Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelinlik bakmaya başlaKizlar bir cocuk bir iki kere bir konuda yardımci oldu ama pek konusmuslugumuz yok oda hoslaniyormu aramizda birsey olur mu acaba ? ben niye ilgi duyuyorum bosluktanmi kizlar pek yakisiklida degil.
Ona sorsana sen hayırdır benden mi hoşlanıyorsun diye boru değil tam iki kere yardımcı olmuş. cevabını merak ettim buraya da yazıver.Kizlar bir cocuk bir iki kere bir konuda yardımci oldu ama pek konusmuslugumuz yok oda hoslaniyormu aramizda birsey olur mu acaba ? ben niye ilgi duyuyorum bosluktanmi kizlar pek yakisiklida degil.
Sorulur mu oyle :)Ona sorsana sen hayırdır benden mi hoşlanıyorsun diye boru değil tam iki kere yardımcı olmuş. cevabını merak ettim buraya da yazıver.
Hahahsjs yarın gelip istesin1-2 kere konuştuysanız evlenebilirsiniz bile bence.
Nasıl yardımcı oldu? Otobüste yer mi verdi? Kesin aşık sizeKizlar bir cocuk bir iki kere bir konuda yardımci oldu ama pek konusmuslugumuz yok oda hoslaniyormu aramizda birsey olur mu acaba ? ben niye ilgi duyuyorum bosluktanmi kizlar pek yakisiklida degil.
Rainny kaç yaşındasın merak ettim ?Kizlar bir cocuk bir iki kere bir konuda yardımci oldu ama pek konusmuslugumuz yok oda hoslaniyormu aramizda birsey olur mu acaba ? ben niye ilgi duyuyorum bosluktanmi kizlar pek yakisiklida degil.
Senin duygularını biz nereden bilelim bacımKizlar bir cocuk bir iki kere bir konuda yardımci oldu ama pek konusmuslugumuz yok oda hoslaniyormu aramizda birsey olur mu acaba ? ben niye ilgi duyuyorum bosluktanmi kizlar pek yakisiklida degil.
Selam veren borçlu çıkıyor sana da.Kizlar bir cocuk bir iki kere bir konuda yardımci oldu ama pek konusmuslugumuz yok oda hoslaniyormu aramizda birsey olur mu acaba ? ben niye ilgi duyuyorum bosluktanmi kizlar pek yakisiklida degil.
Kız seni en son biri istemiyor muyduKizlar bir cocuk bir iki kere bir konuda yardımci oldu ama pek konusmuslugumuz yok oda hoslaniyormu aramizda birsey olur mu acaba ? ben niye ilgi duyuyorum bosluktanmi kizlar pek yakisiklida degil.