terazi çok işveli , cilveli girişkendir
onların sevgilisiz, arkadaşsız çevresi kalması imkansız gibi birşeydir
Ciddi bir ilişki pek başlatamam . Özelliklerim tutuyor ama bu özelliklerden dolayı beni ciddiye almıyor beyefendiler sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
terazi çok işveli , cilveli girişkendir
onların sevgilisiz, arkadaşsız çevresi kalması imkansız gibi birşeydir
kvalidem ve görümcem terazi burcuCiddi bir ilişki pek başlatamam . Özelliklerim tutuyor ama bu özelliklerden dolayı beni ciddiye almıyor beyefendiler sanırım![]()
kvalidem ve görümcem terazi burcu
hayatımda o ikisi kadar cilveli kadın tanımadım
hepimiz bir aradayken sanıyorum ki kocamın karısı onlar
ben de kocamın dedesi falanım
ben balığım
:)) ben de güldüm sonradanHahaha çok güldüm ya![]()
Burcla alakasi olsaydi asil aslanlara yaklasamazlardiee nolmuş bende aslanım![]()
Yanlis mesaj veriyor ama insanlara , bende oyleydim , yengecler genelde koruma kalkani gibi biseyle dolasiyorlar o da insanlara burnu cok havada , kimseyi begenmeyen , ukala bir tip oldugunu dusundurtuyor
Aynı ben ya aynısı.Benim burcum Yengeç de değil üstelik Başak.Konuyu takipteyim.Merhaba herkese :) Canımı sıkan ufak bir şey var kendimle ilgili. Ben üniversiteden ya da çevreden benle ilgilinen ya da flört edeceğim biri olsun istiyorum ama neden olmuyo buna kafayı yoruyorum. Dışarıdan soğuk ve mesafeli bi duruşum var zaten yengeç burcuyum zamanla açılırım. Acaba enerjim mi düşük çakralarımı falan açtırcam yakında :) bir keresinde okuldan bi çocuk senin yazanın çok oluyodur kesin kızıl ve güzelsin enteresan bir havan var falan ben de dedim yoo kimse yazmıyo tam bir trajikomedi... böyle yani egoist biri değilim yanlış anlamayın sadece canım sıkkın bu duruma.. Beğendiğim birkaç kişi oluyor bakışıyoruz onlar da bakıyorlar ediyolar ama takip etmek yok ki bulabilirler de okul büyük değil ortak arkadaşlar çok var. Yani mesafelisin de diyceksiniz belki de napabilirim ki yakın nasıl davranıcam tanımadığım birine. Yardımlarınızı bekliyorum kendimde bazı şeyleri değiştirmek için..
Bende o kadar cok duydum ki bunu :)Şu o kadar doğru ki, lise bittikten sonra artık yüz yüze gelmeyeceğim bir sürü insan çekindim yanaşmaya terslersin diye dedi hep. Ben öyle olduğumu düşünmüyordum halbuki.
Hiç olmadı demiyorum tabi oldu öyle yürekliler ama ben istemedim :) daha kendime paralel biri olmuyo bi türlüBende duruşum itibariyle soğuk görünürüm ama buna rağmen şansını deneyenler olurdu:)
Hahahahahhaha umarım öyledir valla çareler tükendi :))Dün okudum bunu ve acayip hak verdim:) hiç kafana takma bence sende çok lazım bişey değil günü gelince illaki gelir bulur seni
gelismeleri yazariz artik napalim kizlar :)Aynı ben ya aynısı.Benim burcum Yengeç de değil üstelik Başak.Konuyu takipteyim.
Ben de aslında değilim ama o mesafeli duruş insanlarda bunu çağrıştırıyor.
Bana yaklaşabilen çok kişiden duyduğum bu .
+1Ayni burc olmasakta, bende bir kova olarak senin anlattigin gibiyim. Bu disaridan nasil algilandigimizla alakali kesinlikle. Karakter yapisi da bir anda degismez malesef. Kilit nokta karsidaki kisi. Cok isteyen bir yol bulacaktir emin ol.