Neden Kadinlar Ağliyor;erkekler Umursamiyor?neden Tersi Olmuyor Yahu!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çünkü bizde suç onlara hep kendilerini bulunmaz hint kumaşıymış gibi muamele yaptığımız için münasip yerlerini kaldırıyoruz... :olmaz:

bayanlar duygusal oluyorlar.... sürekli ilgi bekliyorlar... ama hayatta devamlılığı olan birşey değiil ki bu ilgii... ilk zamanlar ilgilenilir sonra biter sanırım... ilgi tabiki bitecek. ilgi bitince sevgi bitmez kii.sadece alışkanlık haline gelir.. sürekli ilgi sıkar. ilgisizlik üzer.. yani orta noktası olması lazım..

prenses için yazmıştım :D...

erkekler sevdikleri kadının ağlamasına dayanamazlar.
ama umursamıyorsa sevmeyen bir erkektir bence.

Erkeklerin böyle olmasının sebebi bana kalırsa kızlar karsında ezilme korkusu onların düşüncesi bu bana kalırsa ama çok duygusal erkeklerde var tabii ama genel olarak umursamaz vurdumduymaz görünme çabasındalar

erkeklerde ağlıyo ama belli etmiyolar her şeyi içine attıkları için umursamıyomuş gibi görünüyorlar...

kadınlar ve erkekler arasındaki bu fark genlerden,hormonlardan geliyor.kırık kalp sendromu denen bir hastalık var,bu hastalığa yakalanların %98'i kadınmış.yani siz erkek arkadaşınızdan ayrıldığınızda evde oturup ağlarken,o arkadaşlarıyla geyik yapıp kahkaha atıyor olacaktır.kadınlar ne kadar ben üzülmicem deselerde hormonlarından dolayı olaya duygusal yaklaşıyor,bu bilimsel birşey.ama şöyle de bir durum var,gerçekten seven insan ayrıldığında üzülür,erkek de olsa,eğer üzülmüyorsa aslında kadınların da üzülmemesi gerekir çünkü birşey kaybetmemiştir.

erkeklerde ağlıyo ama belli etmiyolar her şeyi içine attıkları için umursamıyomuş gibi görünüyorlar...

kesinlikle katılıorum cnm sana hatta asıl güçlü olan bizleriz onlar göründüklerinin aksine çok güçsüzler ve ayrılınca bizden daha çok yıkılıyorlar ama belli edemiolar yanlız kaldıklarında bitiolar kaydirigubbakcemile3

Çünküüüü erkekler asla ama asla bir bayan kadar ince ayrıntılı düşünemezler..Ve biz bayanlar da onlar gibi xl umursamaz olamayız..

Çok haklısın.Bir de hergün zırıl zırıl artık normal birşey gibi geliyordur.Hatta bazen sıkılıyor bile eşim bizde.Erkekler çok az ağladıkları için ağlamaları önemli oluoyr belki de.Bi de bazı erkekler kadınların dediklerini yaptırmak için ağladıklarını düşünüp samimiyetine inanmayabilirler

evet aglayan hep biz kadinlar oluyoruz zaten aglamayan erkek aglamaz bir kere neyse odur sonuna kadar

nedeni belki yazılanlardır ama bir kadının çok ağlaması da bi süre sonra önemli olmuyor kendimden biliyorum artık çok herşeye ağlamaktan eşim beni dünya ağlama şampiyonu ilan etti:1::1:

Son düzenleme:
kadınlar ağlayarak isteklerini yaptırmaya çalışıyorlar yada duygularını mutlu/mutsuz ifade etme yolu o..konuşma eksiklikleri var ne yazık kii:37: adamlar her daim ağlayan kadınları önemsese ne olurdu bilmiyorum:52:

erkekler kendilerini bizler kadar kaptırmıyorlar malesef..yaşanan ilişkilerde biz bayanların hayal gücü o kadar kuvvetli ki kendimi bir masalın ortasına konduruyoruz...evet bi çok arkadaşın dediği gibi de hint kumaşı gibi davranıyoruz...sevgiden gözlerimiz kör oluyor ne yazıkki yaptığı hata bile bizi etkilemiyor sanki doğru yapıyormuş gibi geliyor..ama onlar hayal dünyasına hiç dalmadıkları için bizler kadar kendilerini kaptırmıyorlar ve en küçük bir hatada yanlışta görüyorlar....üzülüp ağlamamaları çok normal bu yüzden...

şu Erkek Milleti Kendini Ne Kadar çok Seviyor Böyle Ya.genelde Böyle Değilmi.şu Aldirmazlik çoğu Erkekte Var.gidersen Git Ben Devam Ederim Hayatima Gibi...kizlar Geberiyor Ağlamaktan üzülmekten Erkekler Umurlarinda Bile Değil.
Kizlar şu Saatten Sonra Sallamayan Biz Olalim Mi ?
terside olabilir buda sizin elinizde ona aşkından öldüğünüzü çok sevdiğinizi onsuz olamıycağınızı belli etmiyceksiniz umursamıycaksınız çünkiii kaçan kovalanırrr:D
kovalayan siiz olmayın

körü körüne duygulara esir olmaktan ziyade
biraz da aklınızı kullansanız, mantığınızla düşünseniz ilişkide
erkeklerin karşısında ağlayacak konuma düşmezsiniz.

sevgi aşk kesinlikle gerekli bir ilişkide
ama tümünü aşk boyutuyla yaşamaya kalkarsanız
yıkılan duygularınız psikolojiniz olur çok normal olarak

bi kadın erkeğin karşısında akıllıca zekice durmasını bilecek.
bütün bunlar kadınlığın şanından dir.

Son düzenleme:
körü körüne duygulara esir olmaktan ziyade
biraz da aklınızı kullansanız, mantığınızla düşünseniz ilişkide
erkeklerin karşısında ağlayacak konuma düşmezsiniz.

sevgi aşk kesinlikle gerekli bir ilişkide
ama tümünü aşk boyutuyla yaşamaya kalkarsanız
yıkılan duygularınız psikolojiniz olur çok normal olarak

bi kadın erkeğin karşısında akıllıca zekice durmasını bilecek.
bütün bunlar kadınlığın şanından dır.

Valla benim çok yakınımda böyle tersine dönmüş bir ilişki var şu an.
Fakat hiç de öyle hoş görünmüyor belirteyim. :9:
Ay ben istemezdim herhalde.
Tabii beni üzsün ben ağlayayım demiyorum; ama o da ağlamasın yahu. :52:

Back
X