Neden kazanan hep erkekler?

Sera1964

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
461
386
103
Boşanma davamız açıldı duruşma günümüz belli artık. Ağlıyorum çünkü çok emek verdim çok haksızlığa uğradım. Yıllarımı verdim anılar biriktirdim çok sevdim hayallerle evlendim. Ama iyiliklerimin karşılığı aldatılmak oldu. Bir tek dayak yemediğim kaldı. Keşke dayak yeseydim de bunları yaşamasaydım diyorum hep. Peki şöyle bir baktığımda ben sağlık problemleri yaşarken düzenimi bir türlü kuramazken rüyalarım beni rahat bırakmazken eski eş neden bu kadar mutlu ya da nasıl başarıyor parası işi eşi evi var benim ise her şeyim gitti onunla beraber adalet bu mu. Ne zaman bitecek onların mutluluğu. Boşanınca neden kadınlar daha çok şey kaybeder de erkeğe bişey olmaz?

Kadın erkekle tanışmadan önce kendi ayakları üzerinde durup kendi hayatını kurup bunun üstüne evlendiyse erkekle aynı şartlara sahip olacağını düşünüyorum. Bunun için kadınların özgüvenli ve iş sahibi olmak icin adam gibi okumaları gerektiğini düşünüyorum. Boşandıktan sonraki mutluluk ise erkeğin ve kadının yaşadıklarına kişiliklerine göre değişir ona bisey diyemem.

Kadın erkekle tanışmadan önce kendi ayakları üzerinde durup kendi hayatını kurup bunun üstüne evlendiyse erkekle aynı şartlara sahip olacağını düşünüyorum. Bunun için kadınların özgüvenli ve iş sahibi olmak icin adam gibi okumaları gerektiğini düşünüyorum. Boşandıktan sonraki mutluluk ise erkeğin ve kadının yaşadıklarına kişiliklerine göre değişir ona bisey diyemem.
Evlendiğimde de çalıştım şimdi de çalışıyorum biraz sil baştan başladım ama yine de tekrar başladım. Ama o yeniden bir aile kurdu kendine yeni bir eş de buldu. Fakat ben mutlu olamıyorum onun kadar

Cunku biz kadınlar ayrılınca bittim tukendim öldümmm psikolojine girip yas tutuyoruz adamlar onlerine bakip hayatlarına devam ediyorlar.halbuki tam tersi olmasi lazımdı.kadinlar güçlüdür.kendilerine yeterler.ama olayı dramatize ettigimiz icin onlar yasarken biz hayatı kaçırıyoruz

katııyorum. 1 valizle kapıyı çarpıp boşananlardanım. benim şartlarım daha iyi.

S Sera1964 maddi desteğin yoksa mutlaka nafaka tazminat haklarını kullan. ayrıca avukat tut.

Evlendiğimde de çalıştım şimdi de çalışıyorum biraz sil baştan başladım ama yine de tekrar başladım. Ama o yeniden bir aile kurdu kendine yeni bir eş de buldu. Fakat ben mutlu olamıyorum onun kadar
Bosanmadan nasil aile kurdu? Gecici iliskiler yasiyordur

Bence sana mutlu gibi görünüyor. Daldan dala konacak, her cicekten bal alacak. Bu mu mutluluk? 1 kişiyle duzenli sabit sadik bir iliskisi olacak mi?? Bence hayir. Sen su an bunalimda oldugun icin onun iyi oldugunu saniyorsun bence.
Yok düzenli bir ilişkisi var. Üçüncü şahıslar sağolsun bi şekilde bilgi veriyor ben özellikle araştırmıyorum ama duyuyorum maalesef sonra kendime bakıyorum

Cunku biz kadınlar ayrılınca bittim tukendim öldümmm psikolojine girip yas tutuyoruz adamlar onlerine bakip hayatlarına devam ediyorlar.halbuki tam tersi olmasi lazımdı.kadinlar güçlüdür.kendilerine yeterler.ama olayı dramatize ettigimiz icin onlar yasarken biz hayatı kaçırıyoruz

+1000 aynen öyle. Konu sahibi kafasinda hala eski esi ile ugrasiyor. Nasil mutlu olsun ki

Oncelikle o adami birakin. Zihninizde birakin. Evlenmis mi isi mi varmis asla dusunmeyin sizin hic umrunuzda olmasin. Kendi keyfinize bakin, inanin siz kendi hayatiniza sahip cikmazsaniz kimse bir sey yapamaz. Sevdikleriniz sadece uzulur sizin icin o kadar.
Siz guclusunuz, bi yerden tutup baslayin. Kim bilir onunuze ne firsatlar cikacak,yeter ki gecmisi dusunmeyin.

Habe
Yok düzenli bir ilişkisi var. Üçüncü şahıslar sağolsun bi şekilde bilgi veriyor ben özellikle araştırmıyorum ama duyuyorum maalesef sonra kendime bakıyorum
Haber getirenlere duymak istemiyorum deyin.siz boyle bunalimli takılarsanız size haber getirenler onada götürür.adam bu şekilde kazanan taraf olmus olur zaten.siz suan cok mutlusunuz dünya sizin etrafınız da dönüyor.kurtuldunuz o adamdan ve hayatınızda biri var...adam direk nakavtt

Back
X