oturdugum semtte daha dogrusu gıttıgım hemen hemen her yerde en genc evlı ben oluyorum sıkıntım komsularımın aılemın benı ınsan yerıne koymaması.komsularım sureklı kendı aralarında oturup yıyıp ıcıyolar ama benım haberım yok.bı yere gıdıyolar bana soylemıyolar.elımden gelenın en ıysını yapıyorum ama kımseye yaranamıyorum.esım benden baska herkesle ballı yaglı bana gelınce ıkı kelıme konusmaktan usenıyo.sorun nerde bulamıyorum.cok uzuluyorum bu duruma.cokmu:çok üzgünüm: abartıyorum kafaya takmamamalıyım sızce:?
Kendini başka şeylere ver.. Kursa falan yazıl kafanı dağıtmak için. Kendini de eksik görme.. ınsanların ruh halleri değişken oluyor. Herkes herkesle anlaşmak zorunda diye de bir kural yok. Tabii haklısın eşinde aynı şekilde davranıyorsa üzülürsün elbet. Ama bunda birşey yok açıkça konuş seninle daha fazla ilgilenmesini söyle. Ve en önemlisi başkalarının nezninde yükselmek için kendini değiştirme.. Neysen öyle davran.. Her zaman doğallıktan yana ol.. Zamanla düzelir herşey
Ya bir de şöyle birşey var.... Beni takmayanı ben hiç takmam!!!!!! Boşver onlar kim ki? Seni içlerine alsalar ne olur almasalar ne olur?? Takma kafanı böyle şeylere canım.. Hiç birşey senden önemli olmamalı.
bunun sebebi senin böyle düşünmen, gerçekte bu söylediklerin olmuyor belkide ama senin bakış açın bu
sana kulağıan küpe bişey söyleyeyim bilmişlik taslamak gibi olmasında, "kimseye yaranmaya çalışma, olduğun gibi ol", ayrıca sürekli olarak değersiz olduğunu düşünmekten vazgeç, sen böyle düşündükçe emin ol değersiz olmaya devam edeceksin, bana sanki kendine güven problemin varmış gibi geldi, kişisel gelişimin için bişeyler yapmalısın
çok doğru biraz kendinize bakın,birgün hazırlanın o komşularınızı davet edin belki sizi soğuk görüyorlardır.ben nereye taşınırsam taşınayım önce bi komşularım beni davet ederler. bu konuda çok şanslıyım
bunun sebebi senin böyle düşünmen, gerçekte bu söylediklerin olmuyor belkide ama senin bakış açın bu
sana kulağıan küpe bişey söyleyeyim bilmişlik taslamak gibi olmasında, "kimseye yaranmaya çalışma, olduğun gibi ol", ayrıca sürekli olarak değersiz olduğunu düşünmekten vazgeç, sen böyle düşündükçe emin ol değersiz olmaya devam edeceksin, bana sanki kendine güven problemin varmış gibi geldi, kişisel gelişimin için bişeyler yapmalısın
arkadaşa tamamen katılıyorum, rahat ol olduğun gibi davran başkalarınada
eşinlede bence konuşmaya çalış baktın olmuyo şakayla karışık takıl, belki o da yaptığının farkına varır, işveli cilveli yaklaş bakalım tutumu değişicekmi
sen takma onlari peslerinden onlar gelsinler,
esine gelince bazen öyle olyuorki bizde pek sohbet etmiyoruz yani sadece televizyon konusuyor, sen bir konu ac konusmak icin esinede söyle icabinda niye konusmuyorsun, ne bilim isini sor bugün yaptiklarini...