neden ilanı aşk etmiyor ?

1 sene açılmayı beklemek için uzun bir zaman diye düşünüyorum

sizin duygularınızdan emin değil reddedilmekten korkuyo olabilir

çekindiğini veya utangaç olduğunu düşünmüyorum.böyle düşünene biri 'işi bahane ettim' gibi cümleler kurmaktan da çekinir.

umarım kısa zmanda netliğe kavuşturursunuz durumu.sıkıntılı bir süreç.ben de benzer şeyleri yaşadığım için iyi biliyorum:58:

yorumun için teşekkürler... 1 sene ama başlarda çok samimiyetimiz yoktu...
bende reddedilmekten korktugunu düşünüyorum ama onun bu korkusunu nasıl yenmesini sağlıcam bilemiyorum

yorumun için teşekkürler... 1 sene ama başlarda çok samimiyetimiz yoktu...
bende reddedilmekten korktugunu düşünüyorum ama onun bu korkusunu nasıl yenmesini sağlıcam bilemiyorum

bahsettiğin şey korku değil. eğer gelmek istiyorsa gelir. sonuçta iş güç sahibi yönetici konumunda birinden bahsediyoruz. ya hayatında biri vardır, seni de "çerez" olarak kullanıyodur, ona olan ilgini anladığı için. ya da tanımak için kendine zaman vermiştir, gözlemliyordur.

bahsettiğin şey korku değil. eğer gelmek istiyorsa gelir. sonuçta iş güç sahibi yönetici konumunda birinden bahsediyoruz. ya hayatında biri vardır, seni de "çerez" olarak kullanıyodur, ona olan ilgini anladığı için. ya da tanımak için kendine zaman vermiştir, gözlemliyordur.

yok canım ya hayatında biri yok..evet tanımaya çalışıyo olabilirmi acaba:26: :26:

bnm bu müdürü gözüm tutmadı.
hani acaba aynı iş yerinde
çalıştığımız içinmi çekiniyor diyorsun ya
çekingen insan kalkıpta iş arkadaşına öyle diyemez.
sonuçta bayansın yani bu cümleleri nasıl yorumlayacağnı
adı gibi biliyor.
o bu tarzda konuşunca surat ettiğinizi düşünmüyorum
mutlaka tebessüm ediyorsunuzdur.
her erkek,
iltifatla işveyle karışık göz süzen surat etmeyen bayanın
"evet bende sizden hoşlanıyorum ne zaman bana açılacaksın ağaç oldum burda"
demek istediğini bilir.
iş hayatında saygın olabilir.
özelliklede hiçbir erkeğin kalkıpta
bu herif varya az zampara değildir diyeceğini tahmin etmiyorum.
bi engeli var gibi geliyor bana
ya sevgilisi falan var bilmiyorum.
söylediği cümleler hoş degil
sesinizi duymak için aradım diyen bi insan
kalkıp ertesi gün seni arayıp yada msj atıp
acaba dışarda bnmle bi yemeğe çıkabilirmisiniz
sizinle konuşmak istediğim bir konu var der.
işi ciddiye bindirir.
baştaki cümlemi tekrar ediyorum.
benim bu müdürü gözüm tutmadı.

basligi ilk okudugumda söyle düsündüm: senden çok hoslansada ve bunu her nekadar açik açik belli etsede bir 'küçük' ayrinti vardir ve o ayrinti yüzünden sana açilmayi istemiyordur o yüzden hiç açilacagini fln bekleme bence çünkü açilmaz. eger anlattigin kadariyla maddi tarafini düsünüyorsa ozaman
çaktirmadan belli et bunun önemli olmadigini, ayni sey yas/bakimlada alakali yani mesela yas farkinin önemli olmadigini söylersen bi sekilde?
ve kaçan kovalanir, bence artik bu durumdan sıkıldıgınızı açik açik belli edin. mesela 'is bahane sesini duymak için aradim' dediginde laf çarp bahane bulupta aramamasini söyle :26:

basligi ilk okudugumda söyle düsündüm: senden çok hoslansada ve bunu her nekadar açik açik belli etsede bir 'küçük' ayrinti vardir ve o ayrinti yüzünden sana açilmayi istemiyordur o yüzden hiç açilacagini fln bekleme bence çünkü açilmaz. eger anlattigin kadariyla maddi tarafini düsünüyorsa ozaman
çaktirmadan belli et bunun önemli olmadigini, ayni sey yas/bakimlada alakali yani mesela yas farkinin önemli olmadigini söylersen bi sekilde?
ve kaçan kovalanir, bence artik bu durumdan sıkıldıgınızı açik açik belli edin. mesela 'is bahane sesini duymak için aradim' dediginde laf çarp bahane bulupta aramamasini söyle :26:

evet bu durumdan sıkıldıgımı bellı etmelıyım... artık daha ılerıye gıtmemız gerektıgını hıssettırmelıyım ama nasıl:17: :17:

pki napıcam :26: :26:

onunla aynı ortamdayken onu gerçekten aklından çıkar ve gününü normal şekilde tamamla. bunu hemen anlayacak ve kendisiyle ilgilenmen için -eskisi gibi- bir şeyler yapacaktır. bunlara da karşılık verme, yelkenleri suya indirme. sen uzaklaştıkça o yaklaşıyorsa iyidir. bahsettiğim birkaç saatlik bir şey değil, günler sürmeli.

onunla aynı ortamdayken onu gerçekten aklından çıkar ve gününü normal şekilde tamamla. bunu hemen anlayacak ve kendisiyle ilgilenmen için -eskisi gibi- bir şeyler yapacaktır. bunlara da karşılık verme, yelkenleri suya indirme. sen uzaklaştıkça o yaklaşıyorsa iyidir. bahsettiğim birkaç saatlik bir şey değil, günler sürmeli.

hımmm iyi fikir aslında:26: :26: :26: ama umarım b kız benden hoşlanmıyo diye kaçmaz:59: bu planı başarılı bi şekilde uygulamak lazım

ay aklima demet akalinin senin anan güzelmi sarkisi geldi :9: 'ölene dek bekleyemem, keyfini bekleyemem, söyle anan güzelmii' diyorya sende ona bu sarkiyi dinlet en iyisi :21:
saka bi tarafa, mesela konusurken 'geçen gün bi arkadasim evlendi çok mutlular, herkez hakediyo mutlulugu, yalnizlik Allaha mahsus' gibi seyler desen belki anlar? veya direkt deki ben artik bahanelerle aranmak istemiyorum sohbet etmek istiyorsan adam gibi çik karsima, cesaretin yoksa ozaman is disinda baska bisey konusmayalim de (çok zor olsada artik oda seni oyalamamis olur canim..)

ay aklima demet akalinin senin anan güzelmi sarkisi geldi :9: 'ölene dek bekleyemem, keyfini bekleyemem, söyle anan güzelmii' diyorya sende ona bu sarkiyi dinlet en iyisi :21:
saka bi tarafa, mesela konusurken 'geçen gün bi arkadasim evlendi çok mutlular, herkez hakediyo mutlulugu, yalnizlik Allaha mahsus' gibi seyler desen belki anlar? veya direkt deki ben artik bahanelerle aranmak istemiyorum sohbet etmek istiyorsan adam gibi çik karsima, cesaretin yoksa ozaman is disinda baska bisey konusmayalim de (çok zor olsada artik oda seni oyalamamis olur canim..)

çok güzel sözler fakat bunları söylemek o kadar zorkiii:26: :17: :69:

canım açık konuşmak gerekirse bu adamın bu olayı senin kadar ciddiye almadığını tahmin ediyorum ben.ya birlikte olduğu biri yada evlidir gibi geldi bana.yani işin biraz eğlencesinde sanki.çünkü dediğin gibi çok saygın bir adam böyle laflar söylemez hemde 1 yıl boyunca:50: üzülerek söylüyorum ama ciddi düşünse böyle saçma kurlar yapacağına adam gibi açılırdı canım neticede sende ondan hoşlandığını belli ediyormussun tepkinden de korkmuyor o zaman beklemesi için hiç bir sebep olmazdı.onun için ileride üzülmemek adına fazla bel bağlama bence canım.bekle bakalım ne çıkacak

Back
X