Neden insanlar tarafindan sevilmiyorum?

Guleryuzlu pozitif bir insanım. Gülmeyi çok seviyorum ozellikle. Elimden geldiği kadar iyi bir insan olmaya çalışıyorum. Ama sevilmiyorum. Hem akrabalar hem arkadaşlar hem de aşk konusunda sanssizim.
Ben guleryuzlu olduğum icin bi akraba anneme deli deli gülüyor demiş. Bu yüzden o kızın düğününe bile gitmedik. Halbuki yeri geldiği zaman ciddi olmasını da biliyorum. Aşk konusunda hiç şansım yok zaten. Asık suratli yapmacık kızlar benden daha çok seviliyor. Ben guleryuzlu sıcakkanlı olduğum halde sevilmiyorum. Eski sevdiğim benim için saf ve çocukça demiş. Sırf guleryuzlu olduğum için. Erkekler zaten güzel olsun da ne olursa olsun kafasindalar.
Arkadaş konusunda da hep kötü sınıflara düştüm. Lisede vs hep dislandim. Üniye geçtim insanlardan mümkün olduğu kadar uzak duruyorum. Çünkü herkes yapmacık geliyor bana.
Guleryuzlu olmak kötü bir şey mi? Her şeye gülen biri değilim yeri geldiğinde ciddi de olurum. Ama insanlar hep iyi niyetim suistimal ediyor. Kendimi de eleştiriyorum yeri geldiğinde ama olmuyor. Yıllardır böyle. İnsanlar mi kötü ben mi kötüyüm anlamadım :KK43:
Aynı ben

Guleryuzlu pozitif bir insanım. Gülmeyi çok seviyorum ozellikle. Elimden geldiği kadar iyi bir insan olmaya çalışıyorum. Ama sevilmiyorum. Hem akrabalar hem arkadaşlar hem de aşk konusunda sanssizim.
Ben guleryuzlu olduğum icin bi akraba anneme deli deli gülüyor demiş. Bu yüzden o kızın düğününe bile gitmedik. Halbuki yeri geldiği zaman ciddi olmasını da biliyorum. Aşk konusunda hiç şansım yok zaten. Asık suratli yapmacık kızlar benden daha çok seviliyor. Ben guleryuzlu sıcakkanlı olduğum halde sevilmiyorum. Eski sevdiğim benim için saf ve çocukça demiş. Sırf guleryuzlu olduğum için. Erkekler zaten güzel olsun da ne olursa olsun kafasindalar.
Arkadaş konusunda da hep kötü sınıflara düştüm. Lisede vs hep dislandim. Üniye geçtim insanlardan mümkün olduğu kadar uzak duruyorum. Çünkü herkes yapmacık geliyor bana.
Guleryuzlu olmak kötü bir şey mi? Her şeye gülen biri değilim yeri geldiğinde ciddi de olurum. Ama insanlar hep iyi niyetim suistimal ediyor. Kendimi de eleştiriyorum yeri geldiğinde ama olmuyor. Yıllardır böyle. İnsanlar mi kötü ben mi kötüyüm anlamadım :KK43:
Banada cok gulen hep gulumseyen polyanna havasindaki kizlar yapmacik gelmistir. Erkekler sadece guzel sevmezki yeri geldiginde höt diyip tavrinla susutrani yada komik bir filme kahkahayi badano daha samimi bulurlar. Ama surekli iyimser havasinda surekli tebeasum eden benide yorar yani

Şimdi belki çok güler belki çok ağlarsın sonuçta bu sensin.. elbette herseyin azı karar ama bu senin doğal halinse neden değişmek için zorlanasinki. . Sonuçta gulüyorsun kaba davranmiyorsun yada başka kötü bişey yapmıyorsun. . . Sen böyleysen seni böyle kabul eden insanlarla vakit geçirmslisin. .. öyle bir insan yok değil belki tanişmadin belki tanişacaksin ya da malesef hiç karşına çıkmayacak .. şans işi Dost arkadaş .. Herkesin birsürü dostu olmaz zaten.. ailenle vakit geçir ,kendinle vakit geçir yalnız olmak çok ta kötü birsey değil..
Kurslara git Yeni arkadaşlar edin yeni çevrelere gir .. çok fazla mutavazi olma ,insanlar kırılmasın diye kendi fikrini söylemekten çekinme. . Güzel cümlelerle fikirlerini kırmadan söyleyebilirsin. . Hayır demeyi bil eğer istemiyorsan..
Komik gelen bi durum varsa insanlarà dokunmayacak bi hal ise ister 5 saat Gülersin ister 2 dk.. bu kimseyi ilgilendirmez herkezle aynı şeye aynı anda-aynı miktar gülme zorunluluğun yok..
Beni sevmiyorlar diye düşünme sen kendini sev ve hatta şuandan itibaren kendine sayfa aç mutlu olmaya bak.. kim ne düşünürse düşünsun sen keyfine bak. .. deli deli gülüyor diyen biri belliki tavır koyamacağinizdan emin ezebildiğimi ezebileyim kafasında ... böyle kisilere ağır konuş ki tavrın belli olsun birdaha yeltenemesinler. .
Bekarken lise dönemimde üst komşumuz beni hiiiiiiiç sevmezdi, herkese laf ederdi bana asla edemezdi yasim da ufak olmasına rağmen .. etseydi laf sokmakla kalmazdim (rencide ederdim ,çocuğundan dahi çıkarabilirdim o ozamanlar) kı cici de biriydim aynı zamanda..

Back
X