dogrumu yaptım emin olamıyorum ama ben gidip onu ifşa etmedim.onu korumakta istemiyorumburaya konu açtığında farklı birçok ses çıktı değil mi
sen işine yarayan kendini daha iyi hissettiğin seslere kulak verdin değil mi
gerçekk hayatta farklı değil
işinine yaramayan sana kötü hissettiren insanları sesleri yok say
sonuçta kendince en doğruyu yaptın değil mi?
bence onu değil kendini koruyorsundogrumu yaptım emin olamıyorum ama ben gidip onu ifşa etmedim.onu korumakta istemiyorum
şimdi konu yayılacak aldatmış acaba karısımı yetersizmiş acaba diğerimi daha iyiydi bilmem ne bilmem ne bundan dolayı kendimi aşağılanmış gibi hissetim ben yaKötü hissetmenizi gerektirecek birşey göremedim
sizce artık soranlara boşandık bitti desem yeterli mi aldatma olayına girmeden çünkü bu kendime beni aşağılanmış hissetirdibence onu değil kendini koruyorsun
ne kadar çok olay o kadar çok laçka gereksiz ilişki
boşver gitsin ne hali varsa görsün
evet bu yetersizlkle ilgili değil onun şerefsizliği ile ilgiliydi dedim aynı işyerinden biri ile birlikte hala nasıl tutabiliyorlar onları yazık dedim çok lafcı birisi eminim ki yayılacak buAldatıldığını söyleyen kadına, sende yetersiz değildin ki diyen akıl yoksunları için üzmeyin kendinizi.
Erkeğekadın yetersizse ki,neye göre kime göre olur bu yetersizlik, aldatma hakkı tanıyan pis bir zihniyet bu.
Aynen. Haklı olduğunu Allah biliyor sen biliyorsun o pis adamda biliyor.kimseye bişey anlatmak zorunda değilsiniz. Soran olsa kusura bakmayın bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum dersin yorumları da kapatmış olursun.sizce artık soranlara boşandık bitti desem yeterli mi aldatma olayına girmeden çünkü bu kendime beni aşağılanmış hissetirdi
Bir haftada boşanacak kadar cesaretli davrandınız ama bu adamı aklınızdan silecek kadar güçlü olamıyorsunuz..Üyeligimde sorun oldugu için yenisini aldım sib-der kullancıı adı ile hatırlayanlar vardır...Bugun eski eşimin ve benim ortak bir arkadaşımız ile karşılaştık neden boşandın diye sordu evliliğe ihanet etti ve bunu ögrendiğim an boşanma kararı aldım ve hemen boşandım dedim.şuanda da onuna birlikte aynı işyerinde çalışan birisiymiş zaten dedim çok şaşırdı ve gitti.ama ben bunu anlatınca kendimi çok kötü hissettim hatılrayanlar verdır bir mail ile onların işyerine mail atıp evliyken başkası ile birlikte olan kadını ifaşmı etsem demiştim size yapma demiştiniz ama insanlara dogruyu söyleyincede kendimi bugun çok kötü hissettim bana dedi ki desem ki sen yeterli gelmedin de aldattı öylede bişey yokki diyor.kendimi aşagılanmış gibi hissettim agzının payını verdim ancak çok kötü oldum ben.bana bişeyler diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?