• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden instadan engelliyor

belki seviyodur hala bilemiyorum ama engellenen sensin sakın bir yerden yazma belki dikkat çekmek için yapmış olabilir pek mantıklı bir hareket değil çünkü

Bizim zamanımızda facebook vardı :) eşimle ayrıldığımızda ben de onu engellemiştim, fotolardan etiketlerimi kaldırmıştım. Ama hayırdır desin diye değil, onu takip ederek kendime eziyet ederim diye yapmıştım. Kendim için yapmam gereken buydu. Belki erkek arkadaşınız da öyle düşünüyordur.

Off eski sevgilimle ayrıldığımda instagramdan silmiştim onu takip etmek istemiyordum. Birkaç hafta sonra Facebook a girince oradan da takipleştiğimizi hatırladım oradan da sildim, a dur bir de Twitter vardı dimi diyip oradan da sildim. Aylar aylar geçti LinkedInde karşıma çıktı oradan silmemişim.
Demem o ki bu kadar anlam yüklemeyin silinmelere, engellemelere, ayrıldık ama hikayeme bakıyormuşlara. Bunların hiçbir anlamı yok çoğu zaman ve siz de istisna değilsiniz

Arkadaşına gitmişti ben saçma sapan bi tribe girdim , aslında konuşuyorduk sonra ben gece yarısı birden aradım bi kaç kez aradıktan sonra açınca bela okudum o da yüzüme kapadı. Sonra aradım açmadı bende ayrılıyorum dedim her yerden engelledim. Ertesi gün engeli açıp aradım açmadı açabilirmisin önemli diye mesaj attım dönmedi. İşte bu olaydan 5 gün sonra da ayrılık gerçekleşti maaalesef 😥 he bu münferit bi olay değil buna benzer sıkıntılar da çıkarmıştım daha önce ve benimle defalarca konuşup bi daha olmaması için uzlaşmıştık. Bu sefer öyle olmadı. Bir birikim sanıyorum. O da zaten ayrılık mesajında düzeltemiyoruz ayrılmak doğrusu demiş .
Adam terk etsin diye elinizden geleni yapmışsınız.
Son pişmanlık fayda etmez. Bu ilişkide yaptığınız hataları düşünün ve değişmeye çalışın.
Adam engellemiş ve yeni limanlara yelken açmış. Ömür boyu size katlanmasını mı bekliyordunuz?

bence umutlanmayın diye yapmış,
zaten garip bir ilişki anlatıyorsunuz kavgalı gürültülü
biz sizi tanımıyoruz ama o tanıyor

instagrama önem veriyorsunuz demek ki o da oradan engellemiş sizi

Engellemişse bitmiştir
Hayır yarın engeli açıp yalvaranı da gördük
Bir gün bunu yaparsa
Engeli sen basarsın
Bu engelleme ego tatmini heralde
Rahatsız etmiyorsa o kişi beni niye engelleyeyim ergen gibi
Güzel şeyler paylaşmışız anılarımız var olmadı ayrıldık herkes yoluna gitti ama engellemedik mesela birbirimizi
Bizde her zaman diyorum bu ilişki konuları çok ciddiye alınıyor
Hırs öfke nedir ya rahat olun biraz
Ben bunu farkettğimde kendimi geliştirdim mesela hayat çok kısa bu kadar ciddiye almayın

Sizi gormezden gelip digerlerine kalbim kapim instagramim acik demek icin. Biosunuda unutmustur erkekler biraz seydir iste

Hemen neden engelliyorsunuz ki, engellemek zaten "bir daha benimle iletisime gecme seni gormek istemiyorum" demek. Birbirinize tahammulunuz yok.
Çok büyük hatalar yaptım çok pişmanım. Hayatımda daha önce böyle bir pişmanlık hissetmemiştim 🤦🏻‍♀️

Arkadaşına gitmişti ben saçma sapan bi tribe girdim , aslında konuşuyorduk sonra ben gece yarısı birden aradım bi kaç kez aradıktan sonra açınca bela okudum o da yüzüme kapadı. Sonra aradım açmadı bende ayrılıyorum dedim her yerden engelledim. Ertesi gün engeli açıp aradım açmadı açabilirmisin önemli diye mesaj attım dönmedi. İşte bu olaydan 5 gün sonra da ayrılık gerçekleşti maaalesef 😥 he bu münferit bi olay değil buna benzer sıkıntılar da çıkarmıştım daha önce ve benimle defalarca konuşup bi daha olmaması için uzlaşmıştık. Bu sefer öyle olmadı. Bir birikim sanıyorum. O da zaten ayrılık mesajında düzeltemiyoruz ayrılmak doğrusu demiş .
Yanlış anlamayın da hiç ideal bir sevgili değilmişsiniz. Adam için isabet olmuş sizden ayrılmak. Biraz olgunlaşmadan başka bir ilişkiye de başlamayın derim

Şimdi de açmış engelimi

o açmamıştır, bazen ufak tefek güncellemeler olduğunda sosyal medya uygulamalarında engeller habersiz açılabiliyor.
espri değil bu arada ciddiyim.
boşuna moda girmeyin diye yazdım. zira o bela okuduğunuz mevzuyu okudum, o olay üzerine engel kaldırmak tuhaf olur.
ben olsam evdeki televizyondan bile engellerdim çünkü benimle öyle konuşan birini.

Back
X