- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet nerdeyse eşim çocuklarım hepimiz uçurumdan uçacaktık
köy yolunda ben kullanıyordum biraz hızlıydık önüme birden köpek çıktı eşim direksyonu çevir çarpma dedi
direksyon hakimiyetim kayboldu tarlaya uçtuk saga degide sola uçsak şuan yaşamıyoduk
öncelikle iyi akşamlar .
Ben ehliyetimi bir sene önce aldım .
Arabaya ayda yılda bir binerim bu bir yılda biri çook büyük ikisi orta hasarlı üç kaza yaptım
Şimdi ben çok mu sakarım dikkatsizmiyim neyim çözemiyorum
araba kullanmayı çok seviyorum ve istiyorum ama artık bugün son kazamı yaptıktan sonra
arabaya binmemeye eşime söz verdim :2çook üzgünüm benim gibi arkadaşlar varsa ne yaptılar yardımcı olurmusunuz:18:
ilkönce cok büyük bir gecmis olsun, hiziniz sizin hataydi ama , bu hizla köpege carpma diyen ve direksiyonu cervir diyen esinizde kabahat, o köpek sizin cocuklardan kiymetlimi???? Hiz yaparken frene bazilir direksion azla kirilmaz! !
ilkönce cok büyük bir gecmis olsun, hiziniz sizin hataydi ama , bu hizla köpege carpma diyen ve direksiyonu cervir diyen esinizde kabahat, o köpek sizin cocuklardan kiymetlimi???? Hiz yaparken frene bazilir direksion azla kirilmaz! !
evet nerdeyse eşim çocuklarım hepimiz uçurumdan uçacaktık
köy yolunda ben kullanıyordum biraz hızlıydık önüme birden köpek çıktı eşim direksyonu çevir çarpma dedi
direksyon hakimiyetim kayboldu tarlaya uçtuk saga degide sola uçsak şuan yaşamıyoduk