Neden kimse cevaplamıyor kızlar tüp bebek 2.deneme de olumlu sonuç alanlar var mı

4 denemden 2 si pozitif oldu. 1' i ilerlemedi şuan 2. pozitif devam ediyor. Pozitif olanlar dondurulmuşla oldu.

İlki taze transferdi tutmadı ? İkinci de dondurulmuşla tutanlar var mı umut olsun
Canım bende nu ay sonu 2. Başlıyorum ilki de dondurulmuştu kimyasal oldu inşallah 2. Si tutar bakalım yeniden yumurta toplama olacak bakalım

İlki taze transferdi tutmadı ? İkinci de dondurulmuşla tutanlar var mı umut olsun
Benim iki denememde dondurulmuş embriyo transferiydi. İlki kimyasal, ikincisi 7.haftada düşükle sonuçlandı. Şimdi 3. denemem olacak baştan başladık pgt yaptırdık. Yine dondurulmuş embriyo transferi . Nasipten öteye yol gitmiyor,nasibinde varsa dondurulmuş embriyo olsa da taze olsa da tutar siz içinizi ferah tutun Allaha sığının bol bol dua edin. Rabbim hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin bize ve bizim gibi bekleyiş içinde olan herkese 🙏🏻

1. Taze tutmadı. 2. Taze tutmadı.(histeroskopi olduğum halde hsg filan hersey normal ) yine ttutmadı.3. Denemede dondurulmuş tuttu. Kısmet.

Benimde ilk kinyasal oldu acaba nekadar arayla ikinciyi denemeli yasin 39 oteki ay olucak
Benim de ilk transfer kimyasal olmuştu aralık ayında ben ondan sonraki ilk reglimde tekrar başladım 3 şubatta da transfer oldu şükür tuttu, kimyasaldan sonra bir süresi yok istediğiniz zaman başlarsınız ben uzun ara vermek istemedim.

Benim de ilk transfer kimyasal olmuştu aralık ayında ben ondan sonraki ilk reglimde tekrar başladım 3 şubatta da transfer oldu şükür tuttu, kimyasaldan sonra bir süresi yok istediğiniz zaman başlarsınız ben uzun ara vermek istemedim.
Kanamam daha olmadi olunca klinik aricam onlar bana tarih suncaklar bakalim ben dedim 1 ay dinlenirim aldim kilolari veririm igneler ilaclar vucudumu maf eti

Kanamam daha olmadi olunca klinik aricam onlar bana tarih suncaklar bakalim ben dedim 1 ay dinlenirim aldim kilolari veririm igneler ilaclar vucudumu maf eti
İnşallah hayırlısı olsun. Ben üzülünce tedavi gördüğüm yerdeki hemşire iyi tarafından bak en azından hamile kalabiliyorsun demişti, dediği gibi o bana umut oldu, ikinci de daha çok inandım olacağına.

İnşallah hayırlısı olsun. Ben üzülünce tedavi gördüğüm yerdeki hemşire iyi tarafından bak en azından hamile kalabiliyorsun demişti, dediği gibi o bana umut oldu, ikinci de daha çok inandım olacağına.
Hayirli olsun canim ❤️ benim yasin 39 okucak öteki ay o yuzden ben yine tutmaz diye korku sardi icimi

İlla ki ikincide üçüncüde tutan vardır tabii. Güzel yanından bakmaya devam edin, en azından dondurulmuş embriyolarınız varmış. Benim hepsi tek seferde koyuldu, olumsuz olursa sıfıra geri dönüyorum☺️

Back
X