan-ı aşk etmekten çekinen adam "Sizi aramak için işi bahane ettim" demekten de çekinir... Siz açıkça konuyu kapatmadan yahut değiştirmeden de böyle bir konuşma "iş konuşmasına" dönmez... (Böyle bir konu açtığınıza göre ona tepkisiz kalıyor da olamazsınız mantıken)

Doğal olarak maksat "yeşil ışık yakmaksa" lambalar yanıyor...

Burada en makul tutum (madem adı konsun istiyorsunuz) onun çevrenizde akbaba gibi dolaşmasını şu anda yaptığınız gibi hoş karşılamamak... Yoksa siz "Ne zaman bana aşkını ilan edecek?" diye beklerken hoş olmayan bir teklifiyle karşılaşabilirsiniz "saygılı" müdürünüzün... :19:

Doğal olarak maksat "yeşil ışık yakmaksa" lambalar yanıyor...

Burada en makul tutum (madem adı konsun istiyorsunuz) onun çevrenizde akbaba gibi dolaşmasını şu anda yaptığınız gibi hoş karşılamamak:19:

yorum için teşekkürler ... peki hoş karşılamazsam cesaretini kaybetmezmi? ondan hoşlanmadıgımı düşünmezmi

Benim de gözüm bu müdürü pek tutmadı
Evli vs olabilir gibi geldi
Hiçbir yetişkin erkek ciddi düşündüğü bayana 1 yıl boyunca kur yapmaz

canım benim,evli olmadığından emin misin???

eğer değilse,akışına bırak,sensiz yapamıcanı anlayınca elbet gelip açılcaktır sana..

normal bu kadar belli etmesine ragmen hala acilmamis olmasi cok tuhaf...
vardir mutlaka bunun altina yatan bir sebep...
belki seni biraz daha tanimaya calisiyordur...

normal bu kadar belli etmesine ragmen hala acilmamis olmasi cok tuhaf...
vardir mutlaka bunun altina yatan bir sebep...
belki seni biraz daha tanimaya calisiyordur...

bu sebep ne olabilir bilemiyorum... benden hoşlandığına çok eminim. herşeyi geçtim gözleri ele veriyo:77: tanıdıgım kadarıyla çok saygın bir insan. çevresindeki herkes onu saygılı karakterli olarak bilinir

Son düzenleme:
bu sebep ne olabilir bilemiyorum... benden hoşlandığına çok eminim. herşeyi geçtim gözleri ele veriyo:77: tanıdıgım kadarıyla çok saygın bir insan. çevresindeki herkes onu saygılı karakterli olarak bilinir

ama sakin sen acilma...
belki seninde hoslandigini belli etmen gerekiyor acilmasi icin...

ama sakin sen acilma...
belki seninde hoslandigini belli etmen gerekiyor acilmasi icin...

yok ben asla açılmam ... ona hoşlandıgımı belli ettiğimi düşünüyorum ...ama sanırım benım onu arkadaş olarak sewdıgımı deger verdıgımı dusunuyo. çok saygın bir insan oldugu için oo yönde deger verdıgımı dusunuyo:43: hoşlandıgımdan emin olamıyor sanırım

Son düzenleme:
yorum için teşekkürler ... peki hoş karşılamazsam cesaretini kaybetmezmi? ondan hoşlanmadıgımı düşünmezmi

Seviyorsunuz, bu nedenle tereddütlerinizin olması normal...

Fakat cesaret vermek için yeterince zaman tanımış ve ters tepki göstermemişsiniz, bakışlarından sizi sevdiğini anladığınıza göre bakışlarınızla da karşılık vermişsiniz bu süre zarfında...

Dediğiniz kadar olgun ve saygılı bir erkeğin açılması için sözlerine bu kadar uzun zamandır kayıtsız kalınmaması ve reddedilmemek, hoş karşılanmak yeterli olmalı...

Size açılmadıkça kendinizi duygularınızı belli etmemekle suçlamayın (bu size çaresiz - ümitsiz hissettirir) ve reddedildiği halde sevdiği kadını kaybetmemek için kapısında yatan adamları düşünün... Onlar gurursuz değil, sadece aşık.. Gerçekten seven insanlar sessiz kalmazlar... :31:

Seviyorsunuz, bu nedenle tereddütlerinizin olması normal...

Fakat cesaret vermek için yeterince zaman tanımış ve ters tepki göstermemişsiniz, bakışlarından sizi sevdiğini anladığınıza göre bakışlarınızla da karşılık vermişsiniz bu süre zarfında...

Dediğiniz kadar olgun ve saygılı bir erkeğin açılması için sözlerine bu kadar uzun zamandır kayıtsız kalınmaması ve reddedilmemek, hoş karşılanmak yeterli olmalı...

Size açılmadıkça kendinizi duygularınızı belli etmemekle suçlamayın (bu size çaresiz - ümitsiz hissettirir) ve reddedildiği halde sevdiği kadını kaybetmemek için kapısında yatan adamları düşünün... Onlar gurursuz değil, sadece aşık.. Gerçekten seven insanlar sessiz kalmazlar... :31:

evet çok haklısınız...yorum için teşekkürler... acaba açılamaması aynı iş yerınde olmamızdan kaynaklanıyo olanılırmı?... mudur olması falan :59: bilemiyorum..kafam çok karısık

ben onun açılmamasını kendımde buluyorum..acaba hoşlandıgımı bellı mı etmıyorum...ama bellı ettıgımı dusunuyorum

Son düzenleme:
aarkadaşlar nerden başlıyım nasıl anlatıyım bilemiyorum.aslında çooook uzun hikaye ama kısa anlatmaya çalışacağım.çalıştığım yerde müdürümü seviyorum 1 senedir. :69:onunda beni sevdiğini hoşlandığını düşünüyorum. ama bir türlü ilanı aşk etmesini sağlayamıyorum. bakışlarıyla sözleriyle benden hoşandığını çok açıkca belli ediyo.:69: :69: yanıma geliyo szizi görmek için geldim size günaydın demek için geldim diyo. bazen beni arıyo iş bahanesiyle.:69: sonrada diyo sizi aramak için işi bahane ettim diye...aama bu güzel konuşmalar orda kalıyo hemen kapatıyoruz iş konuşmasına dönüyoruz.buna benzer bi sürü... :69:çok karakterli bir insan.çok kişilkli çok saygılı.çevresindeki insanlar tarafından da çok saygılı çok karakterli olarak tannınır... şöylede bi durum var. aramızda fazla yaş farkı olmadıgı halde o benden daha büyük görünüyo yani abim gibi.ben ona kıyasla daha bakımlı hoş biriiyim. :59:maddi durum olarakda ondan üstünüm. :59: ve o bunların hepsinin farkında.. ama neden aramızda bişiler başlamıyo NEDEN İLANI AŞK ETMİYO .. NASIL ETTİRCEM BANA YARDIM NOOOLUR:59: :58:

1 sene açılmayı beklemek için uzun bir zaman diye düşünüyorum

sizin duygularınızdan emin değil reddedilmekten korkuyo olabilir

çekindiğini veya utangaç olduğunu düşünmüyorum.böyle düşünene biri 'işi bahane ettim' gibi cümleler kurmaktan da çekinir.

umarım kısa zmanda netliğe kavuşturursunuz durumu.sıkıntılı bir süreç.ben de benzer şeyleri yaşadığım için iyi biliyorum:58:

Son düzenleme:

Lütfen, konu başlıklarımızı içeriği yansıtacak şekilde seçelim. İçerik hakkında bilgi vermeyen başlıklar değiştirilmektedir.

Konu içerik nedeniyle taşınmıştır.

Back
X