• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden instadan engelliyor

o açmamıştır, bazen ufak tefek güncellemeler olduğunda sosyal medya uygulamalarında engeller habersiz açılabiliyor.
espri değil bu arada ciddiyim.
boşuna moda girmeyin diye yazdım. zira o bela okuduğunuz mevzuyu okudum, o olay üzerine engel kaldırmak tuhaf olur.
ben olsam evdeki televizyondan bile engellerdim çünkü benimle öyle konuşan birini.
Ama twitterdan da benim yorum yaptığım birine yorum yapmış . Takip etmiyor o kişiyi ilgisi de yok o konuyla . Benim takip ettiğim birisi. Dün ben yorum yapmıştım. O da yapmış. Hala takipte yani tt da bilinçli olarak . Belki de umutlanmak istiyorum bilmiyorum. 🤦🏻‍♀️

Ama twitterdan da benim yorum yaptığım birine yorum yapmış . Takip etmiyor o kişiyi ilgisi de yok o konuyla . Benim takip ettiğim birisi. Dün ben yorum yapmıştım. O da yapmış. Hala takipte yani tt da bilinçli olarak . Belki de umutlanmak istiyorum bilmiyorum. 🤦🏻‍♀️
Neden ona direkt yazmiyosun? Bize yazdigin gibi duygularindan pismanlinlarindan soz edebilirsin?

Ama yazarsam olmaz ki . Zaten herşeyi elime yüzüme bulaştırdım. İlişki uzmanları aramayın diyorlar .
hangi ilişki uzmanı bu :-) strateji yapmaya devam ederseniz kökten kaybedersiniz. he zaten kaybetmişsiniz o ayrı bir meselede.
sizin konunuzu hatırlıyorum, sevgiliniz zaten defalarca aramanıza dönmeyip sizi çileden çıkarmış, siz de saçma sapan bir şekilde ulaşmadan etmeden engellemiştiniz. yanlış anlamayın ama zaten sağlıklı bir ilişkiniz yokmuş ve bence karşınızdaki bitsin diye çabalıyormuş. ama siz pişmansanız, yazın duygularınızı. baktınız olmuyor yolunuza bakınız..

hangi ilişki uzmanı bu :-) strateji yapmaya devam ederseniz kökten kaybedersiniz. he zaten kaybetmişsiniz o ayrı bir meselede.
sizin konunuzu hatırlıyorum, sevgiliniz zaten defalarca aramanıza dönmeyip sizi çileden çıkarmış, siz de saçma sapan bir şekilde ulaşmadan etmeden engellemiştiniz. yanlış anlamayın ama zaten sağlıklı bir ilişkiniz yokmuş ve bence karşınızdaki bitsin diye çabalıyormuş. ama siz pişmansanız, yazın duygularınızı. baktınız olmuyor yolunuza bakınız..
Aradı 🙏🥰 ama henüz konuşmadık

Siz bu kafayla giderseniz daha çok üzülürsünüz maalesef. Ayrılmışsınız bitmiş biten bir ilişkiye bir düğüm atıp tekrar kaldığınız yerden devam edemezsiniz olmuyor çünkü patlıyor bir yerden barışmak gibi bir niyetiniz varsa neden yazmıyorsunuz bizler müneccim değililiz ki döner mi dönmez mi? Tercih sizin ama ben olsam yeni bir sayfa açardım olması gereken bu bana göre

birini niye engelleriz, görmesin diye engelleriz.
tekrar yazmasın diye engelleriz.

instagram engelleme nedenleri adlı blog yazımız bugünlük bu kadar :)

hayırlı ramazanlar kızlar , bu bu sevgilin için kaçıncı konun diyebilirsiniz ama kusura bakmayın aklıma takılıyor yaptıkları sormak zorunda kalıyorum. Bilen bilir şahsiyetle pazar günü ayrılık mesajı ile ayrıldık. Sonrasında bugün gördüm ki instadan beni engellemiş hem kendi hesabımı hem de onun bildiği bi hesabım vardı bunları engellemiş. Engelleyip de ne yapmış hesabını herkese açmış 🤦🏻‍♀️ Normalde gizliydi . Herkese açacaksa beni neden engellemiş herhangi bi hesaptan girer bakarım yani ondan kolay ne var . Başka bi yerden engellememiş twit wp fln duruyo . Bi de insta biosunda ikimize ait bi sembol vardı o da duruyo. Ne yapmaya çalışıyo bu adam sizce ?
Çünkü size aşık

atıfta bulunduğu konunun linkini şuraya koymak zor geliyor, kendilerini de bayağı önemli ve hatırlanmaya değer gördükleri için bilen bilir diyorlar :KK70:

bin tane konu açılıyor kim ne bilsin :)
Eeee hatırlayanlar oluyor çünkü. Benim ne zaman boşanma davam olduğunu bile çat diye söyleyenler olmuştu konumda 😆

Neden öyle düşündünüz
engelledikten sonra engeli açıyor vb göndermelerde bulunuyorsa manipülatif çok kurnaz birudir hitler gibi düşünün. Bunmar istedikleri olmayınca küserek yola getirirler eğer şiddete meyilliysede evlehince dayakla yola getirmeye çalışırlar. ufak bir mesele yüzünden engellediyse manipülatif biridir. olgun insanlar duygularını söylerler helede erkekse böyle şeylerle çok uğraşmaz. üzgünüm bu kişi her istediği olsun isteyen birine benziyor siz yine gözlemleyin fakat unutmayın böyle tipler çok yıpratır

Back
X