Neden ilişkim yok?

Kendimi bildim bileli soğuk, ukala ve burnu havadaydım kimse de aman yaklaşmayayım demedi.
Bana da öyle sevenler denk geldiyse demek :D
Nasılsanız öyle kalmak iyidir, cesareti olan, gerçekten sizi öyle olduğunuz için beğenen ve sevenler gelir.

Kendimi bildim bileli soğuk, ukala ve burnu havadaydım kimse de aman yaklaşmayayım demedi.
Bana da öyle sevenler denk geldiyse demek :KK70:
Nasılsanız öyle kalmak iyidir, cesareti olan, gerçekten sizi öyle olduğunuz için beğenen ve sevenler gelir.

Ama ben ukala burnu havada değilim sadece mesafeli ağır biriyim. Belli ki ukala olsam böyle olmazdı :)

• Beğen
Reactions: KV_
Kelin ilacı olsa :) şaka bi yana siz ilk adımı atın varsa biri yoksa ;onlarla konuşun sohpet muhabbet erkeklerin ilgisini çeker bence

Kelin ilacı olsa :) şaka bi yana siz ilk adımı atın varsa biri yoksa ;onlarla konuşun sohpet muhabbet erkeklerin ilgisini çeker bence
Nasıl adım atacağımı bilmiyorum. Çok tecrübesizim bu konuda hep karşıdan beklerim...

valla canım bence ulasılmaz daha cok ılgı cekıyor. eskı erkek arkadasım bana bunu deyıp ayrılmıstı. o nedenle guler yuz sıcakkanlı bırılerı bunlara yaranılmıyor. ulasılmaz olursan ılgı cekersın. kısa ve net

Dün okudum bunu ve acayip hak verdim:) hiç kafana takma bence sende çok lazım bişey değil günü gelince illaki gelir bulur seni

Eklentiler

• 0902D54D-4AB9-408A-B327-D6BC093B302E.webp
    0902D54D-4AB9-408A-B327-D6BC093B302E.webp
    11 KB · Görüntüleme: 157
Back
X