o kadınla barışmış olabılır mı

Bence affeden insanın tekrar bunları kurcalamaya hakkı yok o yuzden affeden
Susup kabullenecek fazla kurcalamayacak
Kurcalasa ne olur ki yine Susup oturur
Ayrıca konu sahibi çocuğunu odasında oyuncaklarıyla oynar görünce affetmis yani oyle bilinmez gizemli bir nedeni yok

:)) valla cok acımasız konuşmussunz ne bileyim ben bekarım tecrubem yok ama büyük konuşmak istemiyorum konu sahibinide kırmamak lazım diye düşünüyorum

:)) valla cok acımasız konuşmussunz ne bileyim ben bekarım tecrubem yok ama büyük konuşmak istemiyorum konu sahibinide kırmamak lazım diye düşünüyorum

Bunun tecrübeyle alakası olduğunu düşünmüyorum
Bunlar gerçekler
Ayrıca kanun bile aldatmayı affeden bir daha o aldatma nedeniyle boşanma davası açamaz der
Kendisini aldatan kocasına kırılmayan onu affeden birinin
dış kapının dış mandali üçüncü kişi olan benim sözlerime kırılmaması gerekir

Sen bildiğin ayakta uyutuluyosun demicem bak, ayakta uyuyosun. Baya gönlün razı kandırılmaya. Kuruntudur boşver sen, adamın işini bozma.....
Yorum sert oldu belki ama bu kadar herşey ortadayken, delilleri resmen gözüne sokarak adam bildiğin senin zekana hakaret ediyo sen hala acaba diyosun.

saolun yorumlar için her bırı için alıntı yapamadım benım kafam cok karısık benı anlayabılecek bır allahın kulu yokk ben evlendım ve bır ay sonra cıktı işin acı kısmı yanı ben evlendım evlenelı farkllı ınsanlar vardı şuan cocugum ıcın bosanamam bunu sıze burda anlatmam ozel bı durum su kadarını soyleyım onemlı br saglık problemınden dolayı

Back
X